Gyászhírek 2017. május 30.

Gyászhírek 2017. május 30.
Isten akaratában való megnyugvást, és a Krisztus feltámadása általi vigasztalódást kívánunk Réman Elek István belényesi lelkipásztor kollégának és barátunknak, valamint családjának a szeretett Édesanya elhunyta alkalmából. „Boldogok a halottak, a kik az Úrban halnak meg mostantól fogva, mert megnyugosznak az ő fáradságuktól, és az ő cselekedeteik követik őket.”(Jelenések 14,13) Farkas Antal és családja.


Fájó szívvel búcsúzunk szeretett kolléganőnktől, PÓCSI LILIKÉTŐL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A 11-és Cicero Fodrászüzlet munkaközössége.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett nagymama, NAGY CAROLINA életének 92. évében elhunyt. Temetése szerdán, május 31-én 11 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Nyugodjon békében. Unokája Dobai Daniel és felesége Arabela.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama és dédnagymama, SZÉKELY IRMA életének 90. évében elhunyt. Temetése ma, május 30-án 13 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett nagymama és dédnagymama, GYÖRI IRÉN életének 83. évében hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése szerdán május 31-én 15 órakor a telegdi református kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Búcsúzik unokája Attila, unokamenye Dóra és dédunokája Márk.

*

„Mikor a kereszten – hullattad bűnösökre Atyád szent irgalmát kérted.” NAGY IBOLYA, GYÖRI IRÉN, SZÉKELY IRMA, BONDÁR IRÉN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a legdrágább édesanya, PÁL GIZELLA (volt BIRI) életének 75. évében elhunyt. Temetése szerdán, május 31-én, déli 14 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben megőrizzük. Búcsúznak tőle fiai Feri és Attila, menye Emília, unokái Petra, Emília és Kittike.

*

Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj és édesapa, TRIFĂNUCĂ LÁSZLÓ hirtelen jött, súlyos betegség után 65. életévében elhunyt. Temetése szerdán, május 31-én 12 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Emlékét szívünkben és imáinkban örökké megőrizzük. A gyászoló család.

*

„Az Úr az én Pásztorom, nem szenvedek hiányt… A nyugalom vizéhez terel és felüdíti lelkemet.” Szomorúan tudatjuk, hogy a szeretett testvérünk és nagybátyánk, TRIFĂNUCĂ LÁSZLÓ 65 éves korában elhunyt. Temetése szerdán, május 31-én 12 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak! Nyugodjon békében! Gyászoló nővére, Marika és a Katona család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett testvérünk, GYENGE GYUSZIKA hirtelen elhunyt. Temetése május 30-án 13 órakor a Speranta Penticostal templomból. Szeretett testvére Marika és Florin, lánya Bianca és Robi.

*

Pótolhatatlan hiányt okozva hirtelen elhunyt szeretett testvérem, GYENGE GYUSZIKA. Fájdalmas szívvel búcsúzunk tőle.
Szeretett testvére Tibi, Móni, Ricsi.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett barátunktól, GYENGE GYUSZITÓL. Emléke szívünkben örökké élni fog. Nyugodj békében!
Barátaid Ádi, Dugo, Tibi, Kövi, Picur.

*

Őszinte részvétemet fejezem ki szomszédomnak, a GYENGE családnak, drága gyermekük, GYENGE GYUSZIKA elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Boros Ani.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki szomszédunknak, a GYENGE családnak drága gyermekük, GYENGE GYUSZIKA elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Szvedovicz Ibolya és ifj. Szvedovicz László és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak szomszédunk, BONDAR IRENA elhunyta alkalmából. Szomszédai az Aleea Călinului utca, X 8-as tömbház A lépcsőházából.

*

Köszönöm a lakótársak, a Szováta C7-es tömbház együttérzését és részvétnyilvánítását. Köszönöm a koszorúkat, virágokat. Köszönöm Kovács úrnak, nejének Zsuzsikának, és a mentősök segítségét. A tisztelendő úr búcsúztatását. Köszönet. Köszönöm a rokonok, barátok, kollégák részvételét, együttérzését szeretett férjem, DULL CAROL elvesztésekor. Felesége Terézia és családja.

*

„Nem múlik el nap így sem nélküled, szívünkben örökké ott van a te helyed!” Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk ANDRIDAN ILONÁRA halálának 4. évfordulóján. A megemlékező szent mise június 1-jén, 18 órakor lesz, a nagyváradi „Barátok templomában”. Hiányzol, férjed Liviu és lányod Edina.