Gyászhírek, 2017. október 10.

Akt.:
Gyászhírek, 2017. október 10.
A gyászoló család fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatja, hogy GYULAFALVY MAGDOLNA, a nagyváradi latin szertartású püspökség egykori könyvtárosa Hatvanban elhunyt. Temetése szerdán lesz. A székesegyházban 11 órakor bemutatott gyászmise után 12 órakor a biharpüspöki temetőben helyezzük örök nyugalomra a feltámadás reményében. Nyugodjék békében! A gyászoló család.


Mély fájdalommal tudatjuk, hogy GYULAFALVY MAGDOLNA (nyugalmazott könyvtáros) 2017. október 4-én, életének 90. évében, Hatvanban elhunyt. Temetése római katolikus szertartás szerint, 2017. október 11-én 12 órakor lesz a Nagyvárad Biharpüspöki temetőben. Elérhetőségeink: tgykati@gmail.com, toth.gy.maria@gmail.com Gyászolják: Sógornője Gyulafalvi Mária, unokahúgai Tarcsayné Gyulafalvi Katalin és Tóth-Gyulafalvi Mária családjaikkal együtt.

 

*

 

Fájó szívvel emlékezünk a legdrágább testvérre, férjre, apára, nagyapára, VARDAI LÁSZLÓRA halálának 13. évfordulóján. Szívünkben helyedet nem pótolja semmi. Míg a földön élünk, el nem feledünk. A bánatos család.

 

*

 

Szomorú 6 hónap telt el mióta itthagyott minket a szeretett férj, édesapa, após, nagytata és vő, ŢAŢU MIRCEA. Hiányát minden nap érezzük, de emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Bánatos, szerető családja.

 

*

 

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama és dédmama, KOZORA ERZSÉBET (JUTKA) életének 89. évében elhunyt. Szeretett halottunktól végső búcsút veszünk október 10-én d.e. 11 órakor a Frenţiu kápolnából. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes. Lánya Éva és családja.

 

*

 

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy V. PÉCHY TIBOR (a Történelmi Vitézi rend tagja) elhunyt. Temetése október 10-én 13 órakor a Steinberger kápolnából. Áldott legyen emléke. Búcsúznak tőle a Történelmi Vitézi rend nagyváradi szék tagjai.

 

*

 

„Zengjük áldva: Szent az Isten! Élők, holtak Istene, kegyelemnek, irgalomnak merhetetlen tengere.” BALOG ANA, BUNDIK JÓZSEF, LAKATOS MÁRIA, FÁBIAN SÁNDOR, POPA IOSIF, NAGY FRANCISC, FAZEKAS ANNA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó,„Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

 

*

 

Megrendültem értesültünk VÁGI PÁL haláláról. Őszinte részvétünk a családnak. Barátnője Ica és annak lányai Klára és Éva.

 

*

 

A feltámadás reményében őszinte együttérzésünk SCHNEIDER MARIKA szomszédunknak szeretett testvére, VITÉZ PÉCHY TIBOR ZOLTÁN elhunyta alkalmából. A Szilágyi család.

 

*

 

„Hogy egy édesapa milyen drága kincs,/ Csak az tudja, akinek már nincs./ Drága, jó szívét, áldd meg Atyám,/ S, köszönöm, hogy ő lehetett az én drága édesapám!” Szeretettel és hálával emlékezünk CSETE LAJOSRA (Nagyszalonta) halálának 29. évfordulóján. Lánya Julika és veje Sanyi.

 

*

 

Őszinte részvétünk TÓTH BARNÁNAK és családjának a szeretett nevelőapa, após, nagyapa, FINANŢ TIBOR elvesztése miatt. Pihenjen békében! Kocsis István és Judit, Szegi Andrea és Márk.