Gyászhírek 2017. március 29.

Gyászhírek 2017. március 29.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett apa, testvér, nagybácsi, keresztapa, FICSOR SÁNDOR (Csatár, szül. Diószeg) 63 évesen hirtelen itthagyott bennünket. Utolsó útjára március 29-én, d.u. 15 órakor kísérjük a csatári kápolnából. Emlékünkben örökké élni fogsz! Gyászoló családja.

Fájó szívvel emlékezünk a legdrágább édesanyára, nagymamára, anyósra, nagynénire, SCHNEIDER TERÉZIÁRA
(szül. KATRA) halálának 5. évfordulóján.
,,Édesanyánk, nagymamánk nincs már nékünk,
a mennyből vigyázza minden léptünk.
Hiába várjuk, ő már csendesen pihen
édesapánk mellett, Jézus ölében!”
Örökké bánatos lányai Erika és Mónika, unokái, vejei, unokaöccsei, unokahúgai.

*

Mind elmegyünk majd egy szép napon, ha a küldetés véget ér, mind elmegyünk, el sem búcsúzunk, az életünk csak ennyit ér. Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett élettárs, édesapa, nagyapa, PINTIUŢĂ ATTILA DORIN (PICI, volt taxisofőr)
március 24-én 52 éves korában hirtelen elhunyt. Földi hamvainak búcsúztatása március 29-én 16 órától a Steinberger kápolnában. Kegyeletleróvás egy szál virág. Szerető élettársa Klári, fiai Attila, Feri, Laci, Ádám.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra és nagytatára, ID. IMRE SÁNDORRA (szül. Hegyközszáldobágy),
aki ma három éve eltávozott közülünk. „Virágot viszünk egy néma sírra,/Kit őriz a szívünk nem hal meg soha./Elfeledni nem fogunk téged,/Szívünkben él örökké emléked.” Bánatos felesége Erzsike, fia, menye, lánya, veje és három unokája.

*

Csendben imádkozva, fájó szívvel emlékezünk drága, egyetlen anyatársunkra, GUI MÁRIÁRA (Nagyvárad),
aki ma 1 éve váratlanul, 58 évesen elhunyt.
„Hamar elmentél, pedig szükség lett volna rád,
Nem is tudod mily üres nélküled a világ!
Itt állunk sírodnál, némán…csendesen…
Fájó sebet hagytál mindnyájunk szívében!
Hiányod feldolgozni nem nagyon lehet,
De megpróbálunk valahogy élni nélküled!
Egy remény maradt, mely éltet és vezet…
Hogy egyszer majd ott fent, találkozunk veled!”
Szomorúan emlékezik menye Brigitta, szülei Karcsi és Gyöngyi, valamint Zsuzsa mama.

*

Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk GUI MÁRIÁRA, aki ma egy éve távozott közülünk. „Megállt egy szív, mely élni vágyott,/Pihen az áldott kéz, mely dolgozni imádott,/Csak egy van, ami a sírig vezet,/Szívünkben az örök emlékezet.” Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! Bánatos szerettei.

*

„Csak az hal meg, kiket elfelejtenek,/Örökké élnek, akiket nagyon szeretnek.” Hálával és tisztelettel emlékezünk szeretett szüleinkre, a nagyszülőkre, dédiszülőkre, PAPP SÁNDORRA halálának második évfordulóján, illetve PAPP JOLÁNKÁRA
(szül. SERES), aki fél éve hunyt el. Emléküket őrizzük! Lányaik: Joli és Sanyi Püspökiből, Lakatos Éva és családja, valamint a Boda család Amerikából.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak TÓTHNÉ-POPOVICS BEÁTA elhunyta miatt érzett mély fájdalmában.
Popovits Pál és családja.

*

„Néha tudni kell könnyek között élni./Azt ami fáj, jó lenne feledni./Lelki bánatunkat magunkba temetni./Csak az hal meg, akit elfelednek,/Örökké él, akit nagyon szeretnek.” ID. GY. OLÁH GYULA (Hegyközszentmiklós). Megfáradt lelked feladta a küzdelmet,/Nem bírta a kínt, mit a sors rád méretett./Angyalok vigyázzák odafent léptedet./Mennyországba a nyugalmad megleled./Nem haltál meg, itt vagy velünk./Napról-napra emlegetünk./Holtad után is szeretünk, soha nem feledünk./ Hantodon nyílik a szegfű, a rózsa,/Szívünkben nem halványul emléked soha de soha.” Emlékezik rá hű felesége Emma, gyermekei Zsófi, Emi és Öcsi családjaikkal.

*

Fájó szívvel emlékezem szeretett férjemre, GYENGE ISTVÁNRA halálának első évfordulóján. „Nagyon szomorú egyedül lenni./Valakire várni, aki nem jön többé,/És valakire emlékezni örökkön-örökké.” Emléke legyen áldott, pihenése csendes!
Szerető felesége, fia és családja.

*

„Soha nem szűnik meg lelkünk gyásza érted. Soha nem halványul szívünkben emléked. Tudjuk, hogy téged pótolni nem lehet, örökké őrizzük drága emlékedet.” Könnyekkel, keserves lelki fájdalommal emlékezünk drága édesanyámra,
BALOG ÉVA-GYÖNGYIRE (TUBI), akinek ma, március 29-én két éve, hogy drága szíve megszűnt dobogni. Nyugodj békében, Anyuci! Örökké bánatos lányod Reni, vejed Todi és egyetlen, drága, kis unokád Vladimir, akit meg se ismerhettél.

*

„Szívünket tépik most is az emlékek, / Két éve még itt voltál velünk, / Betegágyadnál őrködött a lelkünk. / Féltőn figyeltük megtört tekinteted. / Nem akartuk örökre elengedni kezed. / Múlnak a percek, telnek az évek, / És mi most is visszavárunk téged. / Azt szeretnénk hinni, ez csak egy rossz álom, / S ha felébredünk, arcod újra látjuk. / Halljuk a hangod, kedves nevetéses, / És mi most is visszavárunk téged, halálodnak második évfordulóján megtört szívvel és keserves lélekkel emlékszünk rád drága gyermekünk, BALOG ÉVA-GYÖNGYI (TUBI). Nyugodj békében, álmaidat vigyázzák az égiek!
Örökké bánatos, idős szüleid.

*

Szeretettel és fájó szívvel emlékezünk a hat hónapja eltávozott édesanyára és anyósra, FAZEKAS PIROSKÁRA. Nem is tudhatod mennyire fáj hiányod, fülünkben újra megcsendül a hangod, szinte látjuk minden mozdulatod. Mélyen érint a gyász, mécseseket gyújtunk, hogy örök világosságban nyugodj. Pihenésed legyen csendes és áldott! Lánya Éva, veje József.

*

„Istentől rendelt célodhoz siess, örömet mulandó jókba ne keress.” KÖCSÖN ÉVA, BARTA ISTVÁN LÁSZLÓ, MANEA OANA,
PETRUTIU DORIN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.