Gyászhírek, 2018. április 25.

Gyászhírek, 2018. április 25.
Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett férjtől, apától, apóstól, nagyapától, FAZAKAS PÉTERTŐL (csíkmadarasi születésű), aki 95 éves korában csendesen elhunyt. Temetése szerdán 11 órakor a Steinberger kápolnából. A gyászoló család: felesége Juli, fia Jenő, lánya Ági, veje Misi, unokája Jencike.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, „apó”, keresztapa, KISS GYÖRGY GERGELY (volt biharpüspöki mezőgazdasági gépállomás mestere) életének 84. évében rövid szenvedés után 2018. április 21-én Budapesten elhunyt. Búcsúzik tőle lánya Emese, unokái Botond és Ágota, keresztlánya Éva és családja.

*

Drága ANIKÓ, őszinte részvétünk az egész családnak a szeretett ILU elhunyta miatti fájdalomban. Az Ujvárosi család.

*

Nyugodj békében drága JUCIKA! Az Ujvárosi család.

*

Fájó szívvel kísértük utolsó útjára testvéremet, ALBERT (HEVESI) GIZELLÁT. „Annak okáért ha feltámadtatok a Krisztussal, az odafelvalókat keressétek, ahol a Krisztus van, az Istennek jobbján ülvén…” (Kolossé 3:1) Bánatos húga Erzsike és családja.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a VARGA családnak, kollégánk VARGA BÉLA elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Az Isoplus Románia munkaközössége.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett testvér, nagynéni, ASZTALOS LUJZA (szül. ORBÁN) 84 éves korában elhunyt. Temetése csütörtökön 15 órától a Steinberger kápolnából. Gyászolják szerettei.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, BÁLINT MÁRIA KATALIN életének 70. évében elhunyt. Temetése csütörtökön, április 26-án 14 órakor a Steinberger kápolnából. Nyugodjon békében. Búcsúzik férje Jenő és fiai Árpád és Gellért.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatom, hogy drága édesapám, BOGDÁN CSÁKI ISTVÁN (nyugalmazott építészmérnök, ACOMIN, élt 67 évet) szerető szíve hirtelen megszűnt dobogni. Elmentél tőlem háborgó lelkeddel, pedig sok dolgod lett volna még. Elmentél és veled együtt minden reményem. Drága édesapám, lelkem egy darabja utadon elkísér. Mindig veled leszek, míg élek. Szeretetem irántad oly végtelenül nagy! Szerető, szomorú szemeid melyek rám tekintettek, kedves mosolyod és hangod soha el nem feledem. Nagyon szeretlek! Adjon a jó Isten háborgó lelkednek békességet és megnyugvást. Végső búcsút veszek tőled, abban a reményben, hogy újra találkozni fogunk! Szerető gondoskodásod nagyon köszönöm! Temetése április 26-án 14 órától a biharpüspöki temető kápolnájából. Nyugodj békében drága édesapám. „Addig vagy boldog, míg van, ki szeret, Aki bajban is megfogja kezed. És hogy milyen fontos volt neked, Csak akkor tudod meg, ha már nincs veled.” Örökké bánatos leányod, Zsuzsanna.

*

„Lenyúlt a magasból, és fölvett, a nagy vizekből kihúzott engem.” (Zs. 18,17) ASZTALOS LUIZA, KIS VIORICA IULIANA, CÂMPAN MARIA, NOE VASILICA, POPA ANA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft Non stop Temetkezési Vállalat.

*

Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy szeretett lányom és édesanya, KATÓ JULIÁNNA 2018. április 23-án életének 37. évében súlyos betegség következtében eltávozott közülünk. Temetése április 27-én 14 órakor a Steinberger kápolnából. Lelked remélem békére talált, s te már a mennyből vigyázol majd ránk. Soha nem felejtünk, szívből szeretünk, rád örökkön-örökké emlékezünk! Szerető édesanyád Juliánna és kicsi fiad Ádámka.

*

Fájó szívvel veszünk búcsút drága nővéremtől, KATÓ JULIÁNNÁTÓL. A jó Isten adjon neki örök nyugalmat! Emléke szívünkben örökké élni fog. Testvére András és felesége Hilda.