Gyászhírek 2017. május 4.

Gyászhírek 2017. május 4.
Őszinte részvétünket fejezzük ki Campean Andreanak szeretett édesapja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Mendli család.


Drága édesapám, bár még szólhatnál, szívem szakad meg, hogy itthagytál. Miért van az, hogy aki elment, nem jön vissza többé? MIHÁLY GÉZA (élt 53 évet) Végső útjára kísérjük 2017. május 4-én 13 órakor a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Búcsúzik tőle lánya, veje és unokája.

*

Ott pihensz, ahol már nem fáj semmi, s nyugalmadat nem zavarja senki. Életed elszállt, mint a virágillat, de emléked ragyog, mint a fényes csillag. Köszönetet mondunk azoknak a rokonoknak, ismerősöknek, akik a szeretett PAPP ERZSÉBET
temetésén részt vettek, virágaikat sírjára helyezték és mély gyászunkban osztoztak. A gyászoló család.

*

Köszönetet mondunk azoknak a rokonoknak, barátoknak, kollégáknak, szomszédoknak és ismerősöknek, akik a szeretett
JAKAB ISTVÁN (élt 62 évet) temetésén részt vettek, virágaikat sírjára helyezték és mély gyászunkban osztoztak. A temető csendje ad neked nyugalmat, emléked szívünkben örökké megmarad. Nyugodjon békében! A gyászoló család.

*

Kegyelettel emlékezünk szeretteinkre, ID. BRÁD GYULÁRA halálának 30., valamint feleségére, BRÁD VILMÁRA
halálának 10. évfordulóján. Fia, menye, unokája és unokaveje.

*

„Csak Istennél csendesül el lelkem, Tőle kapok segítséget. Csak Ő az én kősziklám és szabadítóm, erős váram…” (62 Zsolt. 2-3 vers) Szomorú szívvel veszünk örök búcsút a szerető „Öreg-Kereszt”-től, KOVÁCS VILMÁTÓL (Biharpüspöki). Drága emlékét a szívünkbe zárjuk egy életen át! Unokaöccse: Papp Zoltán, párja Emőke, a kicsi Zolici és Johanna.

*

„Hozzád menekülök, Uram, ne szégyenűljek meg soha! Kezedre bízom lelkemet, te váltasz meg engem, Uram, igaz Isten!” (31 Zsolt. 2-6 vers) Szívünkben mély fájdalommal búcsúzunk a szerető, drága Keresztanyától, KOVÁCS VILMÁTÓL (Biharpüspöki), akinek jóságát, mosolygós arcát soha nem feledjük. Keresztlánya Papp Julika és férje Zoltán.

*

Mély fájdalommal emlékezünk a legdrágább szülőkre, HARSÁNYI ISTVÁNRA halálának 29. és HARSÁNYI ILONÁRA,
halálának 23. évfordulóján. Bánatos lányuk Zsuzsika, rokonok, ismerősök.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett ROTER SÁNDOR éltének 81. évében csendesen elhunyt. Temetése május 5-én, pénteken 15 órától a vásárhelyi kápolnából. A gyászoló család.

*

Nem hagyhat el reményünk, / Halhatatlan igét nyertünk, / Örök lakást benned veszünk, / Míg megújul az életünk.
POP FLOAREA, ROSTAS MARGARETA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, KOVÁCS VILMA életének 84. évében csendesen megpihent. Temetése pénteken, május 5-én 16 órakor a bihaprüspöki kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
Búcsúzik fia Zoltán, unokája Zoli, menye Emi, keresztlánya Julika és családja.