Gyászhírek, 2018. augusztus 27.

Gyászhírek, 2018. augusztus 27.
„Jól vagyon jó és hű szolgám, kevesen voltál hű, sokra bízlak ezután, menj be a te uradnak örömébe.” (Máté 25,21) A tenkei Id. KONDOR FERENC szeretteinek Isten vigasztalását kívánja Farkas Antal és családja.

Mély fájdalommal búcsúzunk nászasszonyunktól, OLÁH ROZÁLIÁTÓL. Megváltozott minden, a világ, az élet, de van valami, ami soha nem változik meg, amíg élünk, szeretünk, és nem feledünk téged. Nászai: Tóth Gyula és Ica.
*
Fájó szívvel búcsúzunk SOÓS IZABELLÁTÓL. Testvére Judit, sógora Kálmán.
*
Köszönetet mondunk mindenkinek, akik mellettünk voltak a nehéz percekben, amikor tragikus hirtelenséggel itthagyott bennünket GŐDÉR JULIÁNA. Nyugodjon békében! Gyászoló gyermekei.
*
Őszinte részvétünk a Posszert családnak a szeretett férj, apa, nagyapa, POSSZERT GYULA elvesztése miatt érzett mély gyászukban. Mureşan Szilvia és a Balog család.
*
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szerető édesanya, nagymama és dédnagymama, BOGDÁN ESZTER (szül. DUBOVÁN) 79 éves korában, türelemmel viselt betegség után visszaadta lelkét teremtőjének. Temetése augusztus 27-én, hétfőn 14 órától lesz Berettyószéplakon a somlyói úti kápolnából. Búcsúzunk tőle: fia Sanyi, lányai Eszti, Éva, Márta és Klári, menye Elvira, vejei Pityu, Tibi és Szebi, tizenkét unokája és két dédunokája.
*
„Aki hallgat Jézus tanítására, már átment a halálból az életbe!” SARAC TEODOR, STIOP FLOARE, BOLOJAN GHEORGHE, RAT CATITA, BÍRÓ MARGIT. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capatul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.