Gyászhírek, 2017. november 22.

Gyászhírek, 2017. november 22.
Mély fájdalommal emlékezünk szeretett kislányunkra, OROS MELINDÁRA. A múltba visszanézve, valami fáj, valakit keresünk, aki nincs már. Csak az idő múlik. Feledni nem lehet. Szívünkben örök a fájdalom és a szeretet. Szerettei.


Fájó szívvel tudatjuk, hogy ÖZV. LUPÁN MAGDOLNA (élt 94 évet) elhunyt. Temetése csütörtökön, november 23-án 11 órakor a Steinberger kápolnából. Búcsúzik tőle Romi, Moni, Renáta és Diana.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett és szerető férjre és édesapára, SZLAFKAI ISTVÁNRA
halálának 5. évfordulóján. „Elmentél, de nem mentél messze, tovább élsz bennünk, szívünkbe rejtve. Ne gondold azt, hogy semmivé lettél, őrizzük azt, mit mondtál, mit tettél. Ettől van az, hogy szeretünk téged. Bárhol is vagy, ez nem érhet véget.” A boldog viszontlátás reményében emlékezik rá felesége Melinda, és fiai Lóránd és Levente.

*

Fájó szível emlékezem a szeretett férjre, ID. LUKÁCS ANDRÁSRA (élt 63 évet, Érsemjén), aki tíz éve nincs az élők sorában. Hozzád már csak a temetőbe mehetek, virágot csak a sírodra tehetek, könnycsepp gördül végig az arcomon, ez azért van, mert hiányzol nagyon-nagyon. Kívánok neked békés pihenést, örök nyugalmat. Bánatos feleséged és a család.

*

„Az emberek sok mindent elhallgatnak a halálról… Többek között, hogy milyen hosszú ideig tart, míg a szívedben is meghalnak azok, akiket a legjobban szeretsz…” (King Stephen) RAJKLI LAJOS, SZENDRŐ ILONA, BOKOR FERENCZ, LUPAN MAGDOLNA, IONITA DUMITRU. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

„Megszólalnak a harangok, Magukhoz hívtak az angyalok, A földi szenvedést itthagyom, Ami vár reám, az nyugalom. S ha az ég boltján egy csillag sem ragyog, Tudni fogod akkor is,
Hogy itt vagyok.” Megtört szívvel tudatom, hogy a drága férj, BOKOR FERENC (az Igiena volt dolgozója, bánffihunyadi születésű) életének 86. évében csendesen megpihent. Temetése november 23-án, csütörtökön 13 órakor a Steinberger kápolnából. Búcsúzik tőle bánatos felesége Bia.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a drága szomszédunktól, BOKOR FERENCTŐL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik tőle a Bucureşti tér 4A, sc. A lakóközössége.

*

Fájó szívvel örök búcsút veszünk BOKOR FERENCTŐL. Isten nyugtasson békében! Gizi és családja.

*

„Örökké él arcod, nem száll el szavad, minden mosolyod a szívünkben marad.” Fájó szívvel búcsúzunk BOKOR FERENCTŐL. Irénke és Öcsi.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a drága nagybácsitól, BOKOR FERENCTŐL. Lelked remélem békére talált, s te már a mennyből vigyázol ránk. Ferike és Carmen.

*

Mély fájdalommal és megtört szívvel veszünk végső búcsút BOKOR FERENCTŐL. „Nem vársz már minket ragyogó szemekkel, Nem örülsz már nekünk szerető szíveddel. De egy könnycsepp a szemünkben érted ég. Telhetnek hónapok, múlhatnak évek, Szívből szeretünk, s nem feledünk téged!” Búcsúzik tőle Joli, Carmen és Brigi.

*

Megtört, fájó szívvel tudatjuk, hogy a legdrágább férj, apa és nagyapa, VARGA PÁL (Gyanta)
életének 79. évében rövid szenvedés után elhunyt. Temetése 23-án 14 órakor a gyantai gyászháztól. Szomorú szívvel búcsúzik tőle felesége Sárika, fia Pali, menye, unokái és unokamenye.

*

Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatom, hogy szeretett lányom, CSETE JOLÁN életének 60. évében elhunyt. Temetése november 22-én, szerdán 14 órától a bihari református kápolnából. Búcsúzik tőle édesapja özv. Fábián András.