Gyászhírek, 2018. január 18.

Akt.:
Gyászhírek, 2018. január 18.
Mennyei Atyánk akaratát elfogadva tudatjuk, hogy szeretett édesanyánk: ÖZV. SIPOS ESZTER életének 90. évében csendesen elhunyt. Temetése 19-én, pénteken 13 órakor a városi kápolnából. Gyászolják gyermekei Béla, Eta és családjaik.

Mély megrendüléssel értesültünk szeretett osztálytársnőnk, ENĂTESCU ADRIENNE (szül. CROVATTO) korai haláláról. Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Az Al. Moghioroş Líceum 1975-ben végzett IV. A osztálya.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy rövid szenvedés után elhunyt VIŢIAN AUREL. A gyászoló család.

*

Örök szeretettel emlékezünk a drága férjre, édesapára, apósra, nagyapára és dédire, JANKA GYULÁRA halálának 15. évfordulóján. Az élet elmúlik, de az emlékek élnek, amíg élünk, őrizzük őket. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Őt soha el nem felejtő felesége, lánya, unokái, veje.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága halottunkra, ENYEDI IMRÉRE (Biharfélegyháza) aki 2017. január 18-án rövid szenvedés után eltávozott az élők sorából. “Lelked mint a fehér galamb, csendesen messzire szállt, Hiába keresünk, könnyes szemünk már többé nem talál. De tudjuk hogy a csillagok között a legfényesebb te vagy, Utat mutatsz, mert szívünkben örökre itt maradsz.” Erzsike, Csilla, Robi és Attila.