Gyászhírek, 2018. január 22.

Gyászhírek, 2018. január 22.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama és dédnagymama, özv. Nagy Gáborné (Bihardiószeg, szül. Szabó Erzsébet) életének 97. évében elhunyt. Végső nyughelyére január 22-én 12 órakor helyezzük a bihardiószegi Ó temetőből.

Fájó szívvel emlékezik férje, gyermekei, veje, unokái halálának hatodik évfordulóján FÁBIÁN ERZSÉBETRE (szül. ÖKRÖS ERZSÉBET, Nagyszalonta). Sírodról a virágot elfújja a szél, de a szeretet szívünkben örökké él. Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a ma 1 éve elhunyt MOLNÁR ÉVÁRA (élt 53 évet). „Bíztunk az életben, hittünk a gyógyulásban, Mikor már abban sem, legalább a csodában. De a kiméletlen, súlyos betegség nem kegyelmezett, A lelked pihenjen ott, ahol semmi se fáj, Hol nyugalmad nem zavarja semmi már.” Örökké gyászoló, bánatos férje Sanyi és anyósa Piri, Pelbárthidáról.

*

Fájó szívvel emlékezünk arra a szomorú napra, amikor ma 1 éve a legdrágább szerettünk, ÖZV. FARKAS ALBERTNÉ (szül. SZŐKE ILONA, Érkörtvélyes, volt biharpüspöki lakos) eltávozott közülünk. A gyászoló, bánatos család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a ma 1 éve elhunyt MOLNÁR ÉVÁRA (élt 53 évet). Utad a szenvedés kövein vezetett, Akartad az életet, de már nem lehetett. Megfáradt lelked feladta a küzdelmet, Angyalok vigyázzák odafent léptedet. Gyászolja Kulcsár Imre és neje, Róbert és családja, Andrea és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk arra a napra, amikor ma 1 éve itthagyott bennünket CSEH JÁNOS (Érolaszi). Nincs az a nap, hogy ne jussál eszünkbe, Olyankor mindig könny szökik a szemünkbe. Rögös volt az út, mely neked jutott, Küzdöttél bátran, mert Isten buzdított. Egész életeden át szorgalmasan éltél, Reánk nagy bánatot hagyva, hirtelen elmentél. Virágot viszünk egy néma sírra, De ezzel őt már nem hozhatjuk vissza. Míg köztünk éltél, mi nagyon szerettünk, Hiányzol nagyon, soha nem feledünk. Álmaid a mélyben legyenek csendesek, A jó Isten őrködjön pihenésed felett. Felesége Margit, lányai Éva és Manyi, unokája Attila.

*

Fájó szívvel emlékezem szeretett édesanyámra, MOLNÁR ÉVÁRA, halálának első évfordulóján. Látván sírhelyed szemem könnyeket ereszt. Utoljára akartam mondani, hogy szeretlek. De már nem volt idő, elhagytál minket. Ha kivánhatnék egyet, az lenne, Bár láthatnám ragyogó szemed. Én még mindig szeretlek téged, Felejteni nem foglak míg élek. Te még most is velem vagy, Szállsz a gondolatomban, Ha itt lennél az mondanám, Örökké szeretlek. Bánatos lánya Krisztina és veje Csaba.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága kislányunkra, MOLNÁR SÁNDORNÉRA (szül. HAJDÚ ÉVA) halálának első évfordulóján. Elvitted a derűt, fényt, meleget, Csak egy sugarat hagytál: emlékeket. Bennünk él egy arc, végtelen szeretet, Mit tőlünk soha, senki el nem vehet. Hiányodat feldolgozni nem lehet, Csak próbálkozni élni nélküled. Szerető szívű édesanyád és édesapád.

*

SZABÓ MAGDOLNA ERZSÉBET Az ő szíve megpihent, a miénk vérzik, a halál fájdalmát csak az élők érzik. Búcsúzik tőle apja Sándor, testvérei Sanyi és Melinda, unokaöccse Robika.

*

SZABÓ MAGDOLNA ERZSÉBET alszol, alszol, nagyon mélyen, hogy többé föl nem ébredsz, pirosló hajnal se ért már téged, hiába várjuk ébredésed. Drága MAGDIKÁNK, fájdalmas emléked vérző szívünkbe vésted. Búcsúzik tőle legjobb barátnője Mónika, férje Imi és lányaik.

*

SZABÓ MAGDOLNA ERZSÉBET Számunkra te sosem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok. Drága, jó szívét, két dolgos kezét áldd meg Atyám! S mi köszönjük, hogy ő lehetett a mi édesanyánk! Búcsúznak tőle lányai Vivien és Evelin és férje Károly.

*

Szomorú szívvel emlékezünk ÖZV. SZAKÁCS ELVÍRÁRA halálának első évfordulóján. Emléke szívünkben örökké élni fog. Testvére Sanyi, sógornője Erzsike és családjuk.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki munkatársunknak, JUHÁSZ ZOLTÁNNAK a szeretett édesanya elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Bihar megyei Kataszteri Hivatal munkaközössége.

*

Szomorúan emlékszem öt éve elhunyt testvéremre, SCHERF TIBORRA. Nyugodj békében! Scherf Ilona.

*

Fájó szívvel emlékszünk a drága férjre, édesapára és nagyapára, SZÍKSZAI ISTVÁNRA halálának 13. évfordulóján. Emlékét őrzi szerető felesége, fiai, menye és unokája.

*

„Nem múlnak ők el, akik szívünkben élnek, Hiába szállnak, álmok, évek. Ők itt maradnak bennünk csöndesen még.” (Juhász Gyula) Fájó szívvel emlékezünk életünk legszomorúbb napjára, amikor drága szerettünk, BAGOSI JÓZSEF 1 éve, január 21-én örökre itthagyott bennünket. Emlékezik rá bánatos felesége Marika, gyermekei Tünde és Attila családjaikkal.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki kollégánknak, KENÉZ GYUSZINAK és családjának szeretett édesapja, KENÉZ GYULA elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Nyugodjon békében! A Plastor Trading Kft. munkaközössége.