Gyászhírek, 2017. október 16.

Gyászhírek, 2017. október 16.
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett feleségre, anyára, anyósra, nagymamára, SZABÓ MARGITRA (szül. KOSONCZKI), akit 11 éve ragadott el közülünk a kegyetlen halál. Emlékét örökre a szívünkben őrizzük. Bánatos férje, lányai, vejei és unokái.


Szívünkben örök fájdalommal emlékezünk a szeretett édesanyára, anyósra, nagymamára, DEÁK KATALINRA (szül. ZAKARIÁS) halálának 9. évfordulóján. „Lelked mint a fehér galamb csendesen messzire szállt, hiába keresünk, szemünk már sohasem talál. De tudjuk, hogy a csillagok között a legfényesebb te leszel, utat mutatsz, mert szívünkben örökké létezel!” Bánatos lánya Tünde, veje Norbi és unokája Robi.

*

Szívünkben örök fájdalommal emlékezünk a szeretett feleségre, édeanyára, DEÁK KATALINRA (szül. ZAKARIÁS) halálának 9. évfordulóján. „Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél, nem haltál meg, csak álmodni mentél. Szívünkben itt él emléked örökre, ha látni szeretnénk, csak felnézünk az égre.” Szerető férje, gyermekei Tamás és Zsolt.

*

Fájó szívvel emlékezünk a legdrágább gyermekre, keresztanyára, DEÁK KATALINRA (szül. ZAKARIÁS) halálának 9. évfordulóján. „Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, nyugalmad nem zavarja senki, ha nyugszol is a nehéz föld alatt, nem vagy feledve, szívünkben örökké megmaradsz!” Bánatos édesanyja és keresztfia Norbi.

*

Halálának 9. évfordulóján emlékezünk az édesanyára, anyósra, anyatársra, DEÁK KATALINRA. „Nem így gondoltuk az életet, örömöt vártunk, nem könnyeket. De tőlünk az öröm elrepült, nagy bánat a szívünkbe települt.” Hálás szívvel emlékezik rá: özv. Fazakas Ibolya és családja.

*

„Én élek és ti is élni fogtok.” (Ján. 14,19) Mély együttérzésünket fejezzük ki BODÓ ÉVA kolléganőnknek pici fia elvesztése miatt érzett fájdalmában. A boldog feltámadás reménye alatt nyugodjon békében. A Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnázium közössége.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, testvérre, jó rokonra és ismerősre, MIHÁLY ALBERTRE halálának 5. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott! Felesége Ica, lánya Imola, fia Tibor.

*

Köszönetet mondok mindazoknak, akik szeretett öcsém, VITÉZ PÉCHY TIBOR ZOLTÁN PÁL temetésén részt vettek, gyönyörű koszorúikkal és virágaikkal enyhítették fájdalmamat. Nővére Schneider Marika.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki kolléganőnknek, DR. POPA MELINDÁNAK a szeretett édesanya elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Magán Fogorvosok Egyesülete.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, édesapára, nagyapára és dédapára, HORVÁT SÁNDORRA halálának 13. évfordulóján. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Szerető családja.

*

Fájó szívvel emlékeztünk október 15-én a szeretett testvérre, keresztapára és rokonra, JOBBÁGY FERENC ÖCSIRE (volt földrajztanár, Bihar) halálának évfordulóján. Emlékét szívünkben megőrizzük. Testvére Ica és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a legdrágább édesapa, após, és nagytata, KISS IMRE életének 62. évében elhunyt. Temetése ma, október 16-án lesz 13 órakor a városi kápolnából. A gyászoló család.

*

„Adj irgalmat, adj nyugodalmat, kérünk téged Urunk.” HÖLL OTILIA, MITRAN DOINA, MUSCA PETRU, BUŞTEA IOSIM, KISS KATALIN, BALA TEODOR, GERGELY ANNA, KISS IMRE, NAGY ILONA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.