Gyászhírek, 2017. november 7.

Gyászhírek, 2017. november 7.
Őszinte részvétünket fejezzük ki DEMETER DOMINIKNAK és családjának szeretett nagymamája elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. A Szacsvay Imre Iskola II.B osztályközössége és a tanító néni.


Megpihenni tértél, fájdalmat elhagyva. Melyet türelemmel viseltél magadban! Nyugodjál csendesen. Legyen békés álmod. Találjál odafenn örök boldogságot. Könnyes szemmel, mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama és dédnagymama, HEGEDÜS ILONA (ICA) az Igiena volt dolgozója, hosszan tartó betegség után csendesen megpihent. Temetése szerdán, november 8-án 15 órakor a püspöki kápolnából. Csendes álma fölött őrködjön a hála és a szeretet. Búcsúzik fia Ferenc, lánya Anikó családjaikkal.

*

„Ez a gyertya most érted égjen, / ki fent laksz már a magas égben. / Ki vigyázol ránk onnan fentről. / S lelkünkhöz szólsz a végtelenből.” Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, édesapára, nagyapára, apósra, KISS JÓZSEF FERENCRE, aki már öt éve távozott el közülünk. Emlékét örökké megőrizzük! Szerető felesége Éva, lánya Enikő és annak családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett gyermek, testvér, sógornő és nagynéni, VAJNA ERZSÉBET (Kügyipuszta), életének 57. évében hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése 7-én, kedden 14 órakor a kügyipusztai kápolnából. Nyugodj békében. Búcsúzik édesanyja, nővére családjával.

*

Könnyes szemmel és fájó szívvel búcsúzunk a szeretett nővértől és sógornőtől, POPESCU MÁRIÁTÓL (szül. SZMERCSÁNYI). Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Testvére Jancsi és családja.

*

„A halál után nincs visszatérés, és nem lehet megnézni, miből szálltunk ki, bocsánatot sem lehet kérni a dologért. Nincs folytatás… a halált nem lehet uralni. Mindig ő az, aki felülkerekedik.” (Jodi Lynn Picoult) HEGEDŰS ILONA, PACURAR ALEXANDRU, GROZDANOV RAYKO, TODUTA MARIA, POPESCU MARIA, KOVÁCS ZOLTÁN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Könnyes szemmel és fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, anya, anyós és nagymama, POPESCU MARIA (szül. SZMERCSÁNYI) november 5-én, 74 éves korában csendesen elhunyt. Temetése szerdán, 2017. november 8-án 13 órakor a Steinberger kápolnából. Búcsúzik tőle szeretett férje, Popescu Victor, lánya Anikó, unokái Kinga és Ági, veje Jancsi.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a SZABÓ és VINCZE családoknak eme nehéz percekben, a szeretett édesapa, SZABÓ IMRE elvesztésekor. Nyugodjon békében! Sógornője Manci, unokahúga Edit és családja.

*

Mély együttérzésünket fejezzük ki kolléganőnknek, HEGEDŰS ANIKÓNAK szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Kollégái az Út Végén Temetkezési Vállalattól.

*

Mély fájdalommal tudatom, hogy szeretett édesanyám, a nagymama, POPESCU MÁRIA
életének 74. évében eltávozott. Temetése november 8-án, szerdán 13 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenjen békében! Búcsúzik tőle lánya Anikó, veje Jancsi, unokái: Ági és Kinga, unokavejei Csabi és Sanyi.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa és nagyapa, ID. PÉNZES GYULA (Bors)
életének 81. évében elhunyt. Temetése november 7-én, kedden 14 órakor a borsi ravatalozóból. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! A gyászoló család.

*

Szívünkben örökké tartó fájdalommal emlékezünk elhunyt, szeretett fiamra, a testvérre, sógorra, keresztapára, SZANA ALEXANDRURA, akit ma 2 éve kísértünk utolsó útjára. Emlékét örökké szívünkben őrizzük! Szerető édesanyja Joli, testvére Joli, sógora Sanyi és keresztgyermekei Tamás és Timea és Mihai.

*

Mély megdöbbenéssel vettünk tudomást, hogy elmentél, HAJNAL. A család örök vidám, jó szívű, nemes lelke voltál. A jónál is jobb voltál. Nem búcsúzunk, mert találkozunk. Erzsike, Pista és a fiuk.

*

Mély együttérzésünket és őszinte részvétünket fejezzük ki EMIKE és SZABOLCS ezekben a nehéz percekben a szeretett férj és édesapa elvesztésekor. Nyugodjon békében! Pista, Erzsike és a fiuk.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak a drága férj, apa, nagyapa, HAY JÁNOS
elvesztése miatt érzett fájdalmában. A Kenyeres család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a NAGY családnak, osztozunk fájdalmukban a szeretett feleség, anya, nagyanya, PANNI elvesztése miatti fájdalmukban. A Schönstein család.

*

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, nagymama, IMRE PIROSKA (szül. RUGÁN) életének 72. évében jóságos, szerető szíve megszűnt dobogni. Emlékét örökké szívében hordozza a gyászoló család.

*

Fájó szívvel és tisztelettel búcsúzunk volt kollégánktól, mesterünktől, HAY JÁNOSTÓL, egyúttal őszinte részvétünket fejezzük ki feleségének, EMMÁNAK és családjának. A Limtex cég adminisztratív részlege.

*

Fájó szívvel emlékezem a ma hat hete elhunyt élettársamra, HUSZÁR ATTILÁRA (Biharszentjános). Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Emma és családja.