Gyászhírek, 2018. augusztus 23.

Gyászhírek, 2018. augusztus 23.
Fájó szívvel értesültünk a szeretett unokatestvérünk, DEÁK JÓZSEF (Érmihályfalva) váratlan haláláról. Őszinte részvétünket fejezzük ki szeretteinek, a gyászoló családnak. Nyugodj békében, pihenésed legyen csendes. Unokatestvéreid Krizsán Erzsébet, Székely Sarolta, Dérer Ferenc.


Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett édesanyánk, OLÁH ROZÁLIA életének 95. évében elhunyt. Temetése pénteken 11 órakor a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Búcsúzik tőle leánya Klári, fia Laci és családjaik.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk nagynénémtől, LESNYOVSZKY MARGITTÓL (született Székelyhíd), aki 83 éves korában visszaadta lelkét teremtőjének. Nyugodjon békében! Unokahúga Marika és családja.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk nagynénénktől, LESNYOVSZKY MARGITTÓL. Nyugodjon békében! Kriszti és családja.

*

Megtört szívvel búcsúzom szeretett húgomtól, LESNYOVSZKY MARGITTÓL. Nyugodjon békében. Nővére Irénke.

*
Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett LESNYOVSZKY MARGIT életének 83. évében elhunyt. Temetése csütörtökön, augusztus 23-án 14 órakor a Steinberger kápolnából. Nyugodjon békében. Gondozói Dalma, Feri és családja.

*
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy TATAI MENYHÉRT (nyugdíjas tanító) elhunyt! Utolsó búcsút vesznek tőle augusztus 23-án 14 órától a szalacsi katolikus temetőben. Családja: felesége, fiai, menye, dédunokái.

*

Osztozunk szerettei fájdalmában TATAI MENYHÉRT kollégánk, nyugalmazott tanító, volt iskolaigazgató halála miatt. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak! Bokor István és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk VESZA TIBORTÓL. Részvétünk a gyászoló családnak. Emlékét szívünkben megőrizzük. Nyugodjon békében. Özv. Juhász Árpádné és családja.

*

Megtört lelkünk csupa könny és bánat, a virágos rét nélküled sivár és száraz. Megszakad a szívünk, mert örök búcsút vettél, csillagok közt TE a legfényesebb lettél. Angyali mosolyod nem ragyog ránk többé, de TE a szívünkben élsz mindörökké! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett dédnagymama, mama és anya, özv. MOLNÁR MÁRIA 78 évesen örökre megpihent. Búcsút veszünk tőle 2018.08.24-én 16 órakor a fugyivásárhelyi kápolnában. Az őt soha el nem felejtő fiai és az ő családjaik.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak, a feleségnek Zsuzsának, a lányoknak Enikőnek és Ibolyának a drága férj, édesapa, nagyapa, dédapa, KISS RUDOLF elvesztése miatti mély fájdalmukban. Emlékét megőrizzük. Nyugodjon békében. A volt „Törekvés” Veterán Labdarúgó barátai Kozák Lajos, Nagy István, Nagy József, Torzsok Sándor.

*

Szeretettel emlékezünk a 25 éve elhunyt KENYERES FERENCZRE. Emléke szívünkben örökre megmarad. Bánatos családja.

*

Gyötrelmes év telt el attól az augusztusi naptól, mikor drága édesanyám, BALOGH MÁRIA utcai baleset áldozata lett, és elhunyt. El nem múló fájdalommal emlékezem rá, hogy búcsú nélkül távozott. Örökre bánatos lánya Évi.

*

Már 8 év telt el, amióta a szeretett férj és apa, DR. VÁNCSIK JÁNOS lelkét befogadta a mennyek Ura, hogy ottan örüljön a szentek csodálatának. Mély fájdalommal a lelkünkben őrizzük az ő fizikai eltávozását a mi életünkből. Érezzük, hogy az ő lelke és szelleme mellettünk van, vigyáz ránk, és vezet bennünket. Az ő szeretetéből és bölcsességéből áradó üzenet az, hogy higgyük Istenben és Szűz Máriában, és ahogy Brigitta szent nővér mondta, „Ők az égből, ha éjszaka is van, jól vezetnek minket.” A jó Isten adjon az ő drága lelkének örök nyugalmat és boldogságot. Felesége Olga, gyermekei Laura és Janóka, menye Adelina és unokája Sophie.

*

Fájó szívvel emlékezünk az édesapára, apára, nagytatára és dédnagytatára, KERÉKGYÁRTÓ FERENCZRE, aki 20 éve távozott az élők soraiból. A család.

*
Örök fájdalommal és végtelen szeretettel emlékezünk HALAI EDITRE halálának harmadik évfordulóján. „Emléked legyen áldott és pihenésed nyugodt.” Bánatos férje Józsi, lányai Bea és Erika, vejei Migu és Gergő.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett anyára, anyósra és nagymamára, KRÁMLI JULIANNÁRA (élt 77 évet), aki már 6 hónapja nincs közöttünk. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Családja.

*

Örökké tartó szeretettel és kegyelettel emlékezünk a drága jó feleségre, édesanyára, nagymamára, MÁTHÉ IRÉNRE (szül. LOVAS, Szalárd) halálának 3. évfordulóján. Sírod előtt állunk, talán te is látod, körülötted van még ma is szerető családod. Örök álmod őrizze béke és nyugalom, szívünkben örökké élni fogsz, mert szeretünk és hiányzol nagyon. A bánatos család.

*

Nyugodjanak békében IOVAN VASILE, BUCIU IOAN, MILITARU ANA, LESNYOVSZKY MARGIT, MOLNÁR MÁRIA, LUKÁCS IRÉN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén („La Capătul Drumului”) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.