Gyászhírek 2017. március 6.

Gyászhírek 2017. március 6.
Fájdalommal tudatom, hogy drága nővérem, ZAHARIA ADELHAID (szül. CZÉDULA, ADIBABA) 81 éves korában hosszan tartó betegség után visszaadta lelkét a Teremtőnek. Nyugodjon békében. Örök nyugalomra a Colimăneşti temetőbe helyezzük. Örökké gyászolja húga Trica Czédula Gabriella (Mimi), Puiu Brassóból családjával, Corina Claudia Németországból, valamint Kollár Terézia, Zoltán és családja.


Megdöbbenten és szomorú szívvel búcsúzom NÁBOSNYI LAJOSTÓL, volt kollégámtól és jó barátomtól. Őszinte részvétünk KATINAK és családjának. Nyugodjon békében! Máté József és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk arra a szomorú napra, amikor 6 hónappal ezelőtt a drága feleség, édesanya, nagymama és dédnagymama, PARDEK ILONA itthagyta a földi életet és megtért Teremtőjéhez. Hisszük, hogy mindennapi imája meghallgattatott és a jó Isten vigyáz rá. Amíg élt, szerettük, amíg élünk, el nem feledjük. Pihenése legyen áldott. A bánatos család.

*

Megrendülten búcsúzunk szeretett barátunktól, NÁBOSNYI LAJOSTÓL. Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki szeretett feleségének KATINAK. Szilágyi Ibolya és leánya Zita.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett, volt osztálytársunktól, NÁBOSNYI LAJOSTÓL. Őszintén együtt érzünk feleségével, KATIVAL. Emlékét tisztelettel megőrizzük. Nyugodjék békében. Volt osztálytársai nevében Lakó József.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a legjobb baráttól, NÁBOSNYI LAJOSTÓL. Őszinte részvétünket fejezzük ki KATINAK és családjának. Árpád, Vera, Nóri.

*

Mély fájdalommal szívünkben búcsúzunk szeretett nagybátyánktól, ID. KULCSÁR JENŐTŐL. Őszinte részvétünk családjának a gyászukban. Nyugodjon békében. Öcsi és családja Angliából, Anikó és Gyuszi.

*

Fájó szívvel tudatom, hogy szeretett nővérem, CSUKARDI VALÉRIA KATALIN (szül. FÜLÖP, óvónő) március 2-án 84 éves korában hosszú szenvedés után elhunyt. Temetése március 6-án, hétfőn 12 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Búcsúzik tőle testvére Fülöp László.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki OROSZ MAGDA elhunyta miatt. Vasiu Magda és Achim Piroska.

*

„Bennünk él egy arc, egy meleg tekintet,/Egy simogató kéz, egy sóhaj, egy lehelet,/Bennünk él a múlt, egy végtelen szeretet,/Amit tőlünk soha, senki el nem vehet./Egy a reményünk, mely éltet és vezet,/Hogy egyszer még találkozunk veled!” Fájó szívvel emlékezünk DAJKA SÁNDORRA halálának 3. évfordulóján. Örökké gyászoló felesége Dóra, fia Norbi és anyósa Margit.

*

Fájó szívvel tudatom, hogy drága nővérem, BERINDE ELVIRA március 2-án, 80 éves korában elhunyt. Búcsúzik tőle húga Emília, lánya Aliz, veje Nelu és kicsi unokahúga Carla.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki KATINAK és családjának a drága férj, NÁBOSNYI LAJOS korai halála miatt. Emlékét szívünkben megőrizzük! Nagy Attila és Ibolya.

*

Ma 6 hónapja, hogy a szeretett édesapa, após és nagyapa, LOVAS MIKLÓS (élt 74 évet) örökre itthagyott bennünket. „Küzdöttél, de már nem lehet, a csend ölel át és a szeretet. A te szíved már nem fáj, de a miénk vérzik, mert a fájdalmat csak az élők érzik. Álmaid a mennyben legyenek csendesek, a jó Isten őrködjön pihenésed felett!” Soha nem felejt el bánatos lányod Enikő, vejed Attila és unokád Brigitta.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, nagyapa, KULCSÁR EUGEN életének 83. évében hirtelen elhunyt. Temetése hétfőn 13 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk szeretett szüleinkre és nagyszülőkre, SÍPOS JOLÁNRA és SÍPOS JÁNOSRA (Szalárd) haláluk 24. illetve 16. évfordulóján. „Nem múlnak el ők, kik szívünkben élnek, hiába szállnak árnyak, évek.” Szeretett lányai: Joli és családja (Köröstárkány), Ibi és családja (Bihar).

*

Fájó szívvel emlékezünk DORMÁNY GYULA ANDRÁSRA halálának 5. évfordulóján.
„Mikor elmentél, kialudt egy csillag,
Az angyalok a mennyországba hívtak.
De sajnos itt lent elvesztettünk téged,
A legtisztább angyalát a földnek és égnek.”
Szerető családja.

*

„Nyisd meg, ó ajkamat szent dicséretedre, ébreszd föl szívemet hű szeretetedre. Csak Téged akarjalak, Téged óhajtsalak, Téged szeresselek, Téged kiáltsalak.” PAPP ISTVÁN-LÁSZLÓ, KULCSÁR EUGEN, MÁTÉ JÓZSEF, NAGY KLÁRA-SÁRA,
CSUKARDI VALERIA-ECATERINA, ASZTALOS ANNA, BONDOR ROZALIA-DOINA, INDRIE FLORIAN, MIRZE LIVIU,
DIL IOAN, VRABIES MARIA, CORBU ANA, TINCA LIVIA, SILAGHI PETRU. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após és nagyapa, MÁTÉ JÓZSEF életének 84. évében csendesen megpihent. Temetése kedden, március 7-én, 14 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük.
Gyászoló családja.

*

Megtört szívvel tudatjuk, hogy a legdrágább nagynéni, NAGY KLÁRA-SÁRA életének 96. évében, hosszú szenvedés után elhunyt. Temetése március 6-án, hétfőn 14 órakor a Steinberger kápolnából. Búcsúzik tőle: Editke, Tündike, Csongi, Rita és Milán.

*

„Nem fogom már elgyengült kezed,
Nem símítom már őszülő fejed.
Nem tekint rám aggodó szemed,
marad a csend, mindent köszönök neked.”
Szomorú szívvel búcsúzunk szeretett Édesanyánktól, az anyóstól és nagymamától, ASZTALOS ANNÁTÓL (szül. BARTALIS, élt 85 évet) Temetése kedden, március 7-én 15 órakor a Steinberger kápolnából. Csendes álma fölött őrködjön a hála és a szeretet! Búcsúznak lányai Otilia és Angela, veje Cornel és unokái Oliver és Christian.