Gyászhírek, 2017. november 20.

Gyászhírek, 2017. november 20.
Köszönetet mondunk mindazoknak a rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek, akik szeretett halottunkat, GERGELY GYULÁT utolsó útjára elkísérték. Virágaikkal, koszorúikkal fájdalmunkat enyhíteni igyekeztek. A gyászoló család.


„Lelked reméljük békére talált,/ Te már a mennyből vigyázol reánk./ Soha nem felejtünk,/ Szívünkből szeretünk,/ Rád örökkön örökké emlékezünk.” Fájó szívvel búcsúzunk Jacsó Józseftől (nyugalmazott agrármérnök), aki életének 65. évében csendesen megpihent. Szívünkben emléke örökké élni fog: testvérei, lánya és annak családja, volt felesége, apatársa és családja.

*

Halálának 24. évfordulóján fájdalommal emlékezünk drága édesanyánkra, BEKE LIDIÁRA (szül. BÁTORI). Emléke szívünkben örökké élni fog. Bánatos lányai és családjaik.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk imádott fiunkra, MÁTÉ RÓBERT BARNÁRA (Székelyhíd), akit most 8 éve hirtelen elragadott a kegyetlen halál. Az örökké gyászoló család.

*

„Elég neked az én kegyelmem.” (2Kor 12:9) Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a 10 éve elhunyt KAJÁNTÓ PÁLRA, volt élesdi lelkipásztor. Felesége, fiai, testvére, menyei, unokái, rokonai és ismerősei.

*

Szomorú szívvel emlékezünk szeretteinkre, DERECSKEI IRMÁRA halálának 5. évfordulóján és DERECSKEI IMRÉRE halálának 24. évfordulóján (Hegyközszentimre). Emléküket szívünkben őrizzük. Szerető családjuk.

*

Fájó szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a szeretett feleség, anya, anyós, nagymama, és dédnagymama, BOGDÁN ERZSÉBET (szül. VÉGH, Nagykágya) 74 éves korában búcsú nélkül távozott közülünk. Temetése kedden, november 21-én 14 órakor a paptamási kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, naqgyapa és após, PETRI SÁNDOR (szül. Hegyközszáldobágy) hirtelen, 64 éves korában megtért Teremtőjéhez. Drága szerettünket 2017 november 21-én, kedden 14,30-kor a hegyközszáldobágyi kápolnából kísérjük utolsó útjára. Emlékét örökké őrizzük. A gyászoló család.

*

Szemünkben könnyekkel, lelkünkben mély fájdalommal búcsúzunk PETRI SÁNDORTÓL (volt UAMT-esztergályos,) aki 64 évesen megtért Teremtőjéhez.
„Megállt a szíved, mely élni vágyott,/ Pihen a kezed, mely dolgozni imádott,/ Két kezed munkáját mindenütt látjuk,/ Szerető jóságod szívünkbe örökre bezártuk.” Emléked legyen áldott, pihenésed csendes. Búcsúzik tőle: felesége Kati, lányai Márta és Kata, vejei Sanyi és Marius, unokája Sándor.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett férj, édesapa és nagyapa, PETRI SÁNDOR elvesztése miatti gyaszukban. Békés megnyugvást Isten akaratában. Pihenése legyen csendes. Kohelka Andrea és Irmus.

*

Mély együttérzésünket és őszinte részvétünket fejezzük ki Lép Katalin kolléganőnknek és családjának szeretett édesapja elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Az Érkeserűi „Számadó Ernő” Általános Iskola pedagógusai.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki Lép Katalin kolléganőnknek és családjának szeretett édesapja elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Az Érkeserűi „Számadó Ernő” Általános Iskola előkészítő osztálya és a szülők.

*

„Csoda az, ami bennünk és körülöttünk van – de nem vesszük észre. Amíg éljük, azt hisszük, természetes… csak amikor elmúlt már, döbbenünk rá, hogy csodában éltünk. Utólag. De akkor már késő.” (Müller Péter) TODERAŞ MIRCEA, SOTOC MINA-FLORICA, KRISAR HERTHA, ZAHARIA ŞTEFAN-NICOLAE, VARGA FLORIAN, SECARA AURORA, TICA CRĂCIUN, CIORDAŞ IOAN, SZARKA JÓZSEF, ERDŐS IRÉN, ZAHAN ECATERINA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.