Gyászhírek 2017. június 13.

Gyászhírek 2017. június 13.
Fájó szívvel emlékezünk a drága gyermekre, férjre, édesapára, nagyapára, OLÁH TIBORRA (Székelyhíd) halálának 7. évfordulóján. „Az élet csendesen megy tovább, Emléke velünk van egy életen át.” A gyászoló család.


Szomorú szívvel és örök bánattal emlékezünk DAJKA FERENCRE, a szerető férjre, apára, nagyapára, halálának első évfordulóján.
„Szíve nemes volt, keze dolgos,
Élete nehéz volt, álma legyen boldog.
Csak az hal meg, akit elfelednek,
Örökké él, kit nagyon szeretnek.”
Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, édesapára, apósra és nagyapára, ID. LUKÁCS SÁNDORRA (élt 70 évet, Biharfélegyháza), akit ma egy éve rabolt el tőlünk a kegyetlen halál. „Még mindig fáj nagyon, talán örökre így is marad. Te mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad. Elmentél hirtelen egyetlen perc alatt. Számunkra döbbenet és fájdalom maradt. Megállunk némán, sírod mellett, fájó szívvel őrizzük drága emlékedet. A fájdalmat leírni nem lehet, csak letörölni a fájó könnyeket. De az élet csendben megy tovább, emlékedet megőrizzük egy életen át.” Szerető feleséged Irma, gyermekeid Sarolta és Sanyika, vejed Attila, menyed Tünde, szeretett unokáig David, Gergő, Viktória és Szandika.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak a rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, ismerősöknek, akik mellettünk álltak gyászunkban és elkísérték utolsó útjára a szeretett férjet, édesapát, MARJAI JÓZSEFET (Hegyközcsatár).
„Szívünkben a bánat, szemünkben a könycsepp,
Mikor felkeressük végső nyughelyedet.
Letesszük sírodra virágaink csokrát,
Örökös álmodért elmondunk egy imát.
Adja a jó Isten legyen csendes álmod,
S szeretetünk ragyogja be síri világod.”
Búcsúzik tőle bánatos felesége Gyöngyi, szerető gyermekei Jóska és Árpi.

*

Szeretettel emlékezünk HAJDU JÓZSEFRE, aki már 12 éve és, HAJDU LÁSZLÓRA, aki már 9 éve nincs közöttünk.
Emléküket szívünkben őrző szeretteik.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága halottainkra, VASZLAVIK GYULÁRA halálának első évfordulóján, VASZLAVIK TIBORRA,
aki 18 éve és, KATONA IRÉNKÉRE, aki 28 éve hunyt el. Pihenésük legyen nyugodt! Örökké bánatos családotok.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk ID. TEM JÓZSEFRE, aki ma hat hónapja, hogy örökre itthagyott bennünket. Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra te sosem leszel halott, örökre élni fogsz, mint a csillagok. Hiányodat feldolgozni nem lehet, csak muszáj az életet élni nélküled. Nyugodjál békében! Örökké gyászolnak: bánatos feleséged Juliska, lányod Tünde, fiad Józsi, vejed Lajos, menyed Noémi és három unokád Cristián, Roland és Bianka.

*

Köszönetet mondunk minden jó barátnak, ismerősnek, rokonnak és munkatársnak, jó szomszédainknak és az Út Végén Temetkezési Vállalat munkatársainak, akik osztoztak fájdalmunkban szeretett halottunk ID. SZABÓ KÁROLY elhunyta miatti gyászunkban. A gyászoló család.

*

Az Ady Endre Líceum 1987-ben végzett XII. A véndiákjai a 30. érettségi találkozójukon kegyelettel emlékeztek időközben elhunyt osztályfőnökükre és tanáraikra.

*

A közelgő 63 éves érettségi találkozónk alkalmából kegyelettel emlékezünk elhunyt tanárainkra és osztálytársainkra, megemlítve az utolsó találkozásunk óta elhunytakat BARTHA IRÉN, DALLOS KÁLMÁN, DÉZSI V. ANDOR, FINTA JÓZSEF,
NYILAS ERZSÉBET, SZABÓ ILONA. A Nagyváradi Kertészeti Műszaki Középiskola 1954-ben végzett IV. H osztály tanulói.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett feleség, anya, anyós, nagymama, KOSZTIN ERZSÉBET 63 éves korában, hosszas szenvedés után elhunyt. Temetése június 14-én déli 13 órakor a biharpüspöki temető ravatalozójából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Férje Gyula, fiai Zsolt és Tamás, menye Corina, unokája Alexa.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk szeretett tanárnőnktől, BÁNYA ÁGNES volt kémia tanártól, aki május 31-én 82 éves korában hosszan tartó betegség után elhunyt. Nyugodj békében drága ÁGI. Emléked örökké élni fog a lelkünkben. Búcsúznak tőle a Nagyváradi 4. Sz. Középiskola 1963-ban végzett XI-C, XI-E, XI-H osztályos tanítványai, Kiss András Emőke, Balogh Vura Irma, Cseh Pogaceanu Margit és a többiek.

*

„Boldogan hallgatom az angyali zenét, Énekelem örökre Isten dicséretét.” VESEA VIOREL FLORIN, HALCHIN PARASCHIVA, KOSTIN ERZSÉBET. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft Nonstop Temetkezési Vállalat.