Gyászhírek, 2018. április 5.

Gyászhírek, 2018. április 5.
Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, édesapára, apósra, nagyapára, dédapára, PELLE KÁROLYRA (Bihar), akit 6 hete rabolt el tőlünk a kegyetlen halál. „Örök álom zárta le a szemed, megpihenni tért két dolgos kezed. Ha egy könnycsepp gördül le arcunkon, azért van, mert szerettünk és hiányzol nagyon. Bennünk él arcod, végtelen szereteted, amit tőlünk soha, senki el nem vehet.” Nyugodj békében. Bánatos, gyászoló családod.


Fájó szívvel emlékezünk a drága feleségre, édesanyára, testvérre, anyósra, nagymamára, SZÉKELY MARGITRA (GITA, Mezőtelegd), aki már 10 éve nincs közöttünk. „Egy könnycsepp a szemünkben érted él, egy gyertya az asztalon érted ég, egy fénykép, mely őrzi emléked, s egy út, mely elvitte az életed. A bánat, a fájdalom örökre megmarad. Mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad.” Gyászmise április 7-én, szombaton 17 órakor a mezőtelegdi római katolikus templomban. Gyászoló férje Dénes és családja.

*
Könnyes szemmel és fájó szívvel emlékezem arra a szomorú napra, amikor ma 36 éve, hogy elveszítettem a legdrágább, legjobb, dolgos kezű, fáradtságot nem ismerő édesapámat, KOVÁCS LAJOST (Érmihályfalva, volt kádármester) és drága, jó édesanyámat, KOVÁCS LAJOSNÉT (NAGY LÍDIA), halálának 14. évfordulóján. Szívükben nem volt más csak jóság és szeretet, életük maga volt a szorgalom, munka és küzdelem. Hozzátok már csak a temetőbe mehetek, virágot csak a sírotokra tehetek. Könnycsepp gördül végig az arcomon, ez azért van, mert hiányoztok nekem nagyon. Egy édesanya és egy édesapa milyen drága kincs, csak az tudja, akinek már nincs. Emléküket örökké megőrzöm. Nyugodjatok békében! Őket soha el nem felejtő özv. leányuk Pirike.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk a szeretett és nagyra becsült jó szomszédtól, FODOR FERENCTŐL (tanár úrtól, FERI bácsitól), aki április 1-jén elhunyt. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Áldott legyen emléke. Sipos Géza és családja.

*
Fájdalomtól megtört szívvel, tudatom mindazokkal, akik szerették és ismerték, édesanyám, BÉLTEKI ILONA (szül. POPOVICI, élt 75 évet) hirtelen, tragikus halálát. „Elmentél, pedig sok dolgod lett volna még. Megtölteni szépséggel a családod életét. Elmentél és veled együtt a remény. De lelkünk egy darabja utadon elkísér. Veled vagyunk most is, te pedig velünk vagy. Mert szeretetünk irántad oly végtelenül nagy!” Temetése pénteken 15 órától a fugyi kápolnából. Örökké bánatos lányod Melinda, vejed Józsi, unokáid Szandi és Giulio.

*

Sok fájdalommal tudatom, hogy szeretett testvérem, SZUPER FERENC elhunyt. Bánatos testvére Anikó és Marika.

*

Fájdalommal tudatom, hogy szeretett édesapánk, SZUPER FERENC 70 éves korában elhunyt. Bánatos fia Ferike és családja, leánya Renáta és családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy SZUPER FERENC, a szeretett férj hosszú szenvedés után elhunyt. Temetése április 6-án 12 órakor a Steinberger kápolnából. Szerető felesége Erzsike.

*

„Erősítsd, Urunk, reményünket, hogy feltámadunk és az örök életben újra találkozunk szeretteinkkel!” SZUPER FERENCZ ISTVÁN, MOCA EUGENIA, ANTOK MARIA MARGARETA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a LOVÁSZ családnak a szeretett édesapa, após és nagyapa elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Gombos Gyula és családja.

*

Gyönyörű szép emlékekkel szívünkben emlékezünk a drága fiamra, IJF. FÜLÖP TIBOR ISTVÁNRA halálának első évfordulóján. Egy gyertya most neked égjen, ki fent vagy már a magas égben. Tudjuk, hogy nem jössz, de olyan jó várni, hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni. Emlékezünk FÜLÖP LAJOS TIBORRA, halálának közelgő 9. évfordulója alkalmából. A szeretet mindennél több és mindennél erősebb. Az igaz ember nem távozik el végleg, bennünk él tovább. Szerető felesége Vali, fia Zsolt és családja, menyei Kati és Ildi, szeretett unokái Bendegúz, Biborka, Csanád, kik édesapjukat el nem feledik, valamint Gergő, Farkas, Boglárka és a jó barátok.

*

Fájó szívvel emlékezem két éve elhunyt férjemre, ID. SZEBENI SÁNDORRA, (Hegyközszáldobágy). „Ott pihensz, ahol már nem fáj semmi, Nyugalmadat nem zavarja senki. Úgy mentél el, csendben és szerényen, Drága lelked nyugodjon békében! Ha nyugszol is a nehéz föld alatt, Nem leszel feledve, Szívemben ott maradsz! Örökké bánatos felesége Irma.

*

„Az emlékezéshez nem emlék, hanem szeretet kell, akit szerettünk nem feledjük el.” Szomorúan emlékezünk a két éve elhunyt szerettünkre, ID. SZEBENI SÁNDORRA (Hegyközszáldobágy). „Ahol a csillagok a földre hajolnak, – Még álmodik megejtő fényben a táj – Valahol csendben sóhajt a hajnal, És könny csordul szemünkből, Drága édesapám!” Nem felejtünk: lányod Irmus, vejed Barna, unokáid Emőke és Anita.

*

Fájdalommal búcsúzom szeretett testvéremtől, TYUKODI MARGARETÁTÓL, aki hosszas szenvedés után csendesen megpihent. „Az ő szíve megpihent, a miénk vérzik, a halál fájdalmát csak az élők érzik.” Kelemen Teréz.

*

Mély fájdalommal emlékezünk a szerető férjre, apára, apósra, nagyapára, JUHÁSZ KÁROLYRA, aki már 5 éve nincs közöttünk. „Téged elfelejteni soha nem lehet, Sajnos meg kell tanulni élni nélküled. Az élet nehéz és néha mostoha, Szeretni megtanít, de feledni soha!” Nyugodjon békében! Bánatos felesége Ibolya és szerető családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szerető édesapára, apósra, nagytatára, ID. SZEBENI SÁNDORRA (Hegyközszáldobágy) halálának 2. évfordulóján. „Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, Nyugalmadat nem zavarja senki. Ha nyugszol is a nehéz föld alatt, Nem vagy feledve, szívünkben örökre megmaradsz!” Fia Sándor és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a ROSTÁS családnak édesapjuk elhunyta miatt. Osztozunk fájdalmukban. Nászura Sanyi és nászaszonya Emma Csatárból. Fájó szívvel búcsúzunk ID. ROSTÁS IMRÉTŐL, aki hirtelen elhunyt. Nyugodjon békében! Sógora Sanyi.

*

Mély fájdalommal emlékezünk FINTA JÁNOSRA, aki 6 éve tragikus balesetben elhunyt. Soha el nem múló szeretettel emlékeznek rá felesége, lányai és veje.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk szeretett édesanyánkra, az anyósra és nagymamára, KOCSIS KATALINRA halálának 20. évfordulóján. Szeretett fia Lajos, menye Alina, unokája Cristi és leánya Ildikó.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak nagynéném, TYUKODI MARGARETA elhunyta miatt érzett mély gyászában. Kelemen János és családja.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak ROSTÁS IMRE elhunyta miatt érzett mély gyászában. A Pozsonyi család.

*

Szomorúan veszek búcsút szomszédasszonyomtól, MARGÓTÓL. Ugyanakkor őszinte részvétem gyermekeinek, ANDREÁNAK, ARTÚRNAK. Az élet szomorúan megy tovább, de a fájó emlék elkísér egy életen át. A sírodról a virágot elfújja a szél, de az emléked szívünkben örökké él. Zsóka.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett unokatestvértől, TYUKODI MARGITTÓL. Őszinte együttérzésünk és részvétünk a gyászoló családnak. Gyuszi, Cuni, Zsolti és Szabi.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy szeretett húgom és sógornő, ANTÓK MÁRIA MARGARETA elhunyt 65 éves korában. Nyugodjon békében! Bátyja Tóth József és neje Zsóka.

*

Fájó szívvel emlékezünk arra a szomorú napra, amikor 21 éve, április 8-án örökre elrabolta tőlünk a kegyetlen halál a legdrágább feleséget, édesanyát, SERES ESZTERT. Emléke szívünkben örökké élni fog! Férje István és fiai Pisti és Attila.

*

„Bennünk alszik a Világod, mit örökre itthagytál. Bennünk él már minden álmod, mit még meg nem álmodtál. Bennünk ég a fájdalom, mi hiányodból fakad. Bennünk lüktet minden szó, mi elhagyta ajkadat.” Drága ATTILÁM, április 9-én 13 éve itthagytál minket, azóta a mi szívünk a gyásztól szakad meg. IFJ. PAPP ALBERT ATTILA (élt 35 évet). Ha felnézek az égre, a te arcodat látom, mintha mosolyognál és enyhül a bánatom. Látlak a csillagok közt fényesen ragyogsz, csak azt sajnálom, hogy nem veled vagyok. Ez a legnagyobb fájdalom mi egy szülőt érhet, elveszíteni egy ilyen drága kincset. Hiába telnek az évek, a szívünkben mindig élsz, a lelkünk része vagy, soha nem feledünk. Majd ha egyszer vége lesz a szenvedésünknek, reméljük, hogy találkozunk veled, és akkor elmúlik minden bánatunk, örökre együtt maradunk. Bánatos öreg szüleid Anyu és Apu, akik mindennap könnyes szemmel gondolnak rád, és az egész család.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szerető feleségre, anyára, nagymamára, GERGELY MÁRIÁRA, aki egy éve távozott közülünk. Lelki üdvéért szombaton 18 órakor tartunk emlékező gyászmisét. A gyászoló család.

*

Ha rám gondoltok, soha ne sírjatok, hiszen szívetekben jó helyen vagyok. Elfogadva Isten akaratát a végső megállóhelyre, a békesség áldott földjére lépett a sokak által ismert fiam, FEKETE ISTVÁN (nyomdász, Szalonta) 53 évesen. Temetése 2018. április 8-án 14 órakor lesz. Vigasztalhatatlan édesanyád, húgod, öcséd.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy hosszú szenvedés után a szeretett anya, nagymama, dédnagymama, VISAN ELISABETA (KÖTELES) elhunyt 83 éves korában. Temetése szombaton 13 órától a városi ravatalozóból. Béke poraira! A gyászoló család.

*

Isten akaratában megnyugodva, mégis fájdalommal teli szívvel tudatjuk, hogy szeretett Édesanyánk, ANTÓK MÁRIA MARGARETA 2018. április 3-án elhunyt. Végső nyughelyére április 7-én 12 órakor helyezzük a Steinberger kápolnából. Fájdalommal búcsúzik tőle Arthur, Andrea és Zsolt.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a drága testvértől, sógornőtől, keresztanyától, nagynénitől, ANTOK MÁRIA MARGARETÁTÓL (szül. TÓTH), aki rövid szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászolja Gyuri és családja.