Gyászhírek, 2018. augusztus 6.

Gyászhírek, 2018. augusztus 6.
Megrendülve értesültem volt kedves tanárom, PÁLL JENŐ elhunytáról. Otthonról elkerülve szüleimet pótolta, szerepe volt egész életemre kiható döntéseimben. Gyászoló hozzátartozóinak megnyugvást kívánok. Hálás szívvel őrzöm emlékét. Békés nyugodalmat drága Jenő bácsi! Bandi Gyöngyi.


„Csillag lett ő, mert szívből szeretett, s mi úgy szerettük, ahogy csak lehetett. Elment tőlünk, mint a lenyugvó nap, de szívünk örökké ott marad.” Könnyekkel teli 8 év telt el augusztus 6-án, amióta drága férjem, ID. FARKAS JÓZSEF meghalt. Örökké bánatos felesége Rózsi, menye Edit, unokái Nóci, Timi Norbi, Zoli, dédunokája Vivien, Henike és Noel.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy a drága férj és édesapa, NAGY LADISLAU (élt 93 évet, Nagyvárad, volt politikai fogoly) elhunyt. A jó Isten nyugtassa békében! Felesége Aranka, fia Feri és felesége Sara Kanadából.

*

Fájdalommal búcsúzunk a szeretett édesapától, apóstól és nagyapától, NAGY LADISLAUTÓL (élt 93 évet, Nagyvárad). Nyugodjon békében! A Şora család, lánya Marta, veje Nelu, unokái Hadrian és Cristian.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, NÉMET ROZÁLIA életének 82. évében súlyos betegségben elhunyt. Pihenj drága szív, megszűntél dobogni,/ Kedves arcodat, hangodat, nem tudjuk feledni./ Könnyes az út mely sírodhoz vezet,/ Isten áldja meg drága emlékedet! Temetése 2018. augusztus 6-án 14 órakor a Steinberger kápolnából. Bánatos családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a 8 éve elhunyt drága édesanyára, nagymamára, SZILÁGYI CORNÉLIÁRA (ZSUZSÁRA). „Hogy egy drága édesanya milyen drága kincs,/ Csak az tudja, akinek már nincs.” Fájó szívvel emlékezik bánatos családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk keresztanyától, NAGY ILONÁTÓL (Hegyközkovácsi). „Ott van ő már, ahol nem fáj semmi, csendes pihenését nem zavarja senki. Nyugodjon csendesen, legyen békés álma, találjon rá ödafent az örök boldogságra.” Temetése augusztus 6-án 16 órakor a hegyközkovácsi kápolnából. Búcsúzik tőle keresztlánya Manyika és családja.

*

„Boldogok vagytok, ha miattam gyaláznak titeket és üldöznek, örüljetek és újjongjatok, mert nagy lesz a ti jutalmatok az égben.” GÁSPÁR MAGDOLNA ROZÁLIA, SMAUS ROZÁLIA, SKOVRAN ELISABETA, PAVEL IOAN, NAGY LADISLAU, BOLDIȘ CRISTINA, RUSU NELI FLORICA ELVIRA, SZABÓ FERENC, MUSCA MARIA, ERDEI EDITH GYÖNGYI, BAROS EMMA, AGGOD ISTVÁN. Őszinte részvétünket a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*
Fájó szívvel tudatjuk, hogy szeretett édesanyám, SMAUS ROZÁLIA életének 61. évében elhunyt. Temetése 2018.08.07-én 11 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Nyugodjon békében. A Smaus család.

*

Őszinte részvétünket fejezzü k ki a gyászoló családnak a szeretett SMAUS ROZÁLIA (ARANKA) elhunyta miatt. Nyugodjon békében. Irma és a Rácz család.