Gyászhírek, 2018. augusztus 14.

Gyászhírek, 2018. augusztus 14.
Az Ady Endre Líceum közössége megrendülten búcsúzik Takács Tünde tanárnőtől, a kiváló pedagógustól, kollégától, aki élete delén méltósággal viselt szenvedés után hagyta el szeretteit. Szakmai tudása, az iskola és tanítványai iránti szeretete és hűsége, elkötelezettsége példaként marad meg mindannyiunk emlékezetében. Családtagjainak, drága gyermekeinek, Rékának és Gergőnek ezúton fejezzük ki őszinte együttérzésünket.

Mély fájdalommal és megrendült szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após, nagyapa, TAMÁS ISTVÁN (Szalárd) 58 évesen hirtelen elhunyt. Temetése ma, 2018. augusztus 14-én 14 órakor a szalárdi kápolnától. Búcsúzik tőle: felesége Mária, lányai Mónika és Csilla, vejei Károly és Vincze, unokája Erik.
*
Megrendülve értesültünk kedves gyerekkori barátom, BUGYI SANYI hirtelen haláláról. Nyugodjon békében! Dudás Sanyi és családja.
*
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesapára és nagyapára, SELYEM SÁNDORRA (ny. tanár, Élesd) halálának 16. évfordulóján. Drága emlékét szívünkben őrizzük! A bánatos család.
*
Szomorú 6 hónap telt el, hogy drága feleségem, BALLA RÓZA lehunyta mosolygós két szemét. Amíg élt, imádtam, amíg élek, siratom. Bánatos férje Jóska.
*
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk szerettünkre, HEGYESSY VIKTORRA (Székelyhíd) halálának 2. évfordulóján. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. A gyászoló család.
*
Szomorúan emlékezünk KOKOVECZ MIHÁLYRA (1976–2009). Az idő elszállt gyorsan felettünk, 9 éve, hogy nem vagy közöttünk. A bánat, a fájdalom örökre megmarad, mindig veled leszünk, az idő bárhogy is halad. Szerető édesanyád és testvéreid.
*
Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak szerettük, LÖRINCZ ISTVÁN elvesztése miatt érzett fájdalmában. Laczi József és családja.
*
Mély fájdalommal szívünkben veszünk búcsút drága unokatestvérünktől és unokahúgunktól, BRAD OLGA ERICÁTÓL (szül. MARTON, 48 éves). Temetése Nagyváradon a Rulikowski temető Steinberger kápolnából lesz kedden, augusztus 14-én 12 órakor. A szép emlékét őrizni fogjuk mindörökké. Nyugodj békében, drága lélek. A Florian Gyula család és lánya Andrada és férje.
*
„Aki hallgat Jézus tanítására, már átment a halálból az életbe.” KOZÁK JÓZSEF, LUPU ZAHARIA NATALIA, BRAD OLGA ERICA, SARCA EUGENIU, NYEGRAI LIVIA, VESE-GAL IUSTINA, NAGY MÁRIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft Nonstop Temetkezési Vállalat.
*
Fájó szívvel búcsúzunk BUGYI SÁNDORTÓL, kinek a temetése kedden 12 órakor lesz a biharpüspöki kápolnából. Búcsúznak testvérei József, Gyula és István és ezek családjai.
*
Fájdalommal megtört szívvel búcsúzunk a szeretett DR. MARGE EMILIA MÁRIATÓL. „Számomra te sosem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok.” Szerető leányod, férjed, unokáid, Dr. Marge Octavian, Dr. Mihele család.