Gyászhírek, 2017. november 28.

Gyászhírek, 2017. november 28.
A margittai Dr. Pop Mircea Városi Kórház vezetősége és munkaközössége őszinte részvéttel osztozik Dr. Horber Júlia neurológus főorvos és családja gyászában, szeretett édesapja, DR. HORBER KÁROLY neurológus főorvos, kórházunk egykori köztiszteletben álló orvosa elvesztése miatt, aki több évtizeden keresztül szolgálta pácienseit. Emléke legyen áldott. Nyugodjon békében!


„Mi a halál? Egy fokkal közelebb kerülök a nyugalomhoz, és talán kettővel közelebb a csendhez.” LASCO RUSALIN, MAGHIAR ANA, HĂLMĂJAN ECATERINA, KALMAN RÓZA, DUME ALEXANDRU, TORJOC MARGARETA, VANCU IOAN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki TÓTH LAJOSNAK és családjának a szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama elvesztése miatt érzett fájdalmukban. A Prodchim és az Interpack munkaközössége.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk imádott édesanyánkra, a nagymamára, BIRI PÁL GIZELLÁRA, akit most 6 hónapja elragadott a kegyetlen halál. Gyászoló fia Ferenc, unokája Petra Boglárka.

*

Fájó szívvel, könnyes szemmel emlékezünk a férjre, édesapára, apósra, nagyapára, MURVAI FERENCRE, aki 1 éve hagyott itt bennünket. Letesszük sírodra virágaink csokrát, örökös álmodért elmondunk egy imát. Emléke szívünkben örökké megmarad. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Szerető családja.

*

Szeretettel emlékezünk drága, jó férjemre, az édesapára, tatára, ILLÉS GYULÁRA halálának 8. évfordulóján. Virágerdő sűrűjében pihen egy szív csendesen, rég nem dobbant családjáért, messze vitted Istenem! Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Szeretettel emlékeznek rá: felesége Erzsike, fiai Gyula és Csaba, valamint unokája Ricsi.

*

Örökké fájó szívvel emlékezünk életünk egyik legszomorúbb napjára, amikor ma 2 éve utolsó útjára kísértük a szeretett feleséget, anyát, anyóst, nagymamát, BARABÁS IRÉNKÉT (Magyarkakucs). „Szíve nemes volt, keze dolgos, Élete nehéz volt, álma legyen csendes. Csak az hal meg, akit elfelednek, Örökké él, akit nagyon szeretnek.” Gyászolják: férje Gyula, gyerekei Irénke és családja, Laci és családja, Kati és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk születésnapod alkalmából: szüleid, testvéred és családja, POPOVICS BEÁTA. Nem vársz már bennünket ragyogó szemekkel, Nem örülsz már nekünk szerető szíveddel. De abban reménykedünk, hogy jó helyre mentél, Hisz te a jónál is jobbat érdemeltél. Te a jóságodat két marékra szórtad, Önzetlenül adtál jónak és rossznak. Mindig egy célod volt, a családodért élni, Ezt a halál tudta csak széttépni. Olyan üres nélküled az élet, Szeretni fogunk mindörökké téged.