Gyászhírek, 2017. október 17.

Gyászhírek, 2017. október 17.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy 2017. október 15-én elhunyt a legdrágább anya, nagymama és dédnagymama, ZSIGÓ IDA (szül. Kovács), élt 80 évet. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Búcsúznak tőle, akik őt soha el nem feledik: lánya Gizella, unokája Móni, unokaveje Árpi, dédunokája Patrik és a Varga család.

Kérjük az Istent, hogy jól bánjon veled, helyettünk angyalok simogassák fejed.” SZALAI JOLÁN, IANCU KLÁRA, RUSU ANA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capatul Drumului) Kft. Nonstop temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága édesanyámra, a nagymamára és dédire, SZŰCS JULIÁNNÁRA (Püspöki) halálának 3. évfordulóján. Elcsitult szívem, többé már nem dobog,/ Itt hagyta lelkem a földi világot./ De odafenn a mennyben is rátok gondolok,/ Az angyalkák vigyáznak reám,/ És nektek leragyognak a csillagok.” Szeretett lányod Sári és családja, unokáid Móni és családja, Csabi és családja, Attila és családja, Ildikó és Gréta, és dédunokái.

*

Fájó szívvel, örök szeretettel emlékezünk a drága, jó férjre, édesapára, nagyapára és rokonra, BENDE SÁNDORRA, aki most 3 éve búcsú nélkül távozott örökre közülünk. Míg élünk, szívünkben őrizzük áldott emlékét. Csendes álma fölött őrködjön a hála és a szeretet. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Bánatos felesége Magdi, fia Sanyi családjával és az unokák.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, KOVÁCS GYULÁRA (Papfalva) halálának 6. évfordulóján. Emléke legyen áldott. Felesége és lánya.

*

Mély fájdalommal emlékezünk arra a napra, amikor elhunyt 6 hónapja a szeretett férj, apa, após, nagyapa, KŐVÁRI GYÖRGY. Megemlékezik felesége Gizella, fia Gyuri és családja, Peti és családja, Gizike és családja

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki Gizikének és családjának ZSIGÓ IDA, (Szalacs) a szeretett édesanya, nagymama, dédnagymama elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Nyugodjon békében. A Sovata utca PB 9 tömbház lakóközössége.