Gyászhírek, 2018. augusztus 8.

Gyászhírek, 2018. augusztus 8.
NAGY LÁSZLÓ szeretteinek Isten Lelke általi vigasztalódást kíván az Agnulli Dei Idősek Otthona munkaközössége és lakói. „És akkor feltetszik az ember Fiának jele az égen. És akkor sír a föld minden nemzetsége, és meglátják az embernek Fiát eljőni az ég felhőiben nagy hatalommal és dicsőséggel. És elküldi az ő angyalait nagy trombitaszóval, és egybegyűjtik az ő választottait a négy szelek felől, az ég egyik végétől a másik végéig.”(Máté 24,30-31)


Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a drága feleség, anyuka, nagymama, PORKOLÁB IBOLYA, rövid szenvedés után, életének 70. évében elhunyt. Temetése 10-én, pénteken 16 órakor a borsi kápolnából. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a drága férjtől, apától és nagyapától, id. ZATYKÓ ANDRÁSTÓL. Temetése augusztus 9-én 15 órakor Biharpüspökiben. A gyászoló család

*

Fájó szívvel és mély együttérzéssel búcsúzunk szeretett barátunktól, AGGOD ISTVÁN festőművésztől. Őszinte részvétünket fejezzük ki családja minden tagjának. Binder Félix és családja.

*

Megtört szívvel emlékezünk testvéremre, GERGELY VERONIKA RITÁRA (szül. GURBAI). Már 20 év telt el, hiányod egyre nagyobb, lelkünkben örökké élni fogsz. Nem feledünk soha, drága testvérem! Nyugodjál békében! Az angyalok vigyázzanak rád. Fájó szívvel emlékezünk rád. Édesanyád, bátyád Jancsi, sógornőd Ildi és lányuk Brigitta.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa és nagyapa, KORMOS SÁNDOR életének 79. évében hirtelen elhunyt. Temetése augusztus 8-án a telegdi községi kápolnából 15 órától. A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal a szívünkben búcsúzunk szeretett édesanyámtól, és drága nagyinktól és déditől, BOROS EMMÁTÓL (élt 80 évet). Hogy egy édesanya milyen drága kincs,/ Azt csak az tudja, akinek már nincs./ Mindent adhat az ég kétszer,/ Márványt, kincset, palotát,/ Csak egyet nem adhat kétszer,/ Szerető édesanyát. Temetése ma, 8-án 15 órakor a Steinberger kápolnából. Búcsúzik tőle fia és családja, lánya és családja.

*

Búcsúzunk a szeretett JUHÁSZ RÓZSI mamától, ki oly csendben, szerényen ment el Istenhez, mint ahogy élt. Isten veled! A Miskolczi család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a SZÉNÁSI családnak a szeretett ERDEI EDIT GYÖNGYI elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. A Szacsvay Iskola IV. B osztályközössége.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett apa, após, MIKÓ ISTVÁN életének 85. évében hirtelen itthagyott bennünket. Temetése augusztus 8-án lesz 12.30 órakor a városi ravatalozóból. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik tőle lánya Panni és veje Imi.

*

„Várjuk éberen Krisztus eljövetelit!” (Szent Máté 25,1-13) KONCZ ENIKŐ MARGARETA, TURC PETRU, JUHÁSZ ROZÁLIA, VANCEA IOAN, CREŢU VIRGIL. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.