Gyászhírek, 2017. szeptember 11.

Gyászhírek, 2017. szeptember 11.
Fájó szívvel emlékezünk a drága gyermekünkre, BOROZSNYAI SÁNDORRA (élt 43 évet), akit 4 éve ragadott el a kegyetlen halál. Csak az idő múlik, feledni téged nem lehet. Temető csendje ad neked nyugalmat. Szívünk bánata örökre megmarad. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk rád. Örökké gyászoló édesanyád, édesapád.

Öt éve már, hogy itthagytál bennünket, de szívünkben őrzünk, mint egy drága kincset. A bánat, a fájdalom örökre megmarad, mindig velünk leszel, az idő bárhogy halad. Fájó szívvel emlékezünk NAGY KÁROLYRA (Nyüved) halálának 5. évfordulóján. Nővére, sógora, keresztlánya Anikó.
*
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk drága szerettünkre, GORDÁN MÁRIÁRA (szül. STÉFÁN, Érselénd) halálának 12. évfordulóján. Emléke szívünkben örökre élni fog. Szerető családja.
*
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett testvérre, DEÁK ERZSÉBETRE (szül. BALOGH, Székelyhíd) halálának első évfordulóján. „Nem integet többé elfáradt kezed, Nem dobog már értünk jóságos szíved. Elmentél tőlünk, mint a lenyugvó nap, De szívünkben élsz, és örökre ott maradsz.” Örökké bánatos testvére Edit, sógora Jancsi, keresztgyermekei Edit és Jancsi és családjuk. Nyugodjon békében!
*
Fájó szívvel emlékezünk drága szeretteinkre, akik ma egy éve hagytak itt bennünket, BOŢA DOREL és BOŢA ANA (Bors). Szemünkben könny, kezünkben virág, Gyertyát gyújtunk, égjen a szeretetért, Értetek, kiket nagyon szerettünk, Értetek hullik minden könnyünk, Amíg élünk, emlékezünk rátok. A bánatos család.
*
„Nem múlnak el ők, akik szívünkben élnek, hiába szállnak álmok, évek. Ők itt maradnak bennünk csendesen. Örök az arcotok, nevetésetek, szavatok, Mert az mindig szívünkben marad, Halálotok, míg élünk, fájó emlék marad.” Ma egy éve annak a szomorú napnak, amikor drága szüleink árván hagytak, BOŢA DOREL és BOŢA ANA (Bors). Emlékük legyen áldott, pihenésük csendes! Őket soha nem feledő gyermekeik Romi, Tünde és Brigitta.
*
Őszinte részvétünket fejezzük ki kolléganőnknek, NAGY MÁRTÁNAK és családjának szeretett édesapja elhunyta miatti fájdalmában. A Lemnul Szövetkezet munkaközössége.
*
Soha el nem múló fájdalomal emlékezünk drága szerettünkre, VARADI GÉZÁRA halálának 10. évfordulóján. Emlékezik örökké szerető fia Ernő, menye Ancuţa és unokája Ştefania és Andrea.
*
Őszinte együttérzésünket fejezzük ki VINCZE ADÉLNAK és családjának a szeretett édesanyja és édesapja elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Isten vigasztaló szeretete kísérje egész családját. Nagyváradról a Tarr család és Herpán család.
*
„Ha majd alszom zúgó lomb alatt, ne zavarjátok édes álmomat. Boruljatok le halkan, csendesen, s gondoljátok, hogy nem fáj semmi sem. Ha majd rátértek ti is erre az útra, megyek elétek, találkozunk újra.” A viszontlátás reményében bízva, szeretettel emlékezünk a drága férjre, édesapára, apósra és nagyapára, SZŰCS KÁLMÁNRA (szül. Gálospetriben), akinek jóságos szíve 1 éve szűnt meg dobogni. „Mikor nincs mellettetek, s úgy érzed, hogy vége, kulcsold össze két kezed, és nézz fel az égre. Ott van Ő, ki meghallgatja szíved minden bánatát. Ott van Ő, ki megérti, hogy neked mennyire fáj. Ő vigasztal, ha sírni lát, mert Ő vigyáz rád.” Jóságos szívét, szeretetét örökké őrizzük. A bánatos család.
*
Ott vagy most már, ahol senki se lát. Ott vagy most már, ahol semmi se fáj! Ott vagy, ahol már nincsenek kérdések. Ami utánad maradt, színtiszta érzések. Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagytatára, KUDAR PÉTERRE, aki 3 éve hagyott itt bennünket. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Szerető felesége, lánya, veje és unokái.
*
Őszinte részvétünket fejezzük ki Bogdan Bodiş Adam kollégánknak szeretett édesapja, BODIŞ ADALBERT elhunyta miatt érzett mély fájdalmában, aki nagyszerű tanár, művész, kolléga és barát volt. Isten nyugtassa. A Francisc Hubic Művészeti Iskola munkaközössége.
*
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik drága szerettünk, TELEKI ERZSÉBET (Diószeg) temetésén megjelentek és fájdalmunkban osztoztak. A gyászoló család.
*
Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a legdrágább férj, édesapa és após, TÓTH LAJOS-ISTVÁN (váradi hegy) szíve rövid szenvedés után, 73 éves korában csendesen megpihent. Temetése szeptember 12-én 15 órakor lesz a hegyközszáldobágyi kápolnából. „Szemünkben könny, szívünkben gyász, reményünk a boldog feltámadás, melyen majdan találkozunk, enyhíti mély bánatunk.” Siratja felesége Terike, fia, lánya és veje.
*
„Nagy irgalmasságod szerint szabadítsd ki őket a tisztulás helyéről, és vezesd őket országodba!” GHETE GHEORGHE, MATICA IOAN, ID. KOLBERT ÁRPÁD, DUCA MARIA, BODIS ADALBERT, BABA IOAN, CASETTI VIORICA, FLOREA VICTORIA, DRULA OLIMPIA, TÓTH LAJOS-ISTVÁN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildiko, „Az Út Végén” (La Capatul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.