Gyászhírek, 2018. augusztus 2.

Gyászhírek, 2018. augusztus 2.
Megrendülten tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após, nagyapa, SZÜCS SÁNDOR hosszú szenvedés után 89 éves korában elhunyt. Temetése csütörtökön délután két órakor az örvéndi temető kápolnájából. Gyászoló fia Sándor, felesége Emi, unokái Zita és Máté.

Fájdalommal búcsúzom édesapámtól, Szücs Sándortól, aki 89 éves korában elhunyt. Nyugodjon békében! Fia László.

*

Őszinte részvéttel veszek végső búcsút Szücs Sanyi bácsitól. Tisztelettel Lakatos István.

*

Őszinte együttérzéssel nyilvánítunk részvétet a gyászoló családnak a szeretett édesapa, nagyapa, após, Szücs Sándor halála miatt érzett fájdalmában. Anyatársa Sinkó Erzsébet, Tóth Gyula és családja.

*

„A szeretet soha el nem fogy.” Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett testvértől, sógortól és nagybácsitól, SZABÓ GYULÁTÓL. A Krecz család.

*

Szívünk mély fájdalmával búcsúzunk testvéremtől, SZABÓ GYULÁTÓL. Szabó Lajos és családja.

*

„Ha egy könnycsepp gördül végig az arcunkon, az azért van, mert szerettünk nagyon. Bennünk él egy arc, s egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha, senki el nem vehet. Soha el nem múló fájdalommal búcsúzunk a legdrágább édesapától és nevelő apától, SZABÓ GYULÁTÓL (Nagyszántó). Lánya, nevelt lányai, vejei és imádott négy unokája.

*

„Elmegyek, mert el kell mennem, vár rám az ismeretlen hosszú álom. Míg éltem, szívem és lelkem Nektek adtam. Hát ne fájjon halálom.” Fájdalomtól megtört szívvel tudatom, hogy a szeretett férj, SZABÓ GYULA (Nagyszántó) életének 64. évében türelemmel viselt szenvedés után elhunyt. Temetése augusztus 3-án 15 órakor a nagyszántói ravatalozóból. Nyugodj békében! Felesége Ica.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett keresztapától és nagybácsitól, SZABÓ GYULÁTÓL. Mészáros Jenő és családja, Barabás Tibor és családja.

*

Soha el nem múló szeretettel és szívünk örök fájdalmával búcsúzunk a szeretett vőtől és sógortól, SZABÓ GYULÁTÓL. Anyósa és sógornője.

*

Tudatom, hogy szeretett apám, PÁLL JENŐ július 26-án meghalt. Temetése augusztus 3-án 15.30 órától a Rulikowski temető városi ravatalozójából lesz. Hite és reménye szerint találja meg a Fennvalónál a lelki békéjét és legyen öröme a feltámadásban! Gyászoló fia Zsolt.
*

Őszinte részvétünket fejezzük ki KISS I. BLANKA kolléganőnk édesapja elhunyta miatt érzett fájdalmában. Megnyugvást a családnak, az elhunytnak pedig csendes pihenést! A Caritas Catolica Szent Erzsébet Otthon munkaközössége és lakói.

*

Fájó szívvel emlékezünk ID. DÁVID GYÖRGYRE (Bihardiószeg), aki 4 éve hagyott itt minket. „Lelked remélem békére talált, S Te már a mennyből vigyázol majd Ránk! Soha nem felejtünk, szívünkben szeretünk, Rád örökkön-örökké emlékezünk!” Örökké gyászoló feleséged Kati, lányod Katika, menyed Babi, unokáid Anna, Tünde és Bernadett és dédunokáid Viktória, Evelin, Zsolti és Márk.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága halottunkra, ID. SIPOS BÉLÁRA (Szalárd) halálának 28. évfordulóján. Hiába borul rád a temető csendje, szívünkben élni fogsz mindörökre. Emlékeznek: felesége Manyi, gyermekei Béla, Imi, Éva és családjaik.

*

„Boldogok a békességszerzők, mert őket Isten fiának fogják hívni,” SZŰCS SÁNDOR, TINCĂU TEODOR. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.