Gyászhírek, 2017. március 13.

Gyászhírek, 2017. március 13.
Ma 25 éve, hogy szerettünk, BAJKÓ CSABA LÁSZLÓ örökre megpihent. Ez a nap az emlékezés napja, Érted imádkozunk csendesen zokogva. A halál nem jelent elmúlást és véget, Szívünkben örökké élni fog drága emléked. Bánatos édesanyád és öcséd Zoltán a családjával.

Nyolc éve már, hogy drága férjem, MOGYORÓSSY ISTVÁN (PÖTYI) nyugalmazott színművész nincs köztünk. Nagyon hiányzik, soha nem feledjük. Emléke legyen áldott! Fájó szívvel és szeretettel emlékeznek rá felesége, fia, menye, unokái, húga, sógora, keresztgyerekei, barátai.

*

Fájó szívvel tudatom, hogy szeretett fiam, FARKAS MIHÁLY életének 54. évében hosszú szenvedés után, március 11-én elhunyt. Temetése március 14-én 14 órakor a podgoriai református templomból lesz. A gyászoló család.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki a KÓSA családnak a szeretett férj, édesapa és nagyapa, KÓSA JÁNOS elvesztése miatt érzett fájdalmában. „Lenyúlt a magasból, és fölvett engem.” (Zsolt 18,17). A Nagyvárad-rogériuszi Református Egyházközség vezetősége, presbitériuma, nőszövetsége és énekkara.

*

„Az élet mulandó, az emlékezet örök.” Kegyelettel és szeretettel emlékezünk MÉSZÁROS VILMOSRA halálának 11. évfordulóján. Nyugodjon békében! Szerető felesége Ibolya, báttyja Jóska és Teri.

*

Megemlékező gyászmise lesz 2018. március 22-én 18 órakor a Székesegyházban, DOMBEGYHÁZY IRMA (BABI) lelki üdvéért. Nyugodjon békében. Barátai.

*

Emlékezünk: OPREÁN ADRIÁNÁRA, a drága gyermekre, a jó testvérre, és egy hű társra. Drága ÁDIKÁM! Már bizony hét éve annak, hogy elmentél. Néha egy örökkévalóságnak tűnik, olykor pedig csak egy pillanat. Kicsi ÁDIKÁM, sokszor előfordult, hogy mikor mentem az utcán úgy tűnt jössz felém. De rájöttem, milyen ostoba vagyok. Mert, aki mellettem van és együtt megyünk, az nem jöhet velem szembe. Igen, Te most már örökre itt vagy mellettem, és én veled. Nyugodj békében, drága kicsi ÁDIKÁM. A te Palikád.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama JUHÁSZ ILONA (hosszú évekig dolgozott a Zöldfa utcai tejüzletben) életének 84. évében, hosszú szenvedés után 2018.01.13-án elhunyt Magyarországon. Temetése március 15-én 12 órakor lesz a Rulikowski temető városi kápolnájából. Emléke örökre velünk marad. Búcsúzik tőle, fia István, menye Marika, unokái Júlia és Vivien.

*

„Uram, ki az, aki előtted megállhat? Azért magasztalunk téged.” ÖTVÖS ZOLTÁN, BARTA FLOARE, SOTIUT MARIN CALIN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft Nonstop Temetkezési Vállalat.