Gyászhírek, 2018. augusztus 30.

Gyászhírek, 2018. augusztus 30.
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesanyára, anyósra, nagymamára, dédmamára, KURTA JULIANNÁRA (Hegyközszentimre) halálának második évfordulóján. Fia János és családja.


Együttérzésünket fejezzük ki a családnak a szeretett AMBRUS ERZSÉBET és AMBRUS EMMA elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Pihenésük legyen áldott, nyugalmuk csendes! Máté Joli és családja.

*

Szomorú szívvel emlékezünk DEÁK J. ANDORRA halálának 12. évfordulóján. A család.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága halottunkra, KOVÁCS JÁNOSRA (Biharszentjános) halálának harmadik évfordulóján. Megállt a szíved, mely élni vágyott, pihen a két kezed, mely dolgozni imádott. Kezed munkáját mindenhol látjuk, szerető jóságod szívünkbe zártuk. Szíved súgta, Isten veletek, szeressétek egymást, ha én már nem leszek. Álmaid a mélyben legyenek csendesek, a jó Isten őrködjön pihenésed felett! Bánatos édesanyád, testvéred, sógornőd, keresztfiad és unokaöcséd.

*

Virágot viszünk egy sírra,/ De ezzel téged már nem hozhatunk vissza./ Tudjuk, hogy nem jössz, de olyan jó várni,/ Hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni./ Míg köztünk voltál, nagyon szerettünk,/ Hiányzol nekünk, soha el nem feledünk. Fájó szívvel emlékezünk életünk legszomorúbb napjára, amikor drága szerettünk, KOVÁCS JÁNOS (Biharszentjános) három éve, augusztus 30-án örökre itthagyott bennünket. Bánatos felesége, lánya, veje és unokái.

*

Mély együttérzésem, őszinte részvétem HABI ILONÁNAK és családjának szeretett édesanyja elhunyta miatt érzett fájdalmában, gyászában. Gábor Kati.

*

Mély együttérzéssel fejezzük ki őszinte részvétünket NAGY IRMÁNAK és családjának szerettük, NAGY LAJOS elvesztése miatti fájdalmukban. A Partiumi Magyar Nyugdíjas Egyesület vezetősége és a kórus.
*

Fájó szívvel gondolunk a drága édesanyára, nagymamára, dédnagymamára, VÍZI ILONÁRA (Bors) halálának 4. évfordulóján. „Sírja fölött őrködjön a hála és a szeretet.” Emlékezik lánya Éva és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett testvér, nagybácsi, VARGA IMRE életének 72. évében csendesen megpihent. Temetése szombaton, szeptember 1-jén 14 órakor a biharpüspöki kápolnából. Nyugodjon békében. Gyászoló családja.

*

Megrendülve osztozunk FÜLÖP VIOLA társnőnk és gyermeke fájdalmában a szeretett férje és apa halála miatt. Együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak. A Velencei Rózsafüzér társulat tagjai.

*
„Bocsásd meg bűneit, hogy veled uralkodjék a halhatatlanság országában. Krisztus, a mi Urunk által.” VARGA IMRE, SANDU GABRIELA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Címkék: ,