Gyászhírek, 2018. december 6.

Gyászhírek, 2018. december 6.
Fájó szívvel emlékezünk ANYISZI FERENCRE (Magyarkakucs) halálának második évfordulóján. Ez a nap az emlékezés napja, Érted imádkozunk halkan, zokogva. Örök álom zárta le szemed, Megpihenni tért két dolgos kezed. Múlhatnak a napok, telhetnek az évek, Szívünkben megmarad emléked. Nyugodj békében! A bánatos család.


Szívünkben hálás szeretettel emlékezünk a drága, jó édesanyára, nagymamára, dédire, NEGREÁN IRÉNKÉRE (volt éradonyi lakos), akinek jóságos szíve már 6 éve megszűnt dobogni. „A halál nem jelent elmúlást és véget, szívünkben örökké élni fog emléked. Őrködj álma felett Istenem, hogy oltalmad alatt csendesen pihenjen.” Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Emlékeznek rá, lánya, unokái és dédunokája.

*

Mély fájdalommal veszünk végső búcsút szeretett násznagyunktól és jó barátunktól, REPKŐ PAVEL VILHELMTŐL. Őszinte részvétünk az egész családnak. Peres Gheorghe és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak REPKŐ PÁL elhunyta miatt érzett fájdalmában. Osztálytársai a 2-es számú Líceumból.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a REPKŐ családnak a szeretett édesapa, nagyapa, REPKŐ PÁL elhunyta miatt érzett fájdalmában. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes. Ridzyk György és családja.

*

Őszinte fájdalommal és végtelen szeretettel emlékezem drága, jó férjemre, HORGOS JÁNOSRA halálának 5. évfordulóján. A jó Isten nyugtassa békében! Bánatos felesége Joli.

*

Az élet mulandó, az emlékezet örök. Szomorú szívvel és hálával emlékezünk a szeretett apára, apósra, nagyapára, dédnagyapára, ID. KISS GÉZÁRA (Kisszántó) halálának első évfordulóján. Emléked legyen áldott, pihenésed csendes! Nyugodj békében! A család.

*

„Ha testben válni kell, az mélyen fáj nekünk, de egyesít minket a hit és a menny felé megyünk.” MERTZ ILONA, COTRAU PETRU, STEF MIHAI, LASCU SAMICA, KANALAS EMIL, COSTIN DIMITRIE. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.