Gyászhírek, 2017. szeptember 4.

Akt.:
Gyászhírek, 2017. szeptember 4.
„Könyörülj, urunk, a feltámadás reményében elhunyt minden testvérünkön! Engedd őket jóságosan szent színed látására!” HAJDU FERENC, CICAS AUREL, BIRO SARA-ILDIKO, HAIDUC MARIA, PETRI IOSIF. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildiko, „Az Út Végén” (La Capatul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik HUTYRA – GRÁM ZOLTÁN – PÉTERT utolsó útjára elkísérték. Jelenlétükkel vagy gondolatban imáikkal igyekeztek enyhíteni fájdalmunkat. A bánatos család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, dédnagyapára ID. PATAKI ISTVÁNRA halálának harmadik évfordulóján. Pihenése legyen áldott, nyugalma csendes. Bánatos család.

*

„Aki győz azt öltöztetik fehér ruhába annak a nevét nem törlöm ki az élet könyvéből hanem vallást teszek nevéről. Az én Atyám előtt és angyalok előtt.” (Jelenések könyve 3.5). A viszontlátás bizonyosságával emlékezünk a drága férjre, édesapára, nagytatára ZEFFER PÁLRA, aki tegnap volt egy éve, hogy a Mennyei hazába költözött. Emlékezik felesége Paula, leánya Zsuzsa, veje Norbert, unokái Anna, Péter, fia Tamás és menye Alexandra.

*

„Uram az égig és a te kegyelmességed. A te hűséged a felhőkig.” (Zsoltárok 36.6). 4 éve, hogy a szeretett édesanya, nagymama, ZEFFER JULIÁNNA emléke csak a szívünkben él. Hiánya kísér bennünket, leánya Erika, unokája Pál.

*

Szomorú szívvel emlékezünk szerető férjre, édesapára, nagytatára MÉRAI JÁNOSRA halálának 6-ik évfordulóján. Emléke legyen áldott. A szerető családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága feleségre, édesanyára, nagymamára és dédire PARDEK ILONÁRA, akit egy éve szólított magához az Úr. A hiányod fáj, drága dolgos kezed, mosolygós kedves arcod nincs már, de emléked örökre bennünk él. Nyugodjál békében. Bánatos férjed, gyermekeid, menyeid, unokáid és dédunokáid.

*

Fájdalmas szívvel emlékezem drága szeretteimre akik már régen eltávoztak közülünk. Először drága gyermekemre KÖTELES JANCSIKÁRA (Élesd) halálának 12. évfordulóján, valamint egyetlen testvéremre FÜLÖP IRÉN (szül. SZÁSZ) m.h. 2013, szüleimre SZÁSZ JÁNOS m.h. 1977, SZÁSZ IRÉN m.h. 1950, valamint nagynénémre RÓZSIKA halálának 15 évfordulóján. Sok szeretettel Magdus és családja Örvéndről.

*

Fájó szívvel emlékezünk szeretett édeanyánkra, nagymamára, TÓTH MARGIT MÁRIÁRA (szül. DOROGHÁZI) halálának 5. évfordulóján. Szívünkben helyedet nem pótolja semmi, míg e földön élünk, nem fogunk feledni! Tiéd a csend és a nyugalom. Pihenése felett őrködj Istenem! Bánatos lánya Ica, unokája Costi és családja.

*

Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik drága szerettünk ID. KREMSZ TIBOR temetésén megjelentek és fájdalmunkban osztoztak. A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki SZABÓ IRÉNKÉNEK, BABIKÁNAK, KARCSIKÁNAK, ZSOLTNAK, szeretett édesapjuk, SZABÓ KÁROLY elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Emlékét örökre megőrizzük a szívünkben. Nyugodjon békében! Márton Ica és családja.

*

„Ez az én parancsolatom, hogy szeressétek egymást, a miképen én szeretlek titeket.” (Ján. 15:12) Könnyes szemmel, fájó szívvel emlékezünk szerettünk ID. PELLEI GÁBOR halálának nyolcadik évfordulóján. Jóságos szívét, szeretetét örökre megőrizzük. Áldott legyen emléke és pihenése csendes! Gyászoló, szerető családja.

*

„Örök imára kulcsolod kezed, Nem aggódik értünk többé a szíved. Drága szemeid lezárta a halál, De meg kell nyugodni Isten szent akaratán.” Fájó szívvel búcsúzunk szeretett nagynénénktől, MOCAN ROZÁLIÁTÓL (szül. Fekete). Soha nem felejtjük, emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Unokahúgai Fekete Valéria és családja, Fekete Edit és családja, unokaöccsei: Fekete Béni és családja, Fekete Zoltán és családja.

*

„Nyugodjál csendesen, legyen békés álmod, Találjál odafent örök boldogságot. Megpihenni tértél, fájdalmad elhagyva, Melyet türelemmel viseltél magadban. De az emlékeddel szívemben maradtál, Számomra te soha meg nem haltál.”

*

Fájó szívvel búcsúzom szeretett testvéremtől, MOCAN ROZÁLIÁTÓL (szül. FEKETE). Emléked legyen áldott, pihenésed csendes. Nővéred Piroska.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk nagynénémtől, MOCAN ROZÁLIÁTÓL (szül. FEKETE). Emlékét örökké szívünkben őrizzük. „Ő már ott van, ahol nincs fájdalom, Örök álmát őrizze béke és nyugalom”. Unokaöccse Rácz Sándor és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett keresztanyámtól, MOCAN ROZÁLIÁTÓL (szül. FEKETE). Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. „Meghalt egy szív, mely élni vágyott, Pihen az áldott kéz, mely dolgozni imádott. Nélküled üres és szomorú a házunk. Nem hisszük el, hogy téged hiába várunk. Fájó szívünk fel-felzokog érted, Örökké szeretünk, és nem feledünk téged.” Keresztlánya Pirike és férje Kurt.

*

„Lelke reméljük, békére talált, S ő már a mennyből vigyáz reánk”. Szomorú szívvel búcsúzunk a szeretett nagynénitől, MOCAN ROZÁLIÁTÓL (szül. FEKETE). Soha nem felejtjük, rá örökké emlékezünk. Kőszegi Rita és családja.

*

„Elmentem, szeretteim, nehéz volt már élni, Kopogok a jó Istennél bebocsátást kérni. Búcsúzom tőletek, nekem így már könnyebb, értem néhanapján ejtsetek egy könnyet.”

*

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy drága nagynéném, Mocan Rozália (szül. Fekete) életének 79. évében elhunyt. Temetése 2017.09.04-én 15 órától lesz a városi ravatalozóból. Gondviselő unokahúga Andrea és lánya Regina.

*

Fájó szívvel búcsúzom szeretett testvéremtől, Mocan Rozáliától (szül. Fekete). „Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, Pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Számomra te sosem leszel halott, Örökké élni fogsz, mint a csillagok.” Emléked szívemben megőrzöm. Öcséd Gábor.

*

„Ott pihen, ahol már nem fáj semmi, a nyugodalmát nem zavarja senki. Élete elszállt, mint a virágillat, de emléke ragyog, mint a fénylő csillag.” Szomorú szívvel búcsúzunk szeretett keresztanyámtól, Mocan Rozáliától (szül Fekete). Reméljük, békére talált, emlékét őrizzük egy életen át. Keresztfia Ifj. Fekete Gábor és családja.