Gyászhírek 2017. június 08.

Gyászhírek 2017. június 08.
Fájó szívvel gondolunk arra a szomorú napra amikor, 6-án volt egy éve, hogy elveszítettünk egy értékes embert, BORZÁSI GYULA (lelkipásztort). „Mélybe csak a tested merült el, csak ő tűnt el a föld alatt, / De lényed lényege ezerfelé szóródva, itt köztünk maradt.” Emlékét örökké megőrizzük. Máthé István és családja és a szalárdi presbitérium.


Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk minden rokonunkkal, ismerősünkkel és jó barátunkkal, hogy a szeretett férj és édesapa,
MAGYAR LAJOS június 1-jén, életének 54. évében elhunyt. Temetése csütörtökön, június 8-án 14 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik tőle felesége Vera, fia Róbert, lánya Mónika.

*

Szívünkben mély fájdalommal tudatjuk, hogy a legdrágább gyermek és testvér, MAGYAR LAJOS életének 54. évében csendesen megpihent. Felejteni őt nem lehet, nyugodjon békében! Örökké gyászolja anyja Manyi, testvére Csaba.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a Magyar családnak a szeretett férj, édesapa, MAGYAR LAJOS elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Barátai Feri, Ani és Ádi.

*

Bánatos, fájó szívvel búcsúzunk szerető barátunktól, MAGYAR LAJOSTÓL (élt 54 évet). Elmentél, s veled együtt eltűnt a remény, de lelkünk egy darabja utadon elkísér. Veled vagyunk most is, te pedig velünk vagy, mert szeretetünk irántad oly végtelenül nagy. Hiányzol nagyon! Nyugodj békében! Emlékét őrzik, Bakucz Sándor és felesége Kati.

*

Fájó szívvel búcsúzom szeretett unokatestvéremtől, MOLNÁR JÁNOSTÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes!
Jakab Marika, Pista és családjuk.

*

Fájdalomtól megtört szívvel kísértük utolsó útjára az érmihályfalvi temetőben a református szertartás szerint ÖZV. HACK KÁROLYNÉ (szül. Róka Lenke) ny. tanítónőt, helyettes tanárt, amatőr festőművészt, a szeretett édesanyát, anyóst, nagymamát, és dédnagymamát, aki életének 91. évében 2017. június 1-jén csendesen elszenderedve adta vissza lelkét Teremtő Urának. Ezúton köszönetet mondunk mindazon velünk együtt érzőknek, akik mellettünk álltak életünk e nehéz pillanatban és osztoztak mély fájdalmunkban. Pihenése legyen csendes, emléke örökké élni fog szívünkben. Lánya Ildikó, veje Béla, unokái Laura férjével Haralddal és Levente feleségével Tímeával, valamint dédunokái: Dóra-Emese, Ákos-Levente, Gréta-Anna és Áron-Richárd.

*

Őszinte részvétünk a gyászoló családnak ORBÁN (BÍRÓ) ANNA elvesztése miatt. Emlékét szívünkben megőrizzük.
Az 1965-ben végzett XI. A-beli osztálytársai.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki JAKOB RAMONA kolléganőnknek és családjának a szeretett édesapa, férj elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Nyugodjon békében! A Hegyközcsatári Polgármesteri Hivatal munkaközössége.

*

A Körösvidéki Múzeum Szabad Szindikátusa együtt érez kolléganőnk, TAMÁS ALICE családjával a mély fájdalomban, amit halála okozott. Isten nyugosztalja békében!

*

Megtört szívvel, mély fájdalommal emlékezünk MERLE GEORGETA DOINARA, akit szívből szerettünk és nem feledünk soha. Nyugodj békében! Temetése június 8-án, csütörtökön 13 órakor lesz a Rulikowski temetőben, a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! A gyászoló család, lánya Lugasi Angéla, fia András és családja.

*

„Aki bennem hisz, ha meghal is élni fog.” (Jn 11,25) Fájdalommal és a biztos viszontlátás reményével a szívünkben tudatjuk rokonainkkal, a barátokkal és minden ismerőssel, hogy a hűséges férj, gondos édesapa és szorgalmas munkás (CFR),
ID. SZABÓ KÁROLY hosszas, türelemmel és méltósággal viselt szenvedés után nemes lelkét visszaadta Teremtőjének folyó év június 7-én, életének 72. évében. Temetése június 9-én 15 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Gyászolja felesége Katalin, fia Karcsika, menye Zsuzsa.

*

Szomorúan tudatjuk, hogy TAMÁS ALICE június 6-án elhunyt. A temetési szertartás szombaton, június 10-én délben 12 órakor lesz megtartva a városi kápolnában. Lánya és testvére.

*

Megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, ÖZV. VASADI PIROSKA a Crisul cipőgyár nyugdíjasa 77 évesen elhunyt. Temetése pénteken, 13 órakor a Steinberger kápolnából. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a drága édesanya, PETŐK MÁRIA 66 évesen hosszú szenvedés után csendesen elhunyt. Búcsúztatója június 10-én, szombaton 15 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Kérünk mindenkit, csak egy szál virággal adózzon emlékének. Búcsúzik lánya Andi, unokája Bence és veje Roli.

*

Mélyen megrendülve búcsúzunk BIRÓ ORBÁN ANA MÁRIÁTÓL (Gyanta). Őszinte együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Utolsó üdvözlettel Ladányi Magda és Ernő.

*

Fájdalommal búcsúzunk szeretett osztálytársunktól, MOLNÁR JÁNOSTÓL. Őszinte részvétünk a családnak. Az Aranydiplomás XI.A. öregdiákjai.

*

„Megkapom a fénylő mennyegzős ruhámat, Isten irgalmából gyémánt koronámat.” ID. SZABÓ KÁROLY, STEJERAN ADRIANA MARIA VICTORIA, NEDEIANU VIORICA, MESTER TEODOR, TERME VIOREL PETRU, FILIP GHEORGHE,
HEREDEA MARIA, OCTAVIAN BUD. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.