Gyászhírek, 2018. január 29.

Gyászhírek, 2018. január 29.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama és dédnagymama, Desits Juliana életének 87. évében elhunyt. Temetése január 29-én, héthőn 11 órakor a Rulikowski temető városi kápolnájából. Gyászoló családja.


54 évi házasság után, mély fájdalommal és fájó szívvel búcsúzom drága, jó feleségemtől, TÓTH ERZSÉBETtől. Soha feledni nem foglak, legyen csendes pihenésed. Férjed Sándor.

*

Búcsúzom a legszebb és legjobb őrzőangyalomtól, a legjobb anyától, TÓTH ERZSÉBETtől. Nyugodj békében szent lélek. Leányod Eli és unokád Alexandra.

*

Mély fájdalomal tudatjuk, hogy a legjobb feleség, édesanya és nagymama, TÓTH ERZSÉBET 76 évesen viszaadta jó lelkét Teremtőjének. Temetése ma, január 29-én 13 órakor lesz a szentjánosi ravatolozóból. Gyászolják: férje Sándor, gyermekei Sanyi és Eli, menye Sonia és unokái Alexandra, Cynthia és Sonia.

*

Egy jó szív megállt, egy csodálatos lélek elment közülünk, maga után hagyva egy óriási űrt a lelkünkben, a fájdalmat nem tudjuk soha kitörölni az emlékünkből, soha el nem fogunk feledni drága, jó édesanyánk, anyós és nagymama, TÓTH ERZSÉBET. Mindörökre emlékünkben fogsz maradni. A jó Isten nyugtasson békében. Fiad Sanyi, felesége Sonia, leányaik Cynthia és Sonia.

*

„Hirtelen elmentél egy perc alatt,/ számunkra csak a döbbenet és a fájdalom maradt./ Kicsordul a könnyünk a sírodnál,/ mélységes fájdalom, hogy távoztál./ A búcsúszó, mit nem mondtál ki – elmaradt,/ de szívünkben örökké velünk maradsz…” Fájó szívvel emlékezünk a 6 éve elhunyt IFJ. SZABÓ JÁNOSRA (Szalárd). Örökké bánatos szülei, húga, sógora, keresztlányai Bianka és Anita.

*

„Urunk, Istenünk, irgalmadba ajánljuk testvérünk lelkét, aki elköltözött ebből a világból szent színed látására! Krisztus a mi Urunk által.” KIRI SÁNDOR, CRĂCIUN TEODOR, JURCUŢ FLOAREA, BEZGEDI ILONA, PINTEAN FLOARE, CONOLOS IOAN, TŐKÉS ARTUR, MARCUS SILVIA, VARGA JULIANNA, SURDU STELIAN-FLAVIU, BAN GHEORGHE, BALLA MAGDOLNA, CRECAN IULIANA, IZSÁK KATALIN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel tudatom, hogy a szeretett édesapa, nagyapa, TŐKÉS ARTUR (volt taxisofőr) életének 83. évében rövid szenvedés után csendesen elhunyt. Temetése kedden, január 30-án 14 órakor a városi ravatalozóból. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Búcsúzik lánya Kata, unokái, veje, testvérei, sógorai és családjaik.

*

Fájó szívvel búcsúzunk drága nagytatánktól, dédnagytatánktól, az apóstól, BOKOS MIHÁLYtól, aki életének 92. évében megpihent. A temetés január 29-én 12 óráól a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örokké megőrizzük. Unokája Emese, dédnokája Rose, menye Veturia.

*

Fájó szívvel tudatom, hogy szeretett Édesapám, VINCZE ÁRPÁD (Öcsi) január 24-én elhunyt. Temetését később közlöm. Bánatos fia István és családja.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak a rokonoknak, ismerősöknek, akik a szeretett HADHÁZI JÓZSEF temetésén részt vettek, virágjaikat sírjára helyezték és mély gyászunkban osztoztak. Nyugodjon békében! A gyászoló család.