Gyászhírek 2017. június 12.

Gyászhírek 2017. június 12.
Szemünkben könnyekkel emlékezünk drága halottunkra, SZABÓ GYULÁRA (Hegyközszáldobágy). Felesége és családja.


Szívünkben mély fájdalommal emlékezünk a most 9 éve elhunyt KÁLMÁN NORBERT LEVENTÉRE (Újlak), a mi egyetlen szemünk fényére. „Egy szál gyertya míg lassan végig ég, egy élet mely percek alatt véget ért. Itthagytad azokat kik szerettek téged. De emléked örökre a szívünkbe égett.” Örökké bánatos édesapád és felesége, mama és tata.

*

„Tudjuk, hogy téged pótolni nem lehet. De örökké őrizzük drága emlékedet.” Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, édesapára, apósra, nagyapára, testvérre, ID. GÁBOR JÁNOSRA (Érmihályfalva) halálának 5. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Szerető családja.

*

Mély megrendüléssel értesültünk volt osztályfőnöknőnk, BÁNYA ÁGNES haláláról. Emléke legyen áldott, pihenése csendes!
Az Ady Endre Líceum 1972-ben végzett XII. B osztály tanulói.

*

Mély fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, FAZEKAS IMRÉRE halálának 12. évfordulóján. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk 2016. június 11-ére, amikor SZARKA ERZSÉBET (szül. VURA ERZSÉBET) örökre itthagyott bennünket. Szerető férje, fia, menye.

*

Szomorú szívvel emlékezünk SZARKA ERZSÉBETRE halálának első évfordulóján. A Rogozsinszki család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága anyára, anyósra, nagymamára és dédnagymamára, PUSZTAI ÉVÁRA halálának 6. évfordulóján. Lánya és családja, fia és családja.

*

Szeretettel és tisztelettel emlékezem édesapámra, KEREZSI MIHÁLYRA (Síter) halálának 24. évfordulóján. „Virágot viszek egy néma sírra, de ezzel őt már nem hozhatom vissza. Kérlek édesapám, nyújtsd felém kezed, csak még egyszer halljam a dobogó szíved. Csendes a temető, nem jön felelet, arcomat mossák a keserű könnyek. Egy a remény, mely éltet és vezet, hogy egyszer még találkozom veled.” Emlékét örökké őrzi lánya Manyi, veje és unokája.

*

Nem simogat kezed,
Nem mosolyog arcod.
Hiába szólítunk,
Nem halljuk már hangod.
Egy jajszó nem sok
Annyit nem mondtál,
Csak elmentél a halál
Hosszú útján.
Szíved már nem fáj,
A miénk vérzik,
A fájdalmat, szenvedést
Szeretteid érzik.
Csak az idő múlik,
Feledni téged nem lehet,
Hogy fiatalon tört ketté életed.
Fájó szívvel emlékezünk a 11 éve elhunyt drága gyermekemre, VAJDA ATTILA JÓZSEFRE (élt 29 évet, Érmihályfalva).
Örökké bánatos édesanyád, testvéred, keresztfiad Roland és a gyászoló család.

*

„Paradicsomkertnek szép piros rózsáját, szívemen hordozom hervadatlan csokrát.” TELEGDI KATALIN,
HORVÁTH ADALBERT, MOCSÁR NICOLAE-IOSIF, RUGE VIRÁG, DARABAN FLORIAN, BOGLEA MINERVA, GAT VIOREL, SOTEA VIOREL, LUNCAN IOAN, BOT VIORICA, CIONCA TEODOR, RUSU ILEANA, LAZAR GAVRIL,
TRIFAN IOAN, MOT MORUTA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Megpihent a szív, mely értünk dobogott,
két szorgalmas kéz, mely értünk dolgozott.
Arany volt a szíve, munka az élete,
Isten hívta, mert ő is szerette.
Jóságát felejteni soha nem tudjuk,
emlékét szívünkben örökké bezárjuk.
Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a legjobb édesanya, anyós és nagymama, TELEGDI KATALIN életének 76. évében hosszú betegség után csendesen elhunyt. Temetése június 12-én, hétfőn 12 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Lánya Gabi, veje Dacian és unokája Eliza.

*

Csendesen alszik, megpihent végleg, angyalok bölcsője ringatja már.
Nem jöhet vissza, hiába hívjuk, emléke szívünkben otthont talál.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett édesanyám, nagymamánk, dédnagymamánk, TELEGDI KATALIN elhunyt. Temetése 2017. június 12-én 12 órakor a Steinberger kápolnából. Fájó szívvel búcsúzik lánya Kati, veje Vasile, unokája Edina családjával, unokája Szebi családjával.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal akik ismerték, hogy a szeretett férj, Édesapa, após, nagyapa és dédnagyapa, MOCSÁR MIKLÓS (ÖCSI BÁCSI) 78 éves korában visszaadta nemes lelkét Termetőjének. Temetése ma, június 12-én 13 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászoló családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após, nagyapa, HORVÁTH ADALBERT 66. életévében súlyos betegség után elhunyt.
Annyira szerettél volna élni, betegségedet legyőzni,
de erőd nem engedett.
Búcsú nélkül mentél el, de utolsó sóhajod és gondolatod miánk volt.
„Egy könnycsepp szemünkben érted ég.
egy fénykép, mely őrzi emléked,
egy út mely elvitte életed.
Bánat és fájdalom örökké megmarad,
mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad.”
Temetése 2017. június 12-én 14 órakor a Steinberger kápolnából. Búcsúznak tőled: feleséged Karolina, gyermekeid: Tibi, Bobi, Robi és Csilla, menyei: Vera, Krisztina és Ilonka unokái: Jocó, Tímea, Iza és Jázminka, veje Samu.

*

Szomorú szívvel, könnyes szemmel, szeretettel búcsúzunk szomszédunktól, HORVÁTH ADALBERTTŐL, aki több volt nekünk, mint egy jó szomszéd. Ember volt ő, segítőkész, kire a bajban is számítani lehetett. Nagyon szerettük, tiszteltük. Míg élünk, el nem feledjük. Nyugodjon békében! Szomszádasszonya Rozi, lánya Tünde és férje Marius, Anti és felesége Casilda, Attila a messze távolból.