Gyászhírek, 2018. december 4.

Akt.:
Gyászhírek, 2018. december 4.
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára és dédnagyapára, KOVÁCS JÁNOSRA (Biharszentjános) halálának első évfordulóján. Ez a nap az emlékezés napja,/ Érted imádkozunk halkan, zokogva./ Örök álom zárta le szemed,/ Megpihenni tért két dolgos kezed./ Múlhatnak a napok, telhetnek az évek,/ Szívünkben megmarad emléked. Nyugodj békében!Örökké bánatos felesége, fia, menyei, unokái és dédunokái.


Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága szerettünket, TÓTH BÉLÁT utolsó útjára elkísérték, virágaikkal, együttérző jelenlétükkel, szavaikkal erősítettek bennünket. Emléke legyen áldott. A gyászoló család.

*

Szomorú és megtört szívvel veszünk végső búcsút a szeretett férjtől, DROBNYÁK FERENCZTŐL. Temetése 2018. december 5-én, szerdán 15 órakor. Szomorú az út mely sírodhoz vezet, Isten áldja meg drága emlékedet. Emléked legyen áldott, pihenésed csendes. Búcsúzik tőled feleséged Mária, fiaid Ferencz és István.

*

Már egy éve annak a szomorú napnak, amikor szeretett férjem, CSUKA LAJOS örökre itthagyott bennünket. Emlékezik rá bánatos felesége, három fia és családjaik.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik édesanyánk, KÓNYA KATALIN temetésén részt vettek, koszorúikkal, együttérzésükkel fájdalmunkat enyhíteni igyekeztek. A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa és nagyapa, PLEINER JÓZSEF SÁNDOR hosszú szenvedés után 67 éves korában elhunyt. Temetése 5-én a Steinberger kápolnából délután 14 órakor. Gyászolja felesége Edit, gyermekei Sanyika, Andrea és László, unokái Sanyika, Vivien, Renáta, Petra, Dávid és Dominic.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa és nagyapa, ID. BOGNÁR ISTVÁN FERENC LÁSZLÓ életének 75. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése december 4-én délután 15 órakor a Rulikowski temetőben, a Steinberger kápolnából. Emlékét öröké megőrizzük. A gyászoló család.

*

Nagy fájdalommal búcsúzunk a legjobb baráttól, HEVESI SÁNDOR IMRÉTŐL (a Fructexport kereskedelmi osztályvezetőjétől), aki születésének 99. évfordulóján 2018. december 1-jén elhunyt. Temetése december 4-én 12 órakor lesz a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Nyugodjon békében. Gondozói Lestyán Mária és a Nagy család.

*

„Én vagyok az Alfa és Omega, a kezdet és a vég, az első és utolsó.” HEVESI SÁNDOR IMRE, DROBNYÁK FERENCZ, POP IULIU. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.