Gyászhírek 2017. május 22.

Gyászhírek 2017. május 22.
Megtört szívvel, mély fájdalommal emlékezünk halálának évfordulóján MURGULY JÁNOSRA, akit szívből szerettünk és nem feledünk soha. Nyugodj békében! Lánya Erzsike és családja, élettársa Kati.


Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk ID. SZABÓ KÁROLYRA (Bors), aki ma hat hete eltávozott közülünk. Emléke legyen áldott, pihenése nyugodt! Béke poraira! Gyászolja felesége, fia, menye, két unokája és unokamenye.

*

Fájó szívvel gondolunk arra a szomorú napra (május 20.) amikor 11 éve a kegyetlen halál elrabolta tőlünk a drága feleséget, édesanyát, nagyit, dédimamát, anyóst, NAGY VILMÁT (szül. LEMÉNYI). Örök álma felett őrködjön a hála és szeretet. Emléke szívünkben örökké élni fog. Nyugodjon békében. A szerető család.

*

Szívünkben mély fájdalommal, de örökké tartó szeretettel emlékezünk a legdrágább édesanyára, anyósra és nagymamára,
KUCKHARSZKY MARGITRA (szül. GARAGULY MANYIKA) aki 2009. május 19-én itthagyott bennünket örökre. „Életedben oly sok szeretetet adtál,/De elmentél, és szívünkben mély fájdalmat hagytál./Virágot viszünk néma sírodra, de téged sajnos nem hozhatunk vissza./Tiéd a csend és a nyugalom, miénk a könny és a fájdalom.” Hiányzol nagyon! Emlékét örökre, szeretettel őrzi: lánya Cuni, veje Cornel, fia Öcsi, menye Anikó, unokái Bianca, Norbi és Erik.

*

Fájó szívvel emlékezem a szeretett férjre, JÁGER SÁNDORRA (Mezőtelegd) halálának 12. évfordulóján. „Bús a temető csendes suttogása,/Ma kimegyek hozzád, ez maradt számomra./Pihensz sírodba örökre,/Elfeledni téged nem foglak sohasem.” Feleséged Marika.

*

Fájó szívvel emlékezünk a legdrágább feleségre, édesanyára, nagymamára, KINCSES ERZSÉBETRE (Biharpüspöki)
halálának 10. évfordulóján. „Lassan megyek, halkan lépek, s egyszer csak odaérek,/Megérkezek arra a helyre, hová a legjobb édesanya van temetve./A hideg sírkövet kezemmel megsimogatom,/Ez amit tehetek, hisz nem szól már, hiába akarom!/Hűvös szellő lágyan simogatja arcom,/S ilyenkor tudom ő van ott, hogy megvigasztaljon./A virágot a sírjára helyezem,/És elmondom ugyan úgy szeretem!/Már nem mesél, nem mondja, hogy szeret,/Csak a szél fúj és könnyem lepereg./Aztán lassan búcsút veszek, anyukám mindig szeretlek!”
Soha el nem felejtik: férje, fia, leányai, menye, vejei és unokái.