Gyászhírek, 2018. december 5.

Gyászhírek, 2018. december 5.
Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagyapa, Repkő Pavel Vilhelm december 4-én tragikus hirtelensséggel elhunyt. Temetése csütörtökön, december 6-án 13 órától lesz a Városi kápolnából. Isten nyugtassa békében. A gyászoló család.

Mély fájdalommal veszek búcsút a szeretett apatárstól, Repkő Pavel Vilhelmtől. Emlékét szívemben őrzöm. Tőke Veronika.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após és nagyapa, POP IULIU (volt selindi lakos) életének 79. évében hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése december 5-én 11 órakor a Frenţiu kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Nyugodjon békében. Búcsúzik bánatos felesége Irén, gyermekei István, Ildikó, Jancsi családjaikkal.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, nagyapa, POP IULIU (volt selindi lakos) életének 79. életévében elhunyt. Temetése szerdán, 2018. december 5-én 11 órakor a Frenţiu kápolnából lesz. Soha el nem felejtünk! Nyugodj békében! Örökké szerető családod.

*

Ha egy könnycsepp gördül az arcunkon, az azért van, mert szeretünk és hiányzol nagyon. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk GÁSPÁR GIZELLÁRA, aki hat hete itthagyott bennünket. Gyászolja szeretett férje Zoli és családja.

*

Fájó szívvel veszünk végső búcsút szeretett nagybátyánktól, POP GYULÁTÓL. Őszinte részvétünk az egész családnak. Varga Manci és családja.

*

Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, de a viszontlátás reményével búcsúzunk a legdrágább feleségtől, édesanyától, testvértől, anyóstól, nagymamától, SZILÁGYI IRÉNKÉTŐL (szül. BARTA, bihardiószegi lakos), aki türelemmel viselt hosszú betegség után, életének 68. évében visszaadta nemes lelkét Teremtőjének. Temetése 2018. december 5-én 14 órakor a hegyaljai református kápolnából lesz. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Nyugodj békében, te drága lélek, a temető csendje őrizze álmodat. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Búcsúzik tőle örökké bánatos férje Józsi, lányai Hajnalka és Anikó, vejei Tibor és Csaba és unokái Milánka és Larácska.

*

Fájó szívvel búcsúzunk SZILÁGYI IRÉNKÉTŐL (bihardiószegi lakos), akinek nagyon beteg szíve 2018. december 3-án utolsót dobbant. Emlékét szívünkben őrizzük. Sógornője Éva és lánya Denike.

*

„A halál olyan súlyos veszteség, hogy valójában sohasem lehet feldolgozni. Az emléke elhalványulhat a szeretett személynek, de a hiánya mindig megmarad.” (Ara Rauch) PETRILA IOSIF, ZIGREA VICTOR, NETEA DOREL, SIM MARIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki barátnőnknek, SZILÁGYI ÉVÁNAK sógornője, a drága SZILÁGYI JÓZSEFNÉ IRÉNKE (Diószeg) elhunyta miatti fájdalmában. A Covaci Gal Agneta és Mircia család.

*

„Szíveket tépnek most az emlékek. Nem is oly rég még együtt voltunk veled. Betegágyadnál fogtuk a kezed. Imádkozva néztük megtört tekinteted.” Fájó szívvel emlékezünk a drága, jó testvérre, sógorra és nagybácsira, M. SZILÁGYI BÉLÁRA (Hegyközcsatár) halálának harmadik évfordulóján. „Bús temető csendes susogása, Oda járunk hozzád, ez maradt csak hátra. Lelked elszállt, mint hópihe a fényben, Ragyogsz ránk fényes csillagként az égen. Hiányodat nem pótolja az idő múlása, Legyen sírodon a jó Isten áldása.” Emlékeznek: szerető húgod Idu, sógorod Sanyi és családjuk.

*

Fájó szívvel emlékezünk SZILÁGYI BÉLÁRA (Hegyközcsatár), aki 3 éve hagyott itt bennünket. „Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, S nyugalmadat nem zavarja senki. Életed elszállt, mint a virágillat, De emléked ragyog, mint a fényes csillag! Álmaid a mennyben legyenek csendesek, A jó Isten őrködjön pihenésed felett!” Örökké bánatos családja.