Gyászhírek, 2018. április 24.

Gyászhírek, 2018. április 24.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, anya, nagymama, ALBERT GIZELLA (szül. HEVESI) az Úrhoz költözött. Temetése Pósalakán, a kápolnától 15 órától, 2018. április 24-én. Emléke legyen áldott. A fájdalmas szívű család.


„Búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett, Így búcsú nélkül szívetekben tovább élhetek…” Szemünkben könnyekkel, szívünkben mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj és édesapa, VARGA BÉLA életének 49. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt. Végső búcsút veszünk tőle kedden 15 órától a síteri kápolnából. Nyugodjon békében. Búcsúzik tőle felesége Ibolya és fia Norbert.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk a szeretett keresztapától és sógortól, VARGA BÉLÁTÓL. A jó Isten adjon neki örök nyugalmat! Búcsúzik tőle keresztlánya Orsi és sógornője Juci.

*

Az ő szíve pihen, a mienk vérzik, a fájdalmat csak az élők érzik. Mély fájdalommal tudatjuk, hogy CÂRLOGEA ANA PIROSKA (szül. ZÁMBO) 75. életévében elhunyt. Temetése ma, 2018.04.24-én 14 órakor a Rulikowski temetőben a városi kápolnában lesz. A család.

*

Fájó szívvel veszünk búcsút a drága testvértől, nagynénitől, CÂRLOGEA ANATÓL (PANNI). Feledhetetlen emlékét szívünkben örökké megőrizzük! Nővére Kornhauser Marika, unokahúga Évi és családja.

*

„Köszönjük, hogy lelked a lelkünkbe írtad, Nincs felettünk hatalma a sírnak. Örök az arcod, nem szállt el a szavad, Minden mosolyod a lelkünkben marad.” Mély megrendüléssel búcsúzunk a drága CÂRLOGEA ANATÓL (PANNITÓL). Őszinte részvétünk férjének, lányának, fiának és azok családjának. Isten adjon neki örök nyugodalmat! A Szabó család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a KATÓ családnak egyetlen lányuk, KATÓ JUCIKA elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. „Az élet nehéz, néha mostoha, szeretni megtanít, feledni soha.” A Tricotextil munkaközössége.

*
Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya és nagymama, KOVACS MARIOARA hosszú betegség után 62 éves korában elhunyt. Temetése szerdán, április 25-én 14 órakor a Frenţiu kápolnából. Emléke szívünkben tovább él. Nyugodj békében! Búcsúzik tőle férje Laci, lánya Erika és unokája Loránt.

*

Fájó szívvel tudatom mindazokkal, akik ismerték, szerették, hogy a szeretett feleség, MATE MARIA hosszú betegség után elhunyt. Temetése szerdán, április 25-én 13 órakor a Steinberger kápolnából lesz.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, anyára és nagymamára, BORMA ARANKÁRA (élt 63 évet). Temetése április 24-én 13 órakor a Steinberger kápolnából. Nyugodjon békében! Férje Crăciun, lánya Afrodita és unokája Vanessa.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett testvér, nagynéni, CSÁKI ILONA volt püspöki lakos, életének 79. évében súlyos betegség után elhunyt. Temetése csütörtökön, április 26-án 12 órakor a püspöki kápolnából. Gyászolja nővére Irén, unokaöccse Sanyi és családja és unokahúga Anikó és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki BOGDÁN CSÁKI ZSUZSÁNNÁNAK a szeretett édesapa, BOGDÁN CSÁKI ISTVÁN elvesztése miatti fájdalmában. Szerető párja Ludász Sándor és családja.

*

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy BARABÁS LÁSZLÓ (volt TV- és magnójavító) életének 83. évében elhunyt. Temetése 2018. április 24-én, kedden 12 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Nyugodjék békében. Búcsúzik tőle unokaöccse Peti és sógornője Zsuzsa.

*

Szívünkben mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága édesanya, nagymama, dédnagymama, TYIRJÁK PIROSKA itthagyott minket. Temetése 2018.04.24-én lesz a városi ravatalozóból. A gyászoló család.

*
„Hittel vallom, hogy él az én Megváltom, s az utolsó napon életre támaszt a földből.” KÉRI ERZSÉBET, BOGDÁN CSÁKI ISTVÁN, FARKAS PÉTER, BORMA ARANKA, CSÁKI ILONA, BALINT MÁRIA KATALIN, CERNAT EUGEN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

„A sors könyvében így volt megírva, a nehéz tölgyet derékon törte az élet vihara.” Búcsúzunk drága öcsémtől, BOGDÁN CSÁKI ISTVÁNTÓL, aki 67 évesen hazatért Teremtőjéhez. Pihenésed legyen csendes! Testvéred Bogdán András és felesége, unokaöcséd ifj. Bogdán András és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett unokasógornőnktől, KOVÁCS LÁSZLÓNÉ BABUCITÓL. Emlékét örökké megőrizzük. Kovács Lali, Kati, Levente és családja.

*

Mély fájdalommal értesültünk FAZEKAS PÉTER sógorunk haláláról. Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki nagynénénknek és unokatestvéreinknek. Marika, Imre, Évi, Emma, Imi, Vilmos és Tibi.

*

Őszinte részvétünk a CĂROGEA családnak ANIKÓ elhunyta miatti mély gyászában. Emlékét megőrizzük. Kovács Lali, Kati és Levente.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após, keresztapa, KISS GYÖRGY GERGELY (volt biharpüspöki mezőgazdasági gépállomás mestere) életének 84. évében rövid szenvedés után 2018. április 21-én Budapesten elhunyt. Búcsúzik tőle lánya Emese, unokái Botond és Ágota, keresztlánya Éva és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága szüleinkre a mai napon, akik nagy szeretettel és bölcsességgel neveltek minket az életre. Hála és köszönet érte! ID. BÍRÓ FERENCRE (Örvénd), akit már kilenc éve ragadott el tőlünk a halál, BÍRÓ MARGITRA (szül. KOLOZSVÁRI), akit most egy éve veszítettünk el. Pótolni titeket sohasem lehet, csak hullatni értetek a fájó könnyeket! Emlékük legyen áldott! Kegyelettel emlékezik a gyászoló család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett férjtől, apától, apóstól, nagyapától, FARKAS PÉTERTŐL (csíkmadarasi születésű), aki 95 éves korában csendesen elhunyt. Temetése szerdán 11 órakor. A gyászoló család: felesége Juli, fia Jenő, lánya Ági, veje Misi, unokája Jencike.