Gyászhírek, 2018. december 31.

Gyászhírek, 2018. december 31.
Fájó szívvel és szeretettel emlékezünk a 2 éve elhunyt FARKAS MIHÁLY JÁNOSRA (74). Emléke legyen áldott! A gyászoló család.


Köszönetet mondunk mindazoknak, akik szeretett halottunk, HUNYADI MARGIT (szül. Molnár) temetésén megjelentek, ravatalára koszorút, virágot helyeztek és mélységes bánatunkban részvéttel osztoztak. A gyászoló család.

*

Őszinte együttérzésünket nyilvánítjuk a gyászoló családnak keresztanyám, HUNYADI MARGIT elhunyta miatti mély bánatában. Spulnyik Lajos és családja.

*

Mély együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak szerettük, HUNYADI MARGIT elhunyta miatt. Spulnyik Romulus és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szerető férjre, apára, apósra, nagyapára, DÓCZI SÁNDORRA (Mezőtelegd) halálának 3. évfordulóján. Istenem, de nehéz egyedül lenni! Az együtt töltött éveket sose feledni. Nincs olyan nap, hogy ne jutnál eszembe, a hiányodat nem pótolja semmi. Nélküled hideg és üres lett otthonom. Nincs kivel megosszam örömöm, bánatom. A fájdalmat leírni nem lehet, csak letörölni a hulló könnyeket. Emléke legyen áldott pihenése csendes! Bánatos felesége, lányai, vejei és két imádott unokája.

*

Fájdalommal emlékezünk a szeretett édesapára, apósra, nagyapára, TOMES BÉLA ZOLTÁNRA, halálának 21. évfordulóján. Te már ott vagy, ahol nincs fájdalom, Sírodra szálljon áldás és nyugalom./ Múlhatnak az évek,/Szívünkben megmarad emléked!/ Örökké szerető családod.

*

Őszinte együttérzésünket és részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett édesanya, nagymama, dédmama, MÁTHÉ ILONA elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Szántó család.

*

A 10 éve elhunyt SCHMIDT MIKLÓSRA emlékezünk. Apró, pici gyertyaláng benne e rövid élet. Pislákoló lángnyelvek mesélnek sok emléket. A temetőben némán állva hallgatunk. Nincs szavunk. Boldog átélt percekre gondolunk. Már nincs fény, csak az örök álom. Szemünket behunyva kedves arcodat látjuk! Bánatos családja.

*

„Most azért megmarad a hit, remény, szeretet;/ E három között pedig legnagyobb a szeretet.” KALLOS MIKLÓS, SABADAS VASILE, CRISTEA MARIA, MARIASI ILONA-JOLÁN, STROE RAMONA-TERÉZIA, FARCUTA MARIOARA, URDA ECATERINA, MÁTHÉ ILONA-EMILIA, HAVA ALEXANDRU, HIRIS ANA, ARDELEAN RADU, NAGY IMRE, RITLI MARIA-KATALIN, CORNEA MARIA, STROE GHEORGHE, GYÖRFI ISTVÁN. Őszinte részvétünket a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Szívünkben mély fájdalommal tudatom, hogy a drága édesanya, feleség, MARIASI ILONA-JOLÁN (szül. PERNYESZ ICA) visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése hétfőn 11 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Férje Miki, lánya Katika.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik NAGY ROZÁLIA temetésén részt vettek és bánatunkat enyhíteni igyekeztek. A gyászoló család.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága, jó feleségre, édesanyára, DOBRAI ETELKA JULIANNÁRA halálának 10. évfordulóján. „Hiába borul rád a temető csendje,/ szívünkben élni fogsz mindörökre./ Az élet elmúlik, de az emlékek élnek míg élünk./ Nyugodj békében te drága lélek!” Akik őt soha el nem felejtik: bánatos férje Imre, fiai Lóránt és Szabolcs.

Címkék: ,