Gyászhírek 2017. május 11.

Gyászhírek 2017. május 11.
Fájó szívvel emlékezünk drága halottainkra, KATONA ISTVÁNRA és KATONA IRÉNRE (Érkeserű). Nyugodjanak békében! Lányai, veje, unokái, unokaveje, unokamenye és dédunokái.


Fájó szívvel emlékezünk a drága édesanyára, nagymamára, dédnagymamára, HALECZKI ERZSÉBETRE, aki ma hat hete hagyott itt bennünket. Nyugodj békében áldott lélek! Bánatos családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra, nagytatára, ID. MITRA FERENCRE, aki 4 éve már, hogy búcsú nélkül távozott. „Nélküled szomorú, üres a házunk,/Még most sem hisszük el, hogy hiába várunk./Tied a csend a nyugalom, mienk a könny és a fájdalom./Nélküled már semmi sem olyan mint régen,/Nagyon szerettünk, nem felejtünk téged.”
Nyugodjál békében. Szerető felesége Olga, két fia, két menye és két unokája.

*

Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, anya, anyós, nagymama, JACZKÓ ENIKŐ JULIANNA
55 éves korában, türelemmel viselt betegség után elhunyt. Temetése csütörtökön, május 11-én 14 órától lesz a zerindi temető ravatalozójából. „Míg éltél, szerettünk, míg élünk, nem feledünk.” Búcsúzik tőle szerető családja: férje János, lánya Orsi, mostohafia Robi, veje, menye, unokái.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki JACZKÓ JÁNOSNAK és családjának a szeretett feleség, anya, anyós, nagymama elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Erdei László és családja.

*

Együttérzésünket fejezzük ki GARÁN JÁNOSNAK, szeretett felesége, ÉVA elvesztése miatt. Volt osztálytársaid.

*

Őszinte részvétünket és mély együttérzésünket fejezzük ki KEREKES MÁRTONNAK és jegyesének AIDÁNAK a szeretett édesanya, KEREKES ILDIKÓ MÁRIA elhunyta alkalmából. Nyugodjon békében! Az Orbán család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki BÖR KÁLMÁNNAK és kedves családjának az édesanya, MOLNÁR IRÉN hirtelen elhunyta alkalmából. Nyugodjon békében. Lőrinczy Tamás és családja.

*

„Egy édesanya milyen drága kincs, azt csak az tudja, akinek már nincs. Mindent adhat az ég kétszer: márványt, kincset, palotát, csak egyet nem adhat kétszer, szerető édesanyát!” Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel gondolunk és emlékezünk rád FÜRTŐS MÁRIA MAGDOLNA halálod első évfordulóján! Nagyon hiányzol! Lányod Marika, vejed József, unokád Andrea és családja.

*

„Láttam tekinteted, halála pillantva égbe vágyott, hiszem, mélységből öröklétbe szabadult a lelked, éreztem a világ megremegett, látva tova röpülésed.” Fájó szívvel tudatom, hogy szeretett édesanyám, KEREKES ILDIKÓ MÁRIA
életének 67. évében eltávozott, édesapám után ment. Temetése pénteken, május 12-én 14 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Gyászoló fia Márton és jegyese Aida, Kerekes Árpád és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra, nagyapára és dédnagytatára, ID. KIS ISTVÁNRA (a Metalica volt dolgozója) aki 6 hónapja hosszú szenvedés után hunyt el. Örökké bánatos felesége Erzsébet, fiai István, Zoltán, Róbert, menyei Gyöngyi, Tünde, Alexandra és unokái, dédunokája.

*

„Ennyi az élet, egy pillanat és mindennek vége. Szólni sem tudtál, hogy indulsz a végtelenségbe. Maradt a bánat és egy csendes sírhalom, szívünkben örök gyász és fájdalom.” Fájó szívvel emlékezünk a szeretett testvérre, férjre, apára, apósra, nagyapára, ID. MITRA FERENCRE (szül. Mezőbikács) halálának négy éves évfordulóján. Nyugodj békében! Emlékezik: nővéred Marika és a Mitra család Nagyváradról.

*

„Meglátjuk majd Jézusunkat / Szentek közt nagyasszonyunkat / Kik irgalmat gyakoroltak / Elnyerik bő jutalmukat.”
JACZKÓ ENIKŐ JULIÁNNA, BIRAU FLOAREA AURORA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft Non stop Temetkezési Vállalat.

*

Őszinte részvétemet fejezem ki Marcinak és az egész családnak a szeretett édesanya, KEREKES ILDIKÓ halála fölött érzett mély gyászukban. Kiss Tőrék Ildikó.

Címkék: ,