Gyászhírek 2017. május 10.

Gyászhírek 2017. május 10.
„Újra eljött a nap, amely szívünkben fájó emlék marad.” Ma 2 éve annak a szomorú napnak, amikor eltávozott tőlünk a szeretett, drága, kis unokánk, BÖSZÖRMÉNYI DOMINIK-PATRIK (Hegyközújlak), „Köszönjük neked Uram, hogy ő a miénk is volt,/És az is marad, mert aki él szerettei szívében,/Az nem hal meg, csak távol van!” Soha nem feledünk! Tata és Mama.


Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett keresztanyától, MOLNÁR IRÉNTŐL (Bors), akinek jóságos szíve megszűnt dobogni.
Pénzes Gyula és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a legdrágább anyára, nagymamára és dédnagymamára, SASS RÓZÁRA (szül. SZOBOSZLAI, Szalárd)
halálának 10. évfordulóján. Nyugodjon békében! Bánatos családja.

*

Fájdalommal a szívünkben emlékezünk a drága férjre és apára, FARKAS BÉLÁRA (élt 51 évet), aki ma hat hete itthagyott bennünket. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Nyugodjon békében! Szerető felesége Anikó, fia Béluci és lánya Anci.

*

Mély fájdalommal emlékezünk drága testvérünkre, FARKAS BÉLÁRA (élt 51 évet), aki ma hat hete eltávozott közülünk. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Bánatos testvérei, sógornője, sógorai és azok gyerekei.

*

„Nagy dicsőség lesz azoknak / Kik mindvégig hűek voltak / Mint csillagok úgy ragyognak / Mikor testben feltámadnak.”
TENT IOAN, VIDICAN MIHAI, MIHES DIMITRIE. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft Non stop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel és örök szeretettel emlékezünk a drága édesapára, nagytatára, sógorra, FINGERMANN JENŐRE halálának tizedik szomorú évfordulóján. A bánatos család.

*

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, MOLNÁR IRÉN
(szül. NAGY, Bors) életének 93. évében elhunyt. Temetése május 10-én, szerdán 14 órakor a borsi ravatalozóból. Bánatos gyászoló családja, lánya Irénke, fia Kálmán, menye, unokái, dédunokái és nászasszonya.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a drága, jó nagymamától, MOLNÁR IRÉNTŐL (Bors). Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
Unokája Attila és Simina.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a drága, jó nagymamától, déditől, MOLNÁR IRÉNTŐL. Szerető unokája a messze távolból, Editke, dédunokái Tímea és Csaba.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett nagymamánktól, MOLNÁR IRÉNTŐL. Emlékét örökké megőrzi unokája Gabriella, unokaveje Attila és dédunokája Tamás.

*

„Atyám, a Te kezeidbe teszem le az én lelkemet.” (Lukács 23:46) Fájó szívvel búcsúzunk a drága nagymamától, déditől,
MOLNÁR IRÉNTŐL, aki 93 évesen visszaadta lelkét a Teremtőjének. „Emlék maradt minden, egy gyönyörű emlék,/Az, hogy köztünk éltél, s bennünket szerettél,/Szívünkben helyed nem pótolja semmi,/Soha nem fogunk téged feledni.” Ancsa, Hanni és unokája Levente.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya és feleség, GARÁN ÉVA (Székelyhíd) életének 45. évében elhunyt. Temetése május 10-én 15 órakor lesz a székelyhídi temetőben. Búcsúzik tőle szeretett fia és férje.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk drága kisfiúnkra és testvérre, BÖSZÖRMÉNYI DOMINIK-PATRIKRA (élt 3 évet), aki 2 éve hagyott itt bennünket. „Várjuk még élünk, várjuk őt,/Hátha egyszer ott áll az ajtónk előtt,/Aztán a valóság ránk szakad,/Szívünk tovább fáj a kín alatt,/Kiáltanánk, hogy ő is hallja odaát,/Hol vagy? Nélküled üres a ház./Várunk, de nem jössz, mert nem jöhetsz,/Majd mi megyünk hozzád,/És örökre ott maradunk majd veled.”
Örökre bánatos szüleid és testvéred Márk.

*

„Nagy kérés volt Tőled, hogy őt hagyd meg nekünk?/Könyörögni, szenvedni kell, azért, hogy boldogok legyünk?/Nem sokat kértem, csak, hogy gyógyuljon meg,/S élje azt át velünk, mit ő már nem élhet meg./Gyönyörű szemében a fény még csillogott,/Még az utolsó napokban is csak mosolygott./Mosolygott, mert hitt, mosolygott mert élt./Semmi mást nem akart ő, csak élni még./Küzdött, még tudott, még volt ereje,/De a végzet őt is utolérte./Hosszú útra ment és a csillagok vezetik útját, amíg csal álmodik./Álmodjon egy öregkort, mely csodás és szép,/Álmodja meg azt, hogy még mindig velünk él./Súgják meg a csillagok üzenetünk…, hogy szeretünk,/Mondják meg azt neki, hogy sohasem feledünk téged drága kicsi unokánk és unokatestvérem, DOMINIK-PATRIK. Örökké bánatos nagyszüleid Vasi és Éva, keresztszüleid: Vasi, Andi és Gabi, unokatestvéred Denis.

*

Múlnak az évek, de az emlékek élnek, amíg élünk, őrizzük őket.” Ma 2 éve, hogy örökre távozott közülünk a drága édesapa, nagyapa, SIKLÓDI ANDRÁS. Kegyelettel emlékezünk a drága édesanyára, nagymamára, SIKLÓDI ZSUZSANNÁRA
(szül. NAGY ZSUZSANNA) halálának 9. évfordulóján. „Könnyes az út, mely sírjukhoz vezet,/Isten őrködjön pihenésetek felett.” Szerető lánya Erzsike és unokái: Enikő és Öcsi.