Gyászhírek, 2018. december 17.

Gyászhírek, 2018. december 17.
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik együttérző szavakkal erősítettek bennünket és drága szerettünket, Keizer Varga Teréziát (élt 84 évet) utolsó útjára elkísérték. Emléke örökké legyen áldott. A gyászoló Keizer és Szántó család.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szerető férj, odaadó édesapa, após és nagyapa, id. Kelemen Béla biharfélegyházi születésű, volt nagyváradi lakos (volt szobafestő) életének 89. évében visszaadta lelkét teremtő Urának. „Ama nemes harcot megharcoltam, futásomat elvégeztem, a hitet megtartottam…” (2Tim. 4:7). Temetése 2018. december 18-án lesz 14 órakor a biharfélegyházi kápolnából. Emléke legyen áldott, nyugodalma csendes. Búcsúzik tőle: hűséges felesége Viola 52 év házasság emlékével, fia Béla, lánya Viola, menye Anikó, veje Lajos, unokái Gergő, Heni, Levente és Bogi.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki Szántó Ildikónak és családjának szerettük elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Az RMDSZ Bihar Megyei Szervezetének vezetősége és munkaközössége.

*

Őszinte részvétünket, együttérzésünket fejezzük ki SZÁNTÓ ILDIKÓNAK szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Munkatársai a SMCCSR ügyosztályról.

*

SZAPPANOS IMRE (a Dinamo volt bokszolója) Fájó szívvel, de Isten akaratát elfogadtam. Emlékezem drága férjemre, aki súlyos betegség után, december 19-án 3 éve, hogy örökre itthagyott. Érzem szerető gondoskodását és tudom, bárhol vagy, vigyázol rám. Nagyon nehéz nélküled az élet, de ha földi utam véget ér, tudom, hogy újra találkozom veled. Sírig gyászollak. Feleséged Teri.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága édesapára, férjre, fiúra, testvérre, rokonra, BALOG FERENCRE halálának első évfordulóján. Aludj csak, szépen, csendesen, aludj, hol ölel a végtelen, aludj, hol nincsenek könnyek, aludj, hol neked már könnyebb.

*

Szeretettel emlékezünk a drága férjre, apára, apósra, nagytatára, testvérre és nagybácsira, ŞIMONCA GYÖRGYRE, aki 11 éve hagyott itt minket. Emléked szívünkben örökké élni fog. A bánatos család.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a legdrágább testvérre, sógorra, nagybácsira, HALÁSZ ATTILÁRA (élt 27 évet), aki 15 éve búcsú nélkül hagyott itt bennünket. „Egy gyertya most érted égjen, ki fent laksz a magas égben. Itthagytál álmot, vágyat, Csak bánat és könny maradt utánad.” Áldott legyen drága emléke, csendes álma fölött őrködjön a határtalan szeretet és hála. Örökké bánatos nővére: Tünde, sógora Zoli, unokaöccse Norbi.

*

Fájó szívvel és szeretettel emlékezünk drága szerettünkre, MOLNÁR ZOLTÁNRA halálának 10. évfordulóján. „Bús a temető csendes susogása, Oda járunk hozzád, ez maradt csak hátra. Lelked elszállt mint a hópihe a fényben, Ragyogsz ránk fényes csillagként az égen. Hiányodat nem pótolja az idő múlása, Legyen sírodon a jó Isten áldása.” Vigasztalhatatlan felesége, unokája és családja.

*

Szeretettel emlékezünk a drága férjre, apára, apósra, nagytatára, testvérre és nagybácsira, ŞIMONCA GYÖRGYre, aki 6 éve hagyott itt minket. Emléked szívünkben örökké élni fog. A bánatos család.

*

„Égett a gyertya és meglobbant, ha a lehelet, vagy a gondolatok elreppentek mellette; A lehelet aztán szétesett, a gondolatok fáradtan leszálltak, mint a haldokló madár, és elmúltak.” (Fekete István) FRANDOS ILEANA, BEJAN VICTORIA, VARGA TERÉZIA, NAGY IRÉN, SERES FLOARE, REPCIUC MARIA, LÁSZLÓ ERZSÉBET, NAGY KATALIN, CIOBOTEA BEATA, GAVRIS LEUCIA-ELENA, HORVÁTH KATALIN, BACIU SAVU. Őszinte részvétünket a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, nagynéni, NAGY KATALIN (szül. KISS) életének 81. évében csendesen elhunyt. Temetése kedden, december 18-án 14 órakor a püspöki kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Lánya Gyöngyike és gyászoló családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, LÁSZLÓ ERZSÉBET (szül. TORNER) életének 91. évében csendesen elhunyt. Temetése hétfőn, december 17-én 15 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Fia István és felesége Ibolya.

*

Fájó szívvel búcsúzunk HORVÁTH KATALINTÓL (élt 70 évet). Temetése 17-én 12 órakor a Steinberger kápolnából. A Zaha és Ivan család.

*

„Elcsitult a szív, mely élni vágyott, megpihent a kéz mely dolgozni imádott.” Mély fájdalommal és soha el nem múló szeretettel tudatjuk, hogy a drága menyünk CIOBOTEA BEATA életének 32. évében örökre megpihent. Temetése december 18-án, kedden 12 órakor a Steinberger kápolnából. Anyósa Erzsike és apósa Cornel.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a CIOBOTEA családnak mély fájdalmukban szerettük, CIOBOTEA BEATA elvesztésekor. Nyugodjon békében! Az Ákos család.