Gyászhírek, 2017. november 14.

Gyászhírek, 2017. november 14.
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett édesanya, nagymama, dédi, Z. NAGY BÉLÁNÉ (MARGIT néni) tiszteletes asszony elhunyta alkalmából. Nyugodjon békében! Czégényi Kenéz Tünde és családja.


„Szívetekben hagytam emlékem örökre, ha látni szeretnétek, nézzetek az égre.” Az örök elválás fájdalmával emlékezünk OLÁH GÁBORRA (élt 61 évet). „Befelé könnyeztél, sosem panaszkodtál, mikor minket nyolc éve örökre itthagytál. Nincs olyan nap, hogy ne gondolnánk rád, nem is tudod, milyen üres nélküled a világ. Látunk az égben, mely kéken borul ránk. Látunk a zöldben, bokrok, fák között, napfényes esőben, szivárvány fölött. Érezzük illatod rózsákba oltva, töröljük könnyeink sírodra borulva. Tovább élsz itt legbelül a szívünkben, és ez így marad egész életünkben. Hiányod fájdalmas, elviselni nehéz, örökké él bennünk a rád emlékezés. Pihenj csendesen, legyen édes álmod, szeretetünk ragyogja be síri világod.” Bánatos feleséged, nevelt lányod és családja, anyósod.

*

Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett anyukánk, IONESCU MARIA IULIANA (szül. SZATHMARY) hosszú betegség után elhunyt. Temetése szerdán, november 15-én 11 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Gyászoló családja.

*

Szomorú szívvel emlékezem édesapámra, ID. KEREKES SÁNDORRA halálának 12. évfordulóján. Alkatra kis ember voltál, de mint a lovak idomárja, óriási. Te voltál az egyedüli, aki trapba hajtotta a lovakat a püspöki úti kockakövön. Sohasem ejtetted el őket. Küzdöttél, de téged is utolért a vég. Nyugodj békében! Fiad Sándor.

*

„Sohasem szűnik meg a hiányérzet, csak megtanulsz élni a tátongó űrrel, amit maguk után hagynak, akik elmennek.” (Alyson Noel) HEGEDŰS ROZÁLIA, DĂMIAN LAURA FLOARE, BENCZIK MÁRIA MAGDOLNA, GÁL IRMA, BUDEU SOFIA, GRABOWSKA BARBARA, ŐSZI-PLICA LÁSZLÓ, BÁLINT COSTICĂ, PAPP IRMA, GACEU FLOARE, VARGA ANNA ERZSÉBET
FAUR PETRU. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága, jó feleségre és édesanyára, PAPP RÓZÁRA,
aki 6 évvel ezelőtt tért meg Teremtőjéhez. Míg élünk, nem feledünk. Szeretteid.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága szüleinkre, nagyszülőkre és dédikre, anyósra és apósra, VARGA ALBERTRE, aki 24 éve távozott közülünk és VARGA ANICARA, aki 3 éve nincs köztünk. „Minden évben eljön a nap, mely szívünkben fájó emlék marad. Álmok, emlékek sok szép szavak, ennyi az egész, ami a múltból maradt. Drága emlékeitek él és élni fog, amíg a szívünk e földön dobog. Nyugodjatok békében. Szerető családja.

*

Fájó szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após, nagyapa, KOCSIS LAJOS hosszan tartó betegség után 74 éves korában elhunyt. Temetése szerdán, november 15-én 13 órakor lesz a margittai református kápolnából, utána az érszőlősi temetőben helyezzük örök nyugalomra. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A gyászoló család.

*

Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik drága halottunk, FÉNYES IMRE
temetésén részt vettek, együttérzésükkel gyászunkban támogattak és fájdalmunkban osztoztak. A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki KOCSIS ILONÁNAK és családjának a szeretett férj, apa és nagyapa, KOCSIS LAJOS elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Testvére Imi, felesége Lenuţa, Imike és családja, Cecilia és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki KOCSIS ILONÁNAK a szeretett férj, apa és nagyapa, KOCSIS LAJOS elvesztése miatt. Osztozunk a család fájdalmában. Húga Erzsike, férje József, Elizke és családja, Niki, Martin és Patrik.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki keresztapám, KOCSIS LAJOS elhunyta alkalmából keresztanyunak, Emesének és Csabinak. Osztozunk mély fájdalmukban. Mónika, férje Zsolti és Sámuel.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk VARGA ANNA ERZSÉBETTŐL (ANIKÓ), aki életének 65. évében váratlanul elhunyt. Temetése csütörtökön, november 16-án 14 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Emlékezünk rá szeretettel. A gyászoló család.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy hosszú betegség után elhunyt drága édesanyánk, anyós, nagymama, HEGEDÜS KATALIN. Temetése kedden, 2017.11.14 14 órakor a Steinberger kápolnából. Mottó: „Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, / Pihen a kéz, mely értünk dolgozott, / Számunkra te sosem leszel halott, / Örökké élni fogsz, mint a csillagok!” Búcsúzik tőle gyermekei: Laura, Öcsi, Robi, Miki, menyei Móni, Claudia, Móni, veje Valentin és unokái Tímea, Dávid és Renáta.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak szeretett édesanyjuk PAP IRMA (TÓTI) elhunyta alkalmából. Isten nyugtassa, nyugodjon békében. Vera és a Fazekas család.