Gyászhírek, 2018. július 10.

Gyászhírek, 2018. július 10.
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik elkísérték utolsó útjára a legdrágább édesapát, férjet, gyermeket, testvért, MIHUT KÁROLYT, aki 60. életévében hunyt el. Emléke örökké legyen áldott. A gyászoló család.

 

Hat hónapja már, hogy üres az otthon, hat hónapja könnyes a szemünk, hat hónapja üres a szívünk, hat hónapja már, hogy nem vagy velünk. Hat szomorú és fájdalommal teli hónap telt el, amióta a szerető feleség, gondoskodó anya és nagymama, KÓSA ERZSÉBET mély űrt hagyva szerető családja szívében, örökre elköltözött. Hiányodat nem enyhíti semmi, emléked örökre a szívünkben fog élni. Szerető férjed Zoli, gyermekeid Erzsike, Éva, Zoli és Csabi, imádott unokád Szandika.

*

Őszinte részvétemet és mély együttérzésemet fejezem ki a családnak, KISS IMRE elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében. Duma István.

*

„Amikor a halálban testünk földi hajléka leomlik, Istentől kapunk lakást, örök otthont a Mennyben, amelyet nem emberkéz alkotott.” HARCOTĂ SILVIU, IERCAN TEODOR, BREJE CĂLIN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága testvérre, nagybácsira, IFJ. BAGI JÁNOSRA (CSICSA) halálának 25. évfordulóján. Örökké bánatos családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk nagynénénktől, JOBÁGY TERÉZTŐL. Rácz József és családja Bécsből és Váradról is.

*

Fájdalmas hat hét telt el, hogy utolsó útján elkísértük a szerető férjet, apát, nagyapát, vőt, ID. RÁCZ SÁNDORT (Kágya). „Lám ennyi volt az élet. Egy pillanat és mindennek vége. Szólni alig szóltál, nem gondoltad, hogy indulsz is a messzeségbe. Maradt a nagy bánat, egy csendes sírhalom. Szerető szívekben a gyász és a fájdalom.” Szomorú szívvel emlékezik rá bánatos családja.

*

Őszinte részvétemet és együttérzésemet fejezem ki CSUHA NORBERT és CSUHA RUDOLF barátaimnak és családjuknak szeretett édesapjuk elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Kremsz Csaba.

*

Őszinte részvétünk barátainknak CSUHA NORBERTNEK és CSUHA RUDOLFNAK, valamint családtagjaiknak szeretett édesapjuk elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Az Albert család.

*

„Nem az a fájdalom, amitől könnyes lesz a szem, hanem amit a szívünkben hordozunk egy életen át. Bárhogy múlnak az évek, a lélek nem feled, mert összeköt minket az örök szeretet.” Szívünkben el nem múló szeretettel emlékezünk a legdrágább férjre, édesapára, nagyapára, apósra és dédapára, SZILÁGYI LAJOSRA (Pelbárthida), aki már 30 éve nincs közöttünk. Szerető családja, fia Lajos, menye Viola és unokája Zsolti.

*

Együttérzésemet fejezem ki a KRÁLIK családnak mély fájdalmukban, KRÁLIK ISTVÁN elvesztése miatt. Sanda.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett testvér, sógor és nagybácsi, SIPOS JÓZSEF (Érmihályfalva) hirtelen elhunyt. Temetése kedden, július 10-én 14 órakor az érmihályfalvi kápolnából. Búcsúzik tőle öccse Sanyi, sógornője Magdi, unokahúga Nóri és családja.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki MIHUŢ NORBERTNEK szeretett édesapja elvesztése miatt érzett fájdalmában. Az EPY közösség munkatársai.

*

Mély fájdalommal emlékezünk a szeretett feleségre, SZTRAPEK IRÉNKÉRE (szül. BENEDEK) halálának negyedik évfordulóján. Szívünkben örökké élni fogsz! Nyugodj békében! Bánatos férje Sanyi, fia, menye és unokája.