Gyászhírek, 2018. április 23.

Gyászhírek, 2018. április 23.
Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága feleségre, édesanyára, JUHÁSZ ERZSÉBETRE (élt 55 évet, Bihar) halálának 5. évfordulóján. „Még mindig fáj nagyon, talán örökre így is marad, Te mindig velem leszel, az idő bárhogy is halad. Ránézek a fényképedre, látom szemed ragyogását, Érzem az arcomon a könnyet lefolyni. Ha itt lennél és megkérdeznéd mi fáj, és mi bajom, Én csak azt felelném, a szívem fáj, mert hiányzol nagyon-nagyon. Elmentél hirtelen, egyetlen perc alatt, Számomra döbbenet és fájdalom maradt. Megállok némán sírod mellett, Fájó szívvel őrzöm drága emlékedet. A fájdalmat leírni nem lehet, Csak letörölni a fájó könnyeket. De az élet csendben megy tovább, Emléked megőrzöm egy életen át.” Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! Emlékezik rá bánatos férje és fia.

Fájó szívvel emlékezem drága, jó férjemre, DÓCZI LAJOSRA (hodosi születésű), aki 6 évvel ezelőtt távozott közülünk. Az idő múlik, a fájdalom csak nő, Nem hoz enyhülést a múló idő. Nélküled szomorú, üres a házam, Még most sem hiszem el, hogy hiába várlak. Feledni őt nem tudom, Mert élni nélküle egy fájdalom. Tudom, hogy nem jöhetsz, de olyan jó várni, Hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni. Hiányod feldolgozni nem lehet, Csak megpróbálok valahogy élni nélküled. Egy remény maradt, mely életet ad és vezet, Hogy egyszer ott fent találkozok veled. Isten őrködjön pihenésed felett! Emlékezik bánatos felesége Erzsike és az egész rokonság.

*

Fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva, értesítjük mindazokat, akik ismerték, hogy CSÁKI ERZSÉBET (szül. Kopfer) egykori biharsályi és nagyváradi lakos, életének 92. esztendejében, húsvétkor visszaadta lelkét Teremtőjének. Drága édesanyánkat, anyósunkat, nagymamánkat, dédnagymamánkat Budapesten, a Megyeri temetőben helyeztük örök nyugalomra. A feltámadás reményében búcsúztak Tőle lánya Évike és veje Gyuszi, lánya Erzsike és veje Attila, fia Pisti, unokái Gyuszi és neje Edina, Ádám és neje Orsi, valamint Attila-Gergő, dédunokái Márton Benedek, Mária Klára és Dalma, rokonok, barátok és ismerősök.

*

„Üres az udvar, a ház, hiába várunk, nem jössz haza már. Eltűnt egy élet, csak az emlék maradt, Szemünkben érted fájó könny fakad, Emléked örökre szívünkben marad.” Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesanyára, anyósra és nagymamára, KELLE KATALINRA halálának első évfordulóján. Misi, Ica és Zsolti.

*

Mély megrendüléssel értesültünk volt osztálytársnőnk, GYŐRI ÁGNES (szül. KOZMA ÁGNES) elvesztéséről. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Isten veled! Volt osztálytársai, a Székelyhídi Elméleti Líceum 1966-ban végzett XI. B osztálya.

*

Mély fájdalommal emlékezünk a szerető édesanyára, anyósra, nagymamára, dédnagymamára, DEBRECZENI MARGITRA (Örvénd) halálának 3. évfordulóján. „Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, Nyugalmadat nem zavarja senki. Drága lelked nyugodjon békében! Ha nyugszol is a nehéz föld alatt, Nem leszel feledve, amíg élünk soha, Szívünkben örökre megmaradsz!” Fiad Pityu, menyed Baby, unokáid István, Levente, Zsolti, Attila és a drága dédunokád Orsolya.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk DURKÓ IMRÉRE (Hegyközkovácsi) halálának első évfordulóján. „Elfáradtál az élet tengerén, Pihenj csendben a föld lágy ölén. Ha ránézünk sírodnak kövére, Szorgalmas munkádnak e sír lett a bére. Istenünk kérünk, vedd helyettünk oltalmadba őt, Tárd ki kapudat nyugodni vágyó lelke előtt!” Emléke örökre velünk marad! Bánatos édesanyja és családja.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a STOKKER családnak szerettük STOKKER LAJOS elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. A Szombathy család.

*

Fájó szívvel tudatom, hogy szeretett fiam, STOKKER LAJOS hosszas szenvedés után elhunyt. Nyugodjon békében. Búcsúzik tőle bánatos édesanyja, testvére Tibi és unokahúga Henike.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk minden kedves rokonnal, ismerőssel, hogy a legdrágább férj, édesapa, nagyapa, PANTEL ALEXANDRA életének 73 évében elhunyt. Temetése kedden, április 24-én a Steinberger kápolnából 14 órakor. Soha el nem feledjük. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagynéni, LICHTIG JOLÁN életének 91. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése hétfőn, április 23-án 15 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Búcsúzik gyászoló családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk azokkal, akik ismerték és szerették, hogy özv. GÁL MÁRIA (volt nagyváradi lakos) életének 84. évében Berettyóújfaluban elhunyt. Temetése 2018.04.23-án 13 órakor lesz Nagyváradon a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. A gyászoló család.