Gyászhírek 2017. október 6.

Gyászhírek 2017. október 6.
Szomorú szívvel tudatjuk, hogy SZŐLLŐSI ERNŐ október 28-án 78 éves korában Magyarországon elhunyt. Búcsúztatása az albertirsai református templomban október 14-én 10 órakor lesz. Szerető felesége Ilus, gyermekei Gabi és Öcsi, unokái Orsi, Zsolti, Levente, dédunokái Zsombor és Aisa.

Mély megrendüléssel fejezzük ki együttérzésünket az egész családnak a szeretett SZŐLLŐSI ERNŐ eltávozásakor. „Aki hisz bennem örökké élni fog.” Cuni, a Popovici és Kanalas családok.
*
Fájó szívvel emlékezünk BALÁZSHÁZI PIROSKÁRA (Hegyközszentimre) halálának 5. évfordulóján. Emlékét szívünkben örökre megőrizzük. Szerető családja.
*
Fájdalommal búcsúzunk a szeretett anyától, nagymamától, testvértől, nagynénitől, URS ECATERINÁTÓL (Nagyvárad), akinek hiánya pótolhatatlan marad számunkra. Köszönjük jóságát, szeretetét. Emléke szívünkben örökké élni fog. Temetése október 6-án 15 órai kezdettel a Rulikowski temető városi kápolnájában. Isten nyugtassa békében.
*
„Nem tudott búcsúzni, nem volt rá ideje. A jó Isten hívta, el kellett mennie. Tiéd a csend, a nyugalom, te már ott vagy, ahol nincs fájdalom. Sírodra szálljon áldás és nyugalom.” Fájó szívvel emlékezünk KOCSIS MÁRIÁRA (szül. GHÎRBOVAN) halálának 4. évfordulóján Fia Attila, menye Éva, unokái Hajnika és Attila.
*
Csak az idő múlik, feledni titeket nem lehet. Temető csendje ad nektek nyugalmat, szívünk bánata örökké megmarad. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a biharfélegyházi 13 leventére, akiket 1944. október 9-én kivégeztek kegyetlenül az orosz hordák. Emlékezünk az édesapára, Daróczi Bálintra (élt 21 évet), aki nem nevelhetett, nem fogta kezünket. Megemlékezést október 8-án, vasárnap 16 órakor tartanak a biharfélegyházi templomban. Gyászolja leánya Szerző Erzsébet, fia Daróczi Bálint és a család, valamint a 12 levente hozzátartozó rokonai.
*
Szomorú szívvel emlékezünk a legdrágább férjre, apára, apósra, nagyapára, SZILÁGYI GÉZÁRA, (Biharvajda) halálának 4. évfordulóján. Emléke legyen áldott! Örökké bánatos családja.
*
Már 4 éve, hogy elvett tőlünk a sors, pedig te voltál a mindenem. Bennünk él a mosolyod, a hangod, a meleg tekinteted, a simogató kezed, a meleg tekinteted, hiányzol, nem múlik el sosem! Bármilyen csodálatos az élet, pótolni nem tud soha, senki téged, SZALKAI ISTVÁN. Csak egy reményem van még, hogy egyszer újra látunk még. Szerető feleséged és kislányod Sztefany.
*
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, anyósra, nagymamára, testvérre, PAP ERZSÉBETRE (szül. BERECKI, élt 59 évet, nagyváradi lakos, született Kémeren). „Két éve már, hogy itthagytál bennünket, de szívünkben őrzünk, mint egy drága kincset. A bánat, a fájdalom örökre megmarad, mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad.” Bánatos férje Tibor, fia Tibor, menye Szende és kis unokája Zita, akit ő nem láthatott.
*
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, IÁKOB GYÖRGYRE halálának 5. évfordulóján. „Hiába borul rád a temető csendje, Szívünkben élni fogsz mindörökre. A halál nem jelent feledést és véget, Míg élnek azok, akik szeretnek téged.” Szerető felesége Juci, lánya Rita, veje Norbi, unokája Amelie.
*
„Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, itthagytál mindent, amiért küzdöttél. Nélküled jön el a nyár, ősz, tél és tavasz, de bármilyen szép is, nem lesz ugyanaz. Bocsáss meg, ha valamit hibáztunk, nem tudtunk megmenteni, pedig próbáltunk. Kérjük az Istent, hogy jól bánjon Veled, helyettünk angyalok simogassák fejed. Olyan drága voltál nekünk, hogy azt nem pótolja senki, lelkünk sebeit nem gyógyítja semmi. Csillag voltál nekünk, szívedből áradt a szeretet, s mi úgy szerettünk Téged, ahogy csak lehetett. Elmentél tőlünk, mint a lenyugvó nap, de szívünkben élsz és örökre ott maradsz.” Szívünk mély fájdalmával emlékezünk a drága, jó férjre, apára, gyermekre és testvérre, IFJ. BOGNÁR ISTVÁN LÁSZLÓRA (PISTIRE), aki egy éve nincs velünk. Emlékére imádkozunk október 15-én este 6 órakor a Barátok-templomában. Szerető felesége Tündi, fiai István és András, édesanyja és édesapja, testvérei Böbi, Feri, Brigi és családjaik.
*
Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após, nagytata, TÓTH ANDRÁS (tanár) életének 76. évében hosszú szenvedés után elhunyt. Temetése szombaton 13 órakor az élesdi ravatalozóból lesz. Búcsúzik tőle felesége Ina, lánya Erzsike, fia Andris, menye Andi, unokája Ákos.
*
Fájdalommal búcsúzunk apatársunktól, TÓTH ANDRÁSTÓL. Nyugodjon békében, emlékét megőrizzük! Bányai Bandi és Ildi.
*
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra és nagytatára, BORBÉLY KÁLMÁNRA halálának első évfordulóján. Fogtuk a kezed, úgy zokogtunk érted,
Hittük, hogy erőnk visszatart majd téged. Egy jajszó, nem sok, annyit nem mondtál, Csak elindultál a halál hosszú útján. Ott pihensz, ahol már nem fáj semmi, Nyugalmadat nem zavarja senki. Bánatos családja.
*
Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama és anyós, SCHLIDER ÁGNES, életének 84. évében csendesen elhunyt. Temetése október 7-én 14 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Lánya Judit, unokája Gréta és veje József.
*
Kegyelettel emlékezem drága édesanyámra, ÖZV. PRIBÉK JÁNOSNÉRA (HIGYED JULIANNA) halálának 22. évfordulóján. Bánatos lánya Zsuzsa.
*
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, anyósra, nagymamára, FENESI JULIÁNNÁRA (élt 75 évet) halálának első évfordulóján. „Elhagytad a házat, amit szerettél, Itthagytál mindent, amiért küzdöttél. Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, Nyugalmad nem zavarja senki.” Szívünkben örökké megmaradsz. A gyászoló család.
*
Szomorú szívvel tudatjuk, hogy IFFIU MIHÁLY, a Bihar megyei Tervező Intézet volt mérnöke 2017. szeptember 30-án, 87 éves korában hosszantartó, súlyos betegség után, Budapesten elhunyt. Temetése 2017. október 27-én lesz a budapesti Kerepesi temetőben. Áldott legyen emléke! Őszinte részvétünk gyermekeinek és unokájának. Unokahúga Kovács Margit és a váradi rokonság.
*
Őszinte részvétünket fejezzük ki barátainknak, TÓTH ANDRÁSNAK édesapja, és TÓTH ANDREÁNAK apósa elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Nyugodjon békében! A Szőke család.
*
Szomorú szívvel és örök szeretettel emlékezünk a drága, jó férjre, apára, apósra és vőre, LÁZÁR LÁSZLÓRA (Biharszentjános) halálának negyedik évfordulóján. Ő már ott van, ahol nincs fájdalom, Emlékét őrzi béke és nyugalom. Az élet elmúlik, de az emlékek élnek, Amíg élünk e földön, őrizzük őket. Adja a jó Isten, legyen csendes álmod, Szeretetünk ragyogja be síri világod. Nyugodj békében, a Boldog Feltámadás Reménysége Alatt. A lélek él, találkozunk! Bánatos családja.
*
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesanyára, nagymamára, dédnagymamára és anyósra, TUCSEK GITTÁRA (nyug. gyógyszerész) halálának 13. évfordulóján. A nagy szavak mit sem érnek, elszállnak mint az őszi szél, de a szeretet, mely szívünkben él, a síron túl is elkísér. Akiket szerettünk, igazi nyughelyük a szívünkben marad. Bárhogy múlnak az évek, a lélek nem feled, mert örök az igazi szeretet… A gyászoló család.
*
„Áldjon meg benneteket a mindenható Isten: az Atya, a Fiú és a Szentlélek. Ámen.” SCHIMPF GABRIELLA, SCHLIDER ÁGNES, MEZEI IOAN, CERNEA VIORICA, CURŢ FLOARE, IOVAN LINA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.