Gyászhírek, 2017. november 27.

Gyászhírek, 2017. november 27.
KOVÁCS VERONIKA szeretteinek Isten általi vigasztalódást kíván az Agnulli Dei Idősek Otthona munkatársi közössége és lakói. „De még most is így szól az Úr: Térjetek meg hozzám teljes szívetek szerint; böjtöléssel is, sírással is, kesergéssel is. És szíveteket szaggassátok meg, ne ruháitokat, úgy térjetek meg az Úrhoz, a ti Istenetekhez; mert könyörülő, és irgalmas ő; késedelmes a haragra és nagy kegyelmű, és bánkódik a gonosz miatt.” (Jóel 2,12-13)


Szomoró szívvel búcsúzom testvéremtől, SZŰCS KÁLMÁNTÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Szűcs Gyula és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, CSOMÓS JULIANNA (szül. KŐVÁGÓ) életének 95. évében elhunyt. Búcsúzik tőle fia Imre, menye Piroska, unokája Zoltán, unokamenye Viola, dédunokái Szabolcs és Gergő. Utolsó útjára november 28-án 13 órakor kísérjük a mezőbaji temető ravatalozójából. A gyászoló család.

*

Fájdalommal emlékezünk drága feleségemre, TURCSÁNYI ILONÁRA (szül. SZÖKŐCS ILONA),
nyugdíjas óvónőre halálának 2. évfordulóján. Gyászoló férje Turcsányi Ernő, gyermekei, ifj. Turcsányi Ernő és családja, Turcsányi Edda és családja, valamint az összes rokonok, ismerősök.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett nagynénénktől, LOVÁSZ JULIANNÁTÓL. Emléke szívünkben örökre megmarad. Jonuczás és Molnár család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett nagynéni, LOVÁSZ JULIANNA hirtelen, búcsú nélkül elhunyt. Őszinte részvétünket fejezzük ki a családnak, osztozunk fájdalmukban. Varga László és családja.

*

Lélekben összetörve emlékezem férjemre, HEGYI JÁNOSRA (Góbé, volt fatelepi fuvaros). Aki te voltál ritkán születik, a bátorságod, a ma is erőt adó lényed, nem szűnik meg velem törődni. A jó Isten után, mindig téged kérlek, hogy segíts a nehéz életen, a hiányt, mit nem pótol senki sem. Az özvegység mostoha, de te lélekben velem vagy, és nem hagysz el soha. A ritka, gyönyörű paripák, mit hajtottál és csodált a világ. Te ugyanaz vagy, és az is maradsz, a szívemben élsz, ameddig élek. Nyugodj békében drága lélek, az örök találkozás reménye éltet. Sírig gyászoló feleséged Erzsike.

*

Fájós szívvel búcsúzunk a legjobb testvértől, CORNEA ELISABETATÓL (szül. HOMOKI ERZSÉBET). Isten nyugtasson. Testvére Pityu és sógornője Erzsike.

*

„Nem dicső harcban, nem szelid kötelen, de ágyban végzem, néha ezt remélem. Akárhogyan lesz, immár kész a leltár. Éltem – és ebbe más is belehalt már. (József Attila) LOVÁSZ JULIANNA, CSOMÓS JULIANNA, MIHAI AURORA, CORNEA ELISABETA, MUDURA ZORINA, MORAR IULIANA, SARBU ANISOARA, FAUR GHEORGHE, COVACI ANA, TAUTAN ANA-MONICA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága édesanya, nagymama, LOVÁSZ JULIANNA életének 81. évében rövid szenvedés után hirtelen itthagyott minket. „Elhagytad a házat, amit szerettél, itthagytál mindent amiért küzdöttél. Mindig egy célod volt, a családodért élni. Csak egy emlék marad minden, egy gyönyörű emlék, az, hogy itt éltél köztünk és nekünk lehettél. Csak egy vallomást mondunk, nagyon szerettünk! Itt élsz a szívünkben, soha nem feledünk” Emléked legyen áldott, pihenésed csendes! Örökké bánatos lánya Ibi, unokája Szebi.

*

Megdöbbentett LOVÁSZ JULIANNA halálának szomorú híre! Őszinte részvétem a gyászoló családnak! A Bonyhay család.

*

Fájó szívvel tudatom, hogy a szeretett feleség, édesanya, nagymama, CORNEA ERZSéBET
rövid szenvedés után elhunyt. Temetése hétfőn, november 27-én 11 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívemben örökké megőrzöm. Búcsúzik gyászoló családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett anya, anyós, nagymama és dédnagymama, CSOMÓS JULIANNA (szül. KŐVÁGÓ, volt mezőbaji lakos) életének 96. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése november 28-án, kedden 13 órakor a mezőbaji kápolnából. Pihenése legyen csendes. A gyászoló család.