Gyászhírek, 2018. április 12.

Gyászhírek, 2018. április 12.
Ma lenne 25 éves, drága imádott gyermekünk, GÁBOR-JEREMIÁS ÁDÁM (Érmihályfalva). Nem készültél menni, hisz még csak 13 éves voltál, de elvették életed. Szívünkben azóta mély fájdalom él. Oly drága voltál nekünk, hogy azt nem pótolja semmi, lelkünk sebeit nem gyógyítja senki. Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha, senki el nem vehet. Telhetnek hónapok, múlhatnak évek, szívből szeretünk, s nem feledünk téged. Örökké bánatos szülei.

Fájó szívvel emlékezünk halálának 9. évfordulóján GAJDÓ ISTVÁNRA (Hegyközszáldobágy, Nagyvárad) „Ha beírjuk nevét a porba, elfújja a szél, Ha beírjuk a nevét a kőbe, belepi a dér, Ha beírjuk a nevét szívünkbe, ott örökké él.” A jó Isten őrködjön pihenése felett, emléke legyen áldott! A bánatos család.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatom mindazokkal, akik szerették és ismerték drága édesanyát, az anyóst, nagymamát és dédnagymamát, KISS ERZSÉBETET (szül. ZSURA, Magyarremete), hogy életének 79. évében rövid szenvedés után távozott a földi létből. Temetése április 13-án, pénteken 13 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Drága emlékét örökké megőrizzük. Köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, gondolatban velünk vannak és gyászunkban osztoznak. Búcsúzik tőle lánya Marika, veje Géza, unokája Zsolt, unokamenye Bea és dédunokája Maya.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, ÖZV. ELEK ROZÁLIA (szül. HOLIŢA, Szalárd) életének 83. évében csendesen megpihent. Temetése csütörtökön, április 12-én 15 órakor lesz a szalárdi kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Búcsúzik tőle bánatos leánya, fia, veje, menye, három unokája, unokamenye és pici dédunokája.

*

„Jó Atyám, Teremtőm, visszahívtál, s hozzád vágyik lelkem. Nagy hatalmadért hódolat illet téged. Atyai kezed a bajban óvott, védett.” KISS ERZSÉBET, TOTH JÁNOS, KURUCZ JULIÁNNA, CÂMPAN ELISABETA, VEREŞ VICTOR, TARCEA GHEORGHE. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk drága kislányomra, a testvérre és sógornőre, MICULA RAMÓNA LIVIÁRA halálának 14. évfordulóján, valamint a drága férjre, édesapára és apósra, MICULA LIVIU EUGENRE, aki 11 éve és tíz hónapja hagyott itt bennünket.„Miért múlik el minden, ami szép? Miért kell sírni az elmúlt tegnapért, Miért nem lehet örökre ma? Hogy ne kelljen elválni soha.” Akik ismerték és szerették őket, áldozzanak egy néma percet emléküknek. Áldott legyen a föld, melyben örök álmukat alusszák! A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk SERES ERZSÉBETRE (szül. SZABÓ), aki egy évvel ezelőtt távozott közülünk. „Az idő múlik, a fájdalom csak nő. Nem hoz enyhülést a múló idő. Nélküled szomorú, üres a házam, Még most sem hiszem el, hogy hiába várlak. Feledni őt nem tudom, Mert élni nélküle egy fájdalom. Tudom, hogy nem jössz, de olyan jó várni, Hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni, Hiányod feldolgozni nem lehet, Csak megpróbálok valahogy élni nélküled! Egy remény maradt, mely éltet és vezet, Hogy egyszer ott fent találkozunk veled! Isten őrködjön pihenésed felett!” Bánatos családja.