Gyászhírek, 2018. december 13.

Gyászhírek, 2018. december 13.
Megtört, bánatos szívvel tudatjuk, hogy szeretett édesapám, LUNGUJ GYULA elhunyt. Temetése pénteken, december 14-én 13 órától lesz püspökiben. Nyugodj békében apukám! Lánya Anikó és családja.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett fiú, testvér, LUNGUJ GYULA 63 éves korában elhunyt. Emlékeinkben, szívünkben örökké élsz. Vigasztalhatatlan édesanyja, testvérei Károly, János és családjaik.

*

Hálás szeretettel emlékezünk drága halottunkra, MÁJER MÁRIÁRA (szül. KUNCSER, Szalacs) akinek jóságos szíve 10 éve megszűnt dobogni. „A halál nem jelent elmúlást és véget, szívünkben örökké élni fog emléked. Őrködj álma felett Istenem, hogy oltalmad alatt csendesen pihenjen!” Emlékeznek rá gyermekei családjukkal együtt.

*

Együtt érzünk a gyászoló családdal szerettük, TÓTH GUSZTÁV elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Nyugodjon békében! A Gubán család és Vili.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, édesapára és nagyapára, MARCZIN GYULÁRA. Már 1 éve, hogy itthagytál bennünket, De szívünkben őrzünk, mint egy drága kincset. A múltba visszanézve, valami fáj, Valakit keresünk, aki nincs már. Könnyes szemmel megállunk sírodnál, Te nem szólsz, de mi tudjuk, hogy hívtál. Mi szólunk, de a néma sír nem felel, De Te a szívünkben örökké létezel. Csillaggá változtál, barangolsz az égen, Gyere mifelénk is úgy, mint réges-régen. Tudjuk, hogy nem jössz, de olyan jó várni, Hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni. Szívünkben helyedet nem pótolja semmi, Míg e földön élünk, nem tudunk feledni. Szerető családod.

*

Szólni sem tudtál, hogy indulsz a messzeségben, maradt a bánat, egy csendes sírhalom. Szerető szívünkben gyász és fájdalom. Fájó szívvel emlékezünk 12 éve elhunyt drága szerettünkre, KALMÁR DEZSŐRE. Őt soha el nem felejtő családja.

*

Ma van a napja, hogy drága édesanyánk, CSORJÁN JULIÁNNA (Székelyhíd) immár 13 éve, hogy itthagyott minket örökre. „Szívemben mindig ott élsz, Lelkemnek már része vagy. Nem számít most a távolság, Magad vagy bennem a gondolat. Virág és gyertya kezemben, Bennem csak halk sóhajok, Egy-egy gyertyát gyújtok, Lángjába én is beleolvadok. Melegség várja át a szívem, Érzem szinte közelségedet. Lassan becsukom szemem, Oly jó hinni, itt vagy velem. Sírodra teszem a virágot, A szél zúgását hallgatom, Nyugodjon békében lelked, Örökké hiányozni fogsz!” Emléked örökké élni fog szívünkben! Lányaid: Emília és Krisztina, vejeid Sándor és Flavius, unokáid Sándor, Cristian, András és Patricia, férjed István.

*

„Ne jöjj el sírva síromig, nem fekszem itt, nem alszom itt. Ezer fúró szélben lakom, gyémánt vagyok, fénylő havon. Erő kalászon nyári napfény, szelíd esőcske őszi estén. Síromnál sírva meg ne állj, nem vagyok ott, nincs is halál.” LUNGUJ GYULA, CHIRILA IOANA GABRIELA, MARINCEL ILIE, OPRISAN NICOLAE. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.