Gyászhírek, 2018. február 14.

Gyászhírek, 2018. február 14.
,,Csak egy könny voltam, aki porba hull. Csak egy sóhaj, aki égbe szabadul. Csak egy csók, aki hideg kőre lel, Csak egy szó, kire visszhang nem felel.” Szomorú szívvel emlékezünk a férjre, apára, nagyapára, ID. SZABÓ KÁROLYRA halálának 7. évfordulóján. Gyászoló családja.


,,Ha emlegettek, köztetek leszek, De fáj ha látom könnyetek. Ha rám gondoltok, mosolyogjatok, Mert én már Istennél vagyok.” Fájó szívvel emlékezek drága gyermekemre, SANYIKÁRA (Vajda) halálának 15. évfordulóján. ,,Néha tudni kell könnyek között élni, Azt ami fáj, jó lenne feledni. Senkihez nem szólni, csak csendben szenvedni. Nincs az a nap, hogy ne jussál eszünkbe, Olyankor mindig könny szökik szemünkbe. Örök a perc, de az élet nem az. Minden éjszaka és hajnal véget ér, De míg szívünk dobban, te örökké benne élsz. Nehéz a kő, de nehezebb a bánat, Mely szívére borult az egész családnak.” Örökké bánatos édesanyád Inci, férje István és nagymamája.

*

Fájó szívvel emlékezünk a ma 1 éve elhunyt LUNKULY SÁNDORRA (KUTI SANYI zongoristára), aki életének 75. évében örökre itt hagyott bennünket. ,,Utad a szenvedés kövein vezetett, Akartad az életet, de már nem lehetett. Megfáradt lelked feladta a küzdelmet, Angyalok vigyázzák odafent léptedet.” Örökké emlékezik rá felesége Margit, lánya Dóra és családja, fia Sanyika és családja, húga Mari és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága gyermekre, férjre, apára, rokonra, IFJ. BARABÁS JANCSIRA halála első évfordulóján. ,,Egy jajszót annyit nem mondtál, Bármit hozott a sors, nem panaszkodtál. Kórházi ágyadon fogtuk a kezed, Remegve figyeltük élni vágyó tekinteted. A betegség erős volt, legyőzte testedet. Semmi mást nem akartál csak élni még, Egy célod volt, a családodért élni. Nem vársz már minket ragyogó szemekkel, Nem örülsz már nekünk szerető szíveddel.” Örökké gyászoló édesanyád, édesapád, feleséged és imádott gyermeked Alex.

*

Megrendült szívvel búcsúzunk a szeretett osztálytársunktól, GERGELY ATTILÁTÓL (TÁTI), aki őszinteségével, sziporkázó humorával és kifogyhatatlan segítőkészségével örökre köztünk marad. Őszintén együtt érzünk a gyászoló családdal. Az Ady Endre Líceum 1984-ben végzett diákjai.

*

Szomorúan búcsúzunk unokaöcsénktől és gyermekeink unokatestvérétől, GERGELY ATTILÁTÓL. Édesanyjának erőt kívánunk a lelki fájdalom elviseléséhez. A Fehér család.

*

Életem legszomorúbb napja volt február 11-e, amikor egyetlen gyermekem, GERGELY ATTILA 52 éves korában elhunyt. Emléked és irántam érzett szereteted megőrzöm amíg élek. Özvegy édesanyád. Gergely Éva. Temetése február 14-én 12 órakor a a városi temető Steinberger kápolnájából.

*

Fájó szívvel búcsúzunk drága édesapánktól id. Barta Józseftől, aki hosszú szenvedés után csendesen megpihent 93 éves korában. Temetése csütörtökön, február 15-én 14 órakor a biharfélegyházi kápolnából. Nyugodjon békében. Búcsúzik tőle szerető fia József, lánya Margit, veje István.