Gyászhírek, 2018. december 27.

Gyászhírek, 2018. december 27.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy szeretett édesanyánk, özv. LIGETFALVI ÉVA-MÁRTA hosszú szenvedés után 91 éves korában elhunyt. Temetése december 27-én 13 órakor lesz a biharpüspöki temetőben. Gyászolja leánya Éva, veje Laci, unokája, Melinda és férje Sándor a messze távolból.


Mély fájdalommal veszek búcsút szeretett násznagyomtól, LIGETFALVI ÉVA-MÁRTÁTÓL. Őszinte részvétem az egész családnak. Vakucs Olga és családja.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatom, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, és dédnagymama, LIGETFALVI ÉVA-MÁRTA 91 éves korában hosszú szenvedés után elhunyt. „Ott van már, ahol nem fáj semmi, csendes pihenését nem zavarja már senki.” Temetése december 27-én 13 órakor a biharpüspöki kápolnából. Gyászolja fia János, menye Olga, unokája Zoltán és családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett nénénk, STOKKER IBOLYA (BIMBI) életének 87. évében elhunyt. Temetése december 28-án, pénteken 12 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott. Szomoró szívvel Lucia, Péter és Geo.

*

„Szeretteim, én mindig veletek vagyok,/ bár lelkemet Istenhez vitték az angyalok.” MATOLCSI ISTVÁN, SELEJEAN ANISOARA, LIT VIORICA, SOCOL VALERIA, MIHES ELENA, MARCUS ELISABETA, BRUDER XENIA-GYÖRGYI, NAGY ROZÁLIA, MARIAN MIHAI, KORITAR DORINA, VLAIC EUGENIA, BALAJ PARASCHIVA. Őszinte részvétünket a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett BRUDER XÉNIA-GYÖRGYI életének 85. évében hosszantartó betegség után elhunyt. Temetése pénteken, december 28-án 15 órakor a Steinberger kápolnából. Nyugodjon békében! Élettársa Szabó Ferenc és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett BRUDER XÉNIA-GYÖRGYITŐL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Franciska és Tibi.

*

Fájdalomtól megtört szívvel búcsúzunk a szeretett édesanyától, anyóstól, NAGY ROZÁLIÁTÓL (szül. CSUVAR), aki 80 éves korában hosszas szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése december 28-án 13 órakor a városi kápolnából. „Küzdöttel, de már nem lehetett,/ A csend ölel át és a szeretet.” Emlékét szeretettel őrzi bánatos családja.

*

Mély fájdalommal vettünk tudomást drága, jó barátunk elhunytáról. Őszinte részvétünk a Bokor család részére TIBI elvesztése miatt. Emléke örök, neve legyen áldott! A Deverdits, Ciuardár és Baumeister család New Yorkból.

*

Fájó szívvel, örök szeretettel emlékezünk az egy éve elhunyt drága, jó édesanyára, nagymamára, KISS MAGDOLNÁRA. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! Szeretett családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesanyára, anyósra, nagymamára, dédnagymamára, FERENCZ ERZSÉBETRE halálának 19. évfordulóján. Emlékét örökké szívünkben őrizzük. Szerető lánya Norika, veje Jancsi, unokája Norika, unokaveje Sandu, dédunokái Alexandra és Vanessa.

*

Szomorú szívvel emlékezem az egy éve elhunyt férjemre, RÓSER MIHÁLYRA (Nagykágya). Egy szál virágot, gyertyát most a sírodra rakhatok, de szívemben érzem örökké a bánatot. Az élet csendesen megy tovább, de a fájdalom elkísér egy életen át. Szerető felesége Piri.

*

Tíz éve távozott az élők sorából szerettünk, PETŐ LÁSZLÓ PÁL (mérnök). Halálának évfordulóján kegyelettel emlékezik rá őt soha nem felejtő családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a sógorra és keresztapára, RÓSER MIHÁLYRA (Nagykágya) halálának első évfordulóján. Sógora Árpi, sógornője Irén, keresztfia Levente családjával.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra, nagyapára, FARKAS IMRÉRE (Érmihályfalva), aki 16 éve hagyott itt bennünket. Neked a szíved már nem fáj, de a miénk igen, mert a fájdalmat az élők érzik, s azt elfelejteni nem lehet. Gyászoló családod.

*

Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk arra a szomorú napra, amikor ma tizenöt éve elhunyt a szeretett férj, édesapa, após és nagyapa, FÜZESI GÁBOR. Emlékét szívünkben, míg élünk, kegyelettel megőrizzük. Bánatos családja.

*

Szomorú szívvel értesültünk barátunk, KELEMEN BÉLA haláláról. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Nyugodjon békében! Kelemen Mihály és családja.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett édesanyára, anyósra és nagymamára, GÖCZ ERZSÉBETRE (szül. SZABÓ) halálának 3. évfordulóján. Lelked remélem békére talált,/ S Te már a mennyből vigyázol majd ránk!/ Soha nem felejtünk, szívünkben szeretünk./ Rád örökkön-örökké emlékezünk!/ Emléked legyen áldott, pihenésed csendes!/ Szerető leányai Évike, Erika és a bánatos család.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, nagyapára, apósra, SEBESTYÉN BÉLÁRA halálának 4. évfordulóján. „Életünk egén fénylő csillag voltál,/ Itthagytál bennünket, de mindvégig harcoltál./ Most, hogy már kialudt az az áldott fényed,/ Pótolhatatlan a te drága lényed.” Áldott emléked szeretettel őrizzük szívünkben. Feleséged Annus, lányod Csilla, vejed Karcsi és Nicu, unokáid Orsolya és Hanna.