Gyászhírek, 2018. április 20.

Gyászhírek, 2018. április 20.
„Mert én tudom, hogy az én Megváltóm él, és utoljára az én porom felett megáll.” (Jób 19:25) Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após, nagytata és testvér, Horváth Lajos (Gyanta) életének 87. évében, hosszú szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése április 20-án, pénteken 13 órakor a gyantai Baptista imaházból lesz. Búcsúzik tőle: leánya Cecília, fiai Lajos és Zoltán, menyei és unokái.

Fájó szívvel emlékezünk arra a szomorú napra, amikor ma egy éve elvesztettük a szeretett férjet, édesapát, nagyapát és dédnagyapát, KÖNYVES LAJOST (Fugyivásárhely). „Ez a nap az emlékezés napja,/ Érted imádkozunk csendesen, zokogva./ Mert a szeretet sohasem ér véget,/ Isten őrködjön pihenésed felett.” Gyászolja bánatos felesége és családja.

*

„Jöjjetek Énhozzám, akik megfáradtatok és megterheltettek, és Én megnyugosztlak titeket.” (MT 11,28) Egy esztendeje annak, hogy RÁKSI ERZSÉBET (szül. BIRÓ) hazatért Teremtőjéhez. Isten akaratába megnyugodva és életéért hálát adva emlékezik rá férje, fia, menye és unokája. ABFRA.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, mama, dédmama, MOLNÁR JULIANNA 83. életévében elhunyt. Temetése szombaton 13 órakor a református püspöki temetőben. A gyászoló család.

*

„Ma véget ért a földi munka, a nap már éjbe hajlott, számadásra most íme, eléd jövök. Ó, életemnek mennyi hűtlen, elhibázott napja volt.” NAGY MARGARETA, LICHTIG JOLAN, MOLNAR JULIANNA, GHERMAN NICOLAE. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

„Hiányzik aggódó és szelíd féltésed,/ mely minden egyes lépésemnél tudatta velem,/ hogy van még, aki óv, s van, ki rám vigyáz.” Hálával és szeretettel emlékezünk a drága szülőkre, nagyszülőkre, FONÓDI MÁRIÁRA (szül. ARI, volt egészségügyi asszisztens) és ID. FONÓDI JÓZSEFRE. Gondoskodásuk és önzetlen, őszinte szeretetük még most is hiányzik. Ajándék volt minden együtt töltött közös perc… Nyugodjanak békében! Szeretettel gondol rájuk bánatos családjuk.

*
Soha el nem múló szeretettel emlékezem drága nővéremre, FONÓDI MÁRIÁRA (szül. ARI), aki ma 11 éve örökre megpihent. Hiányát nem pótolja semmi. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! Bánatos húga Incike, unokahúga Andrea és családja.

*

„Nem múlnak ők el, akik szívünkben élnek,/ Hiába szállnak árnyak, álmok, évek,/ Ők itt maradnak bennünk csöndesen még.” (Juhász Gyula) Fájó szívvel emlékezünk KISS ZSIGMONDRA, aki egy évvel ezelőtt távozott közülünk. Drága emléke örökké szívünkben él. Felesége, lánya családjával, húga és családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a legdrágább feleségre, édesanyára, anyósra, nagymamára, KERTÉSZ IBOLYÁRA (szül. ERDEI, élt 62 évet). Már 4 éve, hogy a hiányod szívünkben milyen nagy fájdalom. Múlhatnak éjszakák, múlhatnak nappalok, de míg a szívünk dobban, te örökké benne élsz. Nyugodjál békében, te drága lélek! A szerető család.

*

Fájó szívvel emlékezünk IFJ. TÓTH SÁNDORRA (élt 16 évet, Biharfélegyháza), aki 7 évvel ezelőtt távozott közülünk. „Az idő múlik, a fájdalom csak nő,/ Nem hoz enyhülést a múló idő./ Nélküled szomorú, üres a házam,/ Még most sem hiszem el, hogy hiába várlak./ Feledni őt nem tudom,/ Mert élni nélküle egy fájdalom./ Tudom, hogy nem jössz, de olyan jó várni,/ Hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni./ Hiányod feldolgozni nem lehet,/ Csak megpróbálok valahogy élni nélküled!/ Egy remény maradt, mely éltet és vezet,/ Hogy egyszer ott fent találkozunk veled!/ Isten őrködjön pihenésed felett!” Bánatos édesanyád, édesapád és kisöcséd.

*
„Köszönjük, hogy lelked a lelkünkbe írtad,/ Nincs felettünk hatalma a sírnak./ Örök az arcod, nem szállt el a szavad,/ Minden mosolyod a lelkünkben marad.” Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk KATONA MÁTYÁSRA (élt 77 évet, Csatár), aki ma 8 éve adta vissza jóságos lelkét Teremtőjének. Gyászolja Florica és családja.

Címkék: ,