Gyászhírek, 2017. október 26.

Gyászhírek, 2017. október 26.
Őszinte részvétemet küldöm a gyászoló családnak a szeretett édesanya, HORNYÁK KISS MAGDA elhunyta alkalmából. Nyugodj békében! Éva.

Szomorú szívvel emlékezünk Ft. Györfi József, volt érmihályfalvi esperes-plébános úrra, halálának ötödik évfordulóján. A síremlékén található szentírási idézettel mi is valljuk: „Az ember olyan, mint a fű,/ A dicsősége, mint a rét virága./ Elhervad a fű,/ S lehull a virága,/ De az Úr szava örökre megmarad.” (1 Pt 1, 24) Emlékét szívünkben örökké megőrizve kérjük Jézust, az örök Főpapot, hogy engedje őt égi örök asztalához. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Az érmihályfalvi egyházközség hívei.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk osztálytársnőnktől, MARÓTHY MAGDITÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Kati, Magdi, Gitta.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki CZEGENI ATTILÁNAK szeretett édesanyja elhunyta miatt érzett fájdalmában. Volt kollégai a „Lemnul” SCM-től.

*

Lelkünkben mély fájdalommal, de a jó Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a drága, jó férj, testvér, nagybácsi, UJLAKI ANDRÁS (a Mecord karbantartó részlegének volt dolgozója)
életének 79. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése október 26-án 13 órakor a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Búcsúzik felesége Ica, testvérei Teri, Rozália, Miklós, Kati, keresztfia Csabi, valamint azok családjai.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, édesapára, nagyapára, apósra, MÁTYÁS ÁRPÁD JÓZSEFRE, halálának hat hetes megemlékezésén. Gyászmise október 31-én 18 órakor a Bazilikában. Emlékét szívünkben őrizzük. Nyugodjon békében. Szerető családja.

*

„E koporsó lesz lakásod, porladásod tanuja, de egykoron feltámaszt majd az Úristen hatalma.” COCIUBA IOAN, GAVRIS FLOAREA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájdalommal megtört szívvel búcsúzunk a drága nagyikától és déditől, VERES ERZSÉBETTŐL. Emlékét örökké szívünkben őrizzük. Kinga, Zoltán, Emma és Benji.