Gyászhírek, 2017. szeptember 25.

Gyászhírek, 2017. szeptember 25.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, BIHARI GABRIELLA ANTÓNIA életének 76. évében csendesen elhunyt. Temetése hétfőn, szeptember 25-én 13 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Búcsúzik fia, menye, unokája, a barátok és szomszédok.

„Ha mi azt hirdetjük, hogy Krisztus feltámadt a halálból, hogyan állítjatják némelyek, hogy nincs feltámadás? Ha nincs feltámadás, akkor Krisztus sem támadt fel.” JUDEA DANIELA, MADARÁSZ MÁRIA MAGDOLNA, POP IOAN, SILADI RAVEICA, DARVAS FERENCZ, KOSZTA LAJOS, BIHAR GABRIELLA ANTÓNIA, BUDA RAVEICA, KOVÁCS ILONA, TOMA GHEORGHE, CHEVARI GAVRIL, LUNCAN SILVIA (89 ÉV), LUNCAN SILVIA (82 ÉV), FUNDĂTUREANMIHAI. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, anyós, nagymama, MADARÁSZ MÁRIA-MAGDOLNéletének 66. évében rövid, de súlyos betegség után csendesen megpihent. Temetése ma, szeptember 25-én 13 órakor a kisszántói kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Búcsúzik férje, Madarász István, gyermekei Kövér Annamária és Madarász István családjaikkal.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki KÖVÉR SÁRÁNAK és édesanyjának, ANNAMÁRIÁNAK a szeretett nagymama, illetve anya elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Az osztálytársak, a szülői közösség és a tanító néni.

*

Mély fájdalommal, de Isten akaratába megnyugodva tudatjuk mindazokkal, akik szerették és ismerték, hogy DARVAS FERENC türelemmel viselt, hosszú betegség után, életének 67. évében hazatért megváltó urához. Szeretett halottunktól 2017. szeptember 25-én 14 órakor veszünk végső búcsút a Steinberger kápolnából. Emléke szívünkben él.

*

Fájdalommal és könnyekkel teli 2 év telt el, amióta elveszítettük ÖZV. CSÁKI GYULÁNÉ SZABÓ BÖZSIT (Biharpüspöki). Nélküled szomorú, üres a házunk, még most sem hisszük el, hogy hiába várunk. Tiéd a csend, a nyugalom, miénk a könny és a fájdalom. Nyugodj békében! Bánatos lányod Erzsike.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szomorú napra, hogy drága, jó mamánk 5 éve örökre itt hagyott bennünket. ÖZV. SZÉKELY MARGIT (szül. TOLNAI, Örvénd) „Köszönjük, hogy voltál nekünk.” Lányai: Éva és Erzsike családjaikkal.

*

Már nincsenek holnapok, ennyi az élet, emlékezzetek csendesen, mert én a szívetekben élek. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a legdrágább fiúnkra, az édesapára, DÁVID VALERIURA (Bihardiószeg), aki ma egy éve hagyott itt bennünket. „Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél, Nem haltál meg, csak álmodni mentél, szívünkben itt él emléked örökre, ha látni akarunk, felnézünk az égre. A csillagok között utazol tovább, ott várj ránk ha időnk lejárt.” Örökké gyászoló édesanyád és gyerekeid Zoli és Levi.

*

„Áldás volt, hogy a lányod lehettem…” Leírhatatlan fájdalommal búcsúzunk szeretett édesapámtól,
TÓTH LAJOSTÓL (71 éves). Minden nap fogsz hiányozni. Pihenésed legyen áldott! Ildikó, Milán és Niki.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, édesapára és nagyapára, NYAKÓ JÁNOSRA (Ottomány)
halálának 2. évfordulóján. Szívünkben helyedet nem pótolja semmi, míg a földön élünk, nem fogunk feledni. A bánatos család.